Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 063
  • 13 653
  •   1
Отговори
# 11 475
  • Пловдив
Д-р Антон Ангелов е офталмолог и хирург. По тази причина е много натоварен и понякога часове няма за месесец напред. Преглежда обстойно и с внимание.

# 11 476
Коментирахте по-горе очни лекари, но можете ли да ми кажете какво Ви харесало в тях, защото търся наистина добър очен лекар за преглед (прегледът трябва да е много точен и прецизен), но ми е необходимо и да е отзивчив, защото трябва да ми се попълнят няколко бланки на английски.
Д-р Албена Теодосиева. Частен преглед обаче. Кабинетът ѝ е в блок на бул. Руски, срещу МОЛ Марково тепе точно.
Иначе е асистент в очната клиника на УМБАЛ "Св. Георги".

# 11 477
Fiffy, д- р Благовеста Тодорова. Офталмолог, хирург. Часове в супердок. Живяла и работила в Англия. Много е мила и съм сигурна ,че ще Ви помогне с документите. Телефонът й го има в интернет. Ако искате, пишете й във вайбър за какво става въпрос преди да запазите час. Винаги отговаря.

# 11 478
  • Пловдив
Mrs. MS, аз лично съм препоръчвала д-р Арнаудов, няколко пъти в темата.

# 11 479
Mrs. MS, аз лично съм препоръчвала д-р Арнаудов, няколко пъти в темата.

Аз също го препоръчвам.
Несериозно е да се пише негативен пост на база впечатления от преди десетилетие (+, -),
без да се помни причината.

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 12:44 от M.

# 11 480
  • Пловдив
M.
Права си.
Бях спонтанна. Като прочетох Арнаудов и...ми изплува колко бях притеснена И след срещата с него.
Hands V

# 11 481
Здравейте! Искам да сменя личния лекар на нас и на детето, мнения за др Румяна Горева и син Иван Горев. Става въпрос за Пловдив. Благодаря

# 11 482
Здравейте! Искам да сменя личния лекар на нас и на детето, мнения за др Румяна Горева и син Иван Горев. Става въпрос за Пловдив. Благодаря
Те работят в гр.Куклен, доколкото знам.

# 11 483
Да но практикуват и в Плд определени часове от деня, така ми казаха.

# 11 484
Здравейте, може ли препоръка за кардиолог за възрастен, който от няколко дни постоянно е с високо кръвно налягане и не се повлиява от лекарствата, които са предписани от личен лекар?
Благодаря предварително.

# 11 485
  • Пловдив
И аз се интересувам от добър кардиолог в Пловдив.Ставс въпрос за момиче на 19,което от бебе е с пролапс на митралната клапа,досега сме ходили при доктор Димитров за проследяване и веднъж в София в детска клиника,но нали след 18г. вече не може при детски кардиолог

# 11 486
Аз имам малък пролапс, д-р Златка Димитрова ми го следи, ДКЦ Св. Георги. От кардиолозите, които съм сменила през годините само от нея съм доволна.

# 11 487
Момичета, търся добър дерматолог, който може да помогне при сериозно акне. За тийнейджър става въпрос. Къде и при кого е добре да го заведа? Ще се радвам някой да сподели личен опит и препоръки.

# 11 488
Др. Денкова е най-добрия дерматолог за мен. Има обаче частна клиника в Пловдив. Не знам за държавна ли питате или за частна.

# 11 489
  • Пловдив
Здравейте.Може ли някой да ми даде телефона на д-р.Ива Куманова-ендокринолог

Общи условия

Активация на акаунт