Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 028
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 11 460
А очен лекар за възрастни тъкмо пишете за тях.

# 11 461
Здравейте.
Някой знае ли дали д-р Герев, работи с направления или е само с платен прием и ако е само с платен прием колко е цената?

# 11 462
Геров ли? https://superdoc.bg/lekar/d-r-dragomir-gerov-3366
Работи с направления.

# 11 463
Здравейте.
Някой знае ли дали д-р Герев, работи с направления или е само с платен прием и ако е само с платен прием колко е цената?
Д-р Веселин Герев ли? В нета има координати,може да звъннете и да питате. Преди повече от 15г работеше с направления,търсила съм за близки,но сега не знам дали не е само платено.

# 11 464
Момичета, може ли препоръка за ортопед за детенце на 3г. Никога не е била на преглед, откакто е родена, ние сме в Англия. Не съм сигурна дали това е правилният специалист дори. Искам да се види дали крачета, стави и стойка се развиват ок. Може и по ЗК и на частно.
Четох препоръки за Арнаудов. Благодаря

# 11 465
  • Пловдив
Арнаудов ... не бих ви препоръчала.
Препоръчвам д-р Иво Чолаков.

# 11 466
От мен добро мнение за Янаки Янакиев.

# 11 467
Здравейте.
Д-р Веселин Герев ли? В нета има координати,може да звъннете и да питате. Преди повече от 15г работеше с направления,търсила съм за близки,но сега не знам дали не е само платено.
Да същия, преди време имах визитка, но съм я изгубила. И аз бях при него преди почти 15г. , но сега не знам как стоят нещата, затова попитах. Ще потърся телефони в интернет. Благодаря.

# 11 468
  • Пловдив
От мен добро мнение за Янаки Янакиев.

При първия преглед на дъщеря ми, който беше 5 минути (трябваше да погледне всичко ли е наред, рутинен преглед при новородени), 4 минути се хвалеше колко е добър и за оставащата 1 минута ми каза 1-2 неща, които ме интересуваха. Не останах особено впечатлена, но може при по-големи деца прегледа да е подплътен с нужната на пациентите информация, а не с подхранване на лично его.

# 11 469
В заключение мога да кажа, че всички ортопеди, които съм срещала са напълно луди хора. Не знам как се получи този резултат...

# 11 470
Има нещо вярно.
Но все пак наскоро открих Д-р Кристиян Гоновски и засега не ме е разочаровал.

# 11 471
А защо не препоръчваме др Арнаудов, с какво сте по-довошни при др Чолаков, понеже ние ходим при др Арнаудов, но се чудя дали да го сменя?

Арнаудов ... не бих ви препоръчала.
Препоръчвам д-р Иво Чолаков.

# 11 472
  • Пловдив
Mrs. MS,
моите впечателния са отдавна, когато беше в УМБАЛ Свети Георги. Децата ми са големи - 8 и 10 клас. На 10 месеца щерката имаше фрактура на ключицата от претъркаляне и падане от спалнята. Така "попаднахме" на него.
Нямам спомен за посещението в детайли, но не бях доволна ... С Иво Чолаков имам срещи и в по-ново време заради травми на децата (спортни). Не е така многословен и обяснителен (както би ми се искало), но каквото е препоръчал и казал, се е оказвало ефективно...

# 11 473
Коментирахте по-горе очни лекари, но можете ли да ми кажете какво Ви харесало в тях, защото търся наистина добър очен лекар за преглед (прегледът трябва да е много точен и прецизен), но ми е необходимо и да е отзивчив, защото трябва да ми се попълнят няколко бланки на английски.

# 11 474
Здравейте, последно бях при д-р Бакърджийски в МЦ "Дар". Прегледа беше много обстоен,докторът доста подробно обяснява и отговаря на въпроси, доволна съм от отношението. Може да звъннете да попитате на регистратура относно документите, които трябва да Ви се попълнят, ако прецените.

Общи условия

Активация на акаунт