Мами в Белгия - 12

• 17 079
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Пазете се момичета, има ужасен стомашен грип, както Калинка разказва. Народа се е тръшнал сериозно.

Вие май сте попрекалили вчера с празнуването, никакви ви няма днес  Wink

# 136
Пазете се момичета, има ужасен стомашен грип, както Калинка разказва. Народа се е тръшнал сериозно.

Ммм, да, Кики го е лепнал, цяла нощ не сме спали, повръща, не яде и има лека Т  Tired

# 137

Ммм, да, Кики го е лепнал, цяла нощ не сме спали, повръща, не яде и има лека Т  Tired
И мен се опитва да ме събори май

# 138
И мъжът ми го има, ама го е ударил на друг фланг  Toilet

Аз засега съм ок. Освен, че се премерих преди малко и направо  #Crazy Ужас, леко и неустено съм качила 20кг, не два, не 5, а 20, направо да откачиш.  #Silly Почвам диета  Crossing Arms

# 139
И мъжът ми го има, ама го е ударил на друг фланг  Toilet
Joy
Ами целувай го повече че да разтовариш и ти някое килце  hahaha

# 140
Аз засега съм ок. Освен, че се премерих преди малко и направо  #Crazy Ужас, леко и неустено съм качила 20кг, не два, не 5, а 20, направо да откачиш.  #Silly Почвам диета  Crossing Arms

Това Ще е от шишЧета  Laughing ,шегувам се ,наистина не са малко хиЧ залавяй с балансирано хранене докато е време ,Щото има много слуЧаи такива където каЧват не си обръЩат внимание навреме  и след това е адски трудно да не кажа невъзможно да се възвърнат предишните кила и като свалят е с грамове за седмици .Като поЧнеш с балансираното хранене така трябва да си останеш не само в периода в който искаш да свалиш желаните кила ,Щото после оЩе по- лесно се каЧват като се поотпусне малко Човек  ...

# 141
...каЧват не си обръЩат внимание навреме  и след това е адски трудно да не кажа невъзможно да се възвърнат предишните кила и като свалят е с грамове за седмици .Като поЧнеш с балансираното хранене така трябва да си останеш не само в периода в който искаш да свалиш желаните кила ,Щото после оЩе по- лесно се каЧват като се поотпусне малко Човек  ...

Така е, да, абсолютно си права.  Peace  Hug
Минавам на пиле, на риба, без сладко, без хляб, салатки и зеленчуци, ябълки, чайове и така, взех си и трици два вида, дано устискам  Confused

# 142
  • Overijse, Belgie
Блонди, ти нали беше фен на морските дарове? Може да почнеш Дюкан.

# 143
Блонди, ти нали беше фен на морските дарове? Може да почнеш Дюкан.

А, Дюкан, не, опитах, много, мнооого месо, а аз не съм му фен  Simple Smile

# 144
Eй Блонди, голям късмет с Криско. Два дена ходи на училище и се разболя. Ама ще имате един такъв период. Ние в началото бяхме болни през две седмици.И аз с  нея. Да чукам на дърво, тази година удържаме, да видим сега тази атака дали ще удържим.
Да се оправя бързо.
А за килцата........ защо ли те разбирам  Confused   Аз почвам диета всеки понеделник  ooooh!

# 145
  • Overijse, Belgie
Като се сетя как без да усетя напълнях 12 килограма за 2 месеца, след като завърших университета   Embarassed Ама то пусти студентски години - много гладни бяха и после като почнах работа се поотприщих на хапване...В момента - 3 седмици преди раждане - тежа същите килограми като след напълняването  ooooh!

Блонди, ама ти може да ядеш морски дарове и пиле, не е задължително да ядеш друго месо. А и има олекотени варианти - 2 дни мръвка и 5 дни смесено. Не те навивам Wink Просто мисля, че е много ефикасна.

След като родя и аз я почвам, но тази за кърмачки, т.е. няма дни само на месо, ядат се плодове и пълнозърнест хляб.

# 146
Бони, май не е от градината, защото в понеделник рано сутринта го започна, събота и неделя си беше добре. Бяхме неделя вечер на гости в съседите и бебето им започна да повръща и сутринта и Криско, предполагам, че е от там. Тази нощ не е повръщал, само страховити звуци се чуваха от стомаха му и до 5 часа само вдига по 40° Т, засега е добре  Simple Smile

Джъст, ефикасна е, спор няма. На мен проблемът при диетите ми е това, че знам, че съм ограничена, че това не може, онова не може и това много ме, как да кажа... не дразни, ами само за това, което не може за почвам да мисля  Grinning Мога да не ям, да гладувам, да карам на салати или друго диетично, ама да е каквото аз си реша и когато си реша, така под план и строй хич не мога  Simple Smile

Иначе Дюкан и 90-дневната дават наистина много добри резултати. О, пък и Дюкан трябва да я спазвам почти година, къде ти  ooooh!

# 147
Оф и аз имам да смъкна около 10 кила, за да си върна килцата отпреди бременността, ама искам и да се стегна, а време нямам никакво, вкъщи е пълна лудница ooooh! та ще видим какво ще правим. Аз по принцип не ям шоколад и тестено, щото много-много не обичам, та това сигурно ще помогне. Като си отида в България в началото на април мисля да походя малко на фитнес, там поне има кой да ги гледа бебоците. Щото тука абсурд, освен, ако не си купя уреди и не тренирам вкъщи.

Вчера бяхме в Кора и обиколих всички магазинчета наоколо и нищо не си харесах. Имах чувството, че квото и да облека ми подчертава точно 10-те кила и прави задника ми още по-огромен, щото всичките килца са точно там залепени, коремчето ми вече е плоско като дъска, ама дупето е друга история Close

# 148
Рени, какви 10 кила, нали сега си родила, ще изчезнат сами, много бързаш  Wink   След раждането ми беше единствения период, когато не се притеснявах от колограмите си, а не бяха малко. А сега за 4-5кг правя страшни драми. Мъжът ми не ме понася като съм на вълна "дебела съм".

Имате ли отзиви за 90 дневната? Аз съм и хвърлила око,вижда ми се лесна. Моя братовчедка отслабна с Дюкан 20кг и каза че не е имала никакви трудности. Аз бях много запалена миналата година, но нещо не проработи добре при мен.

# 149
Тези диети са като цяло ,не са персонализирани  ,тоест при едни действат при други не ,затова са диетолозите и нютритерапевтите  Wink ,правят се изследвания преди да се  даде каквато и да е била схема и диета .

Блонди аз си вземам от мюслите на фитнесс на нестле ,много ми харесват ,инъЧе и аз не мога да правя такива диети където да ми се диктува какво да ям  Rolling Eyes,ям си с мярка и това е , при мене проблемът е ,Че не ям по цял ден и веЧер съм гладна като вълк и изяждам доста колиЧество  Laughing.По принцип не ям много сладко (шоколади ,вафли и тн),Чипсове съЩо ,абе като съм решила да отслабвам гледам да не надвишавам над 1000 калории на ден ,най-добре е 800-900 ....

Общи условия

Активация на акаунт