Отговори
# 270
Наде, късмет на щерката в семейния живот!
Идват си гостите- какво да ги правя, примирих се и веюе дори ми е гадно, ако 2-3 дни никой не е идвал  newsm78   

Умрях от смях с  новия етикет на кока-кола " За всички очаквани и неочаквани гости"  Joy  Joy Joy  тамам за нашия случай.

Утре нали се отработва, та на мен ще ми е първия работен ден след седмица почивка.  Днес мих прозорци , чистих килима с четка и препарат, вратите и тях ги мих.

azmirah, здрасти, защо не си  направиш регистрация   bouquet

# 271
Кате ама ти тази кола като я поднасяш на гостите и им казвай и за рекламата Wink пък който каквото иска такова да си мисли...
ДРУГАРЧЕ сега видях в скайпа ти новината за това момче, може и да си писала във форума не съм видяла. Кое това младо момче? Моите съболезнования за нелепата му смърт. Тази седмица много млади хора си заминаха нелепо, незнам ние ли родителите някъде грешим, живота ли стана такъв динамичен.... Много млади души си тръгнаха рано, рано.... а толкова надежди е имало покрай тях....и толкова нещо си остана неизживяно....

# 272
  • In a surreal moment!
Наде - много точно казано , за жалост ! Благодаря за съчувствието - малкия ни племенник и бивше гадже на Цвети . Младежка недомеслица с трагичен край ... не ми се говори ...

# 273
здравейте момичета! благодаря ви много за пожеланията аз след един час тръгвам към автогарата да вземам автобуса за истанбул. Laughing Laughingще се прибера след осем дена.

# 274
  • Varna
Ренииииииииииииииии, на добър чаааааааас Hug
Поздрави  моя любим Истанбул ако имаш време де Wink

# 275
РЕНИ  Hug лек път и много сбъднати мечти   bouquet

# 276
Рени лек път и много щастливи мигове!
Дтти - знам ли може и ние да сме попрепеченки  Joy

# 277
# 278
Здравейте момичета!И аз на бързо да се разпиша.    Снежна честито първо зъбче,нека другите се покажат по леко.    На Рени -безпроблемен и лек път.     Латейче,успешен изпит.      Дуа дано малкото се оправи по -бързо,и дано спрат вече тези болести,че се намъчиха децата.   Белбейче дано раждането мине много леко.Не се притеснявай за килограмите.И трите ми деца се родиха под три килограма.А малката я родих на третия ден от деветия месец 2400кг.не е била в кувьоз.И много бързо наддаде след това.     Поздравявам всички останали момичета от форума. Все още не мога да качвам клипове и снимки.Но обещавам че щом се науча,и аз ще ви изпратя. smile3509Момичета да ви питам каква е тази подправка ''самок'',и за какво се използва? newsm39

# 279
Latea  Hug непременно ще се върна назад за да прочета. Доста са ми интересни традициите. Между другото забравих да пиша че живея в Турция от доста години. 20 години живях предимно в ИстанБул и сега съм в Чанаккале.  Друг град който не е много далеч от границата с БГ. Money

# 280
  Привет момичета,голяма тишина днес тук.
azmira     bouquet,защо не се регистрираш и пишеш при нас.Разкажи нещо за Чанаккале,минавала съм от там ,но освен няколкото хубави ресторантчета които сме посещавали-друго почти не знам.Мъжа ми все бърза-да нямало опашки на ферибота и все обещава ,че следващия път ще поостанем....  bouquet

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 17:37 от mmm3

# 281
  • Varna
Ако ви подкупя със това дъл шЪ скокнИтИ да додИтИ newsm78
Само две моми сЪ благоволили да се покажЪт-за това на тях най много се полага за смелостта!!!

ХадИ дееее. Хади да ви чуя, че съм тъжнааа, да ме развеселите както вие можетеее newsm17

# 282
Да не се уплашихте като каза Латея  че няма да пуска тема- та затова днес почти никой не е писал newsm78 Grinning

Добре дошла на азмира  Hug

делта мерси за по4ерпката,ето и малко музика

www.youtube.com/watch?v=wAfUMfCtcDA

Тук пак застудя-такъв леден вятър духа.

# 283
Deltichka ще извикаш и модераторите с тая голяма торта, разрежи я на по-малки парченца Simple Smile

# 284
  • Varna
Дтти Hug
Много хубава песен, много ми харесааа. Аз обичам точно такива ритмични Hug
Наденце Hug
Ми ние да не сме жени за малко Wink
Азмира wavey
Спрортиииич, де си бееееее????
Преди малко по БТВ говореха за кашкавала и познай какво даваха от Смилян Wink Още преглъщам от вкусотиите дето показваха eat

Общи условия

Активация на акаунт