Отговори
# 90
Момичета , благодаря ви  Hug .
Рафи , съжалявам че очакванията ти са се провалили  . Дано скоро се похвалиш с нова и по хубава работа . Успех !

# 91
  • Varna
Nawel-че Simple Smile
Да ти е жив и здрав татко ти

Той млад бе, ти да не се на 15 Rolling Eyes

# 92
Здравейте  Hug

Благодаря още един път за хубавите пожелания и за стисканите палци.  Hug

Nawel, да ти е жив и здрав таткото!   bouquet
Кате, дано не е глаукома.  Praynig Оправяй се бързо!
Определено имаме форумска епидемия... Не бяха перални, компютри и т.н. И мен цял ден ме болят очите, в следствие на което и главата. Аз съм от отбора на късогледите с астигматизъм. Различен диоптър на двете очи и различен ъгъл астигматизъм.  Crazy Поне за сега ми е съвсем нисък диоптъра.
Дина, глаукома е повишено вътреочно налягане.  Peace
Дуа, при вас наред ли е всичко? Чух по новините, че имало пожари в Илиенци, та веднага за вас се сетих. Дано ви е подминало.  Praynig А къщата ви е на прекрасно място.  Hug Като гледах снимките се размечтах. Желая ви много щастливи мигове под нейния покрив.  Heart Eyes
Иман, добър е съвета на Дуа, а и ако е с точна пропорция става като физиологичен разтвор.  Peace (демек като сълзите например), а и наистина облекчава също запушен нос. За бебчета е много добър вариант, има такива детски ампулки... Дано се оправите скоро и от шарката.  Hug
Либра, подписвам се и аз!  Mr. Green Ама да се зачитат пак официалните празници, ако се паднат в тези дни.  hahaha
Деси, как ви завиждам за хубавото време... Аз само мечтая за слънце напоследък.  smile3531

Къде се губят Близнаците, Дезърт? Напоследък само следя за присъствие.  Mr. Green Като лоша класна съм станала hahaha Марси я сплаших и се разписа.  bowuu

Да ви попитам, ползва ли се грис в арабската кухня? Днес се зачудих. Правих грис халва за първи път.  Blush (Винаги съм си мислела, че е сложно, а то се оказа безкрайно просто) Та понеже много обичам всичко с грис, споделете, ползва ли се?

# 93
   Здравейте момичета!
   Ето линка към предаването "Часът на зрителите" - темата- Бхарейн , а главната героиня- Роза Иванова- моята много любима приятелка Heart Eyes Малко се притеснява ,ама като цяло аз и давам 6-тица за представянето! Naughty

http://www.bnt.bg/bg/productions/18/edition/1586/chasyt_na_zrite … _27_fevruari_2009

# 94
Привет  wavey

Латея ето ме и мен  Simple Smile Браво за изпита   bouquet Успех и на следващите  fingerscrossed и аз много обичам грис , наскоро правих един арабски сладкиш- базбуса ( египетския вариант) стана супер....  chef мъж ми не можеше да спре да хапва  Simple Smile доколкото знам подобен сладкиш се прави и в Ливан, казва се - намура, рецептата за него я има в Арабска кухня , ако искаш рецептата за базбуса, кажи, ще ти я напиша, много вкусен сладкиш е  Crazy
Кате дано да не е глаукома  Praynig Мъжа ми е с глаукома  Confused много, много му е високо очното налягане ..... от доста време вече постоянно си слага капки  Cry
Иманче  Hug за теб и Тарик, и дано по-леко изкара шарката .
Дуа къщата ви ще стане много хубава   bouquet Рабубка как е ?  Heart Eyes А новинки от Амалчето нямаш ли , как са с бебка ?
Дина добре сме ние, мерси че питаш  Hug майка ми ни е на гости  Simple Smile малките щастливи, аз също  Heart Eyes ... само се излежавам и хапвам наготово  Simple Smile  Отивам сега да гледам предаването  Party

# 95
Дина, изгледах предаването туко що.  Hug Искам и аз да ходя в Бахрейн.  Mr. Green

# 96

моми4ета днес майка ми и баща ми имат имен ден-нека да са ми живи,здрави и щастливи.

# 97

Теди- чИД  бъди все така лъ4езарна и щастлива

Сабинка-честит ти именник-нека да ви носи само радост

# 98
Деси мерси, мила  Hug
Да са живи и здрави родителите ти   bouquet  bouquet  bouquet

ТЕДИ - Честит Имен Ден !!!

Да ви почерпя и аз от сега за моето момченце Теди  Simple Smile че утре рано отиваме на пазар и после сме в кухнята да приготвяме разни вкусотийки   chef

# 99
Запис най-накрая и от мен!  Simple Smile

Да са живи и здрави всички рожденници и именници!   bouquet

Латея, мерси че питаш за мен!  Hug Мен мързела ме гони този ред и за това ме няма.  Mr. Green ooooh!

# 100
Ч.И.Д. на всички именници-да са живи и здрави!
Дани,да е жив и здрав татко ти!
 Много работа имах тези дни и не ми остана време за писане,но тази вечер се възнаградих и покупонясвах предосмомартенски с приятелки.Дина,моя съпруг страда от едно сравнително по-рядко заболяване на очите-кератоконус и почти няма клиника,която да не сме посетили.Той е с твърди контактни лещи,които много го дразнят,но за съжаление при неговото заболяване лазера е противопоказен.Иначе сме се консултирали със офталмолози от инст.Фьодаров в Москва до офталмолози в Щатите,сега ни препоръчаха клиника във Виена и при първа възможност ще посетим и нея.Тук в България отзивите ,както са казали момичетата са мн.добри от кл.Света Петка -Варна ,а моя приятелка си направи корекция и е мн. доволна от един доцент,но му забравих името в клиника Ден,ходили сме и при проф.Гугучкова за която Олд ти е писала и тя е мн. добър специалист.Сега ще изгледам предаването за Бахрейн. Hug
Кате Ш.,дано не е глукома. Praynig
Кате Мар.,добре са момчетата,а твоя приятел Яси беснее и се опитва да е шеф на всички.Наскоро и Сабинка го видя каква е беля.Видяхме се пред блока ,а той не дава бонбони на Тошко и Йоанка(голяма скръндза е),по едно време се спъна,  падна и се обръща към Тошко и вика:-Ти така ли щеме учиш,да падам ,а? Hug
Латея-браво за изпита.    bouquet
На всички  Hug

# 101
  • Varna
Първо закускатаааа

Второ, Честит Имен Ден на Малчовци и на големите Hug

Динчеее ми то Бахрейн като за мене място за живот. Тъкмо там хората няма да ме гледат във недоумение като им се усмихвам или да ме мислят за куко.
Боже, Боже как си памагат хората там и как се отнасят към женитеее-мечтааааа. Очарована съм от това което чух  newsm10

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 09:08 от DELTA_DELTA

# 102
Добро утро и честит празник на Тедивците-Теди(Саратед)иТеди на Йоанка братчето Laughing(да са ти живи и здрави Сабинче),Деси и на твоите родители-Дълголетие и здраве Hug

Теди какво ще ни почерпиш Embarassed Wink

Днес празнуваме Тодорова събота, известна като деня на коневъдството и конния спорт. Празникът е в памет на свети великомъченик Теодор Тирон.

При изгрев слънце мъжете сплитат опашките и гривите на конете, украсяват ги с мъниста, пискюли и цветя и ги отвеждат на водопой.

Жените замесват обредни хлябове, като дават от тях и на конете. Варят и жито, което се благославя в църковния храм.

После идва ред на любимото на всички конно състезание - кушия. Победителят се награждава, като конят получава обикновено юзда, а неговият стопанин - риза или кърпа.
Спечелилият надбягването обикаля с коня си всички домове, за да честити празника. Навсякъде го посрещат радушно и поят коня му с вода. Паметта на Теодор Тирон се почита от векове.
и дъра-дъра-честно да си кажа не съм знаела-но сега разбрах-освен това разбрах,че този празник е езичски,но вследствие на Великомъченика Тодор е провъзгласен за християнски-е честито  bouquet
Най -важното е да сте здрави,красиви,енергични и изящни като жребци

Иман-както ти е казала Латея-няма да щипе-ти ще го направиш 10 процентов разтвор във вода-значи нещо като морската вода-то се продава в аптеките в банки или в ампули ,или онова скъпо средство за отпушване на нос "Стеримар",което аз никога не купувам(приготвям си го вкъщи)-на 250мл вода,1кафена лъжичка-можеш да го прилагаш като срество за отпушване на носа на твоя юнак Hug

Ние пък всички (без)мен кашляме-надявам се ще се оправятНшаала Heart Eyes

Сабинче-Амалче е добре,но прекалено заета Confused-вкусотийките ти са изкусителни Heart Eyes

Делта-много вкусна закуска Hug

Деси-вашият Оби направо ми взе страха Mr. Green-голям сладур-Дано стане истински пазач-страх за зверовете горски Party-Тортичката ти е невероятна Heart Eyes

Дина-Бахрейн е една малка островна приказка със сигурност (отпреди си гознам)и бих се впуснала в междуостровен круиз някой есенен ден там  bouquet-а ти да приготвиш нещо за хапване Wink

Латейка- гриста се ползва масово в арабската кухня- много повече отколкото в българската-най-вече в сладкишите-като почнем с Намура(базбуса),
видове от баклавата,кнафе(любимо мое),басма с шам фъстък,или с орехи,или сфурми-Като ми дойдеш на гости Ншаала(както съм ти обещала Heart Eyes-ще отскочим в
някоя от зашеметяващите сладкарници,от където ще закупим всякакви грисови изкушения Hug Hug Hug
ето я любимата ми басма с орехи и с шамфъстък chef

Приятен ден

# 103
   Добро утро и от мен момичета!

Днес сме ранобудни като никой път Crazy

Честит празник на всички именници:

Сабинка-да ти е жив и здрав малкия чаровник, да си носи прекрасното име с много любов!много Hug Hug Hug

Теди-бъди здрава, обичана и щастлива с името си! Нека винаги хората ,които го изричат го правят с много любов към теб!

Деси- да са живи и здрави майка ти баща ти и все така с обич едни към други!Ама те и рождените им дати бяха едно лед друго , а сега и двамата именници... Това не е случайно 

Магде, надявам се да намерите разрешението за проблема в тази клиника във Виена и то да е скоро , че зрението и здравето са такова богатство! Благодаря и на теб за съветите и информацията , както и на Елидивка- сега поне знам ,че ако реша не тръгвам на сляпо , а има кой да ми удари едно рамо за кураж -най-малкото. Делтичка също предложи помощ и съдействие  bouquetХубаво е , че има толкова  Варненки Heart Eyes Hug

Латеа, Делта , Дуа -радвам се че ви е харесало предаването... аз лично не съм доволна от подбора на снимки ,който са направили- аз бях изпратила и доста по автентични , а те са подбрали само тези на нови , впечатляващи сгради и комплекси , но здраве да е ...

Сега да си взема от кафенцето и закуската - хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 10:19 от Dina767

# 104

чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ  bouquet
зАПОВЯДЯЙТЕ ,ПОчЕРПЕТЕ СЕ,ЗАщОТО ИМАМ ПОВОД-ВчЕРА СЕСТРА МИ РОДИ -ПЪРВОТО СИ ДЕТЕНЦЕ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт