Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 366
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 12 360
  • София
Ууу, не мога да повярвам 😁А дано!

# 12 361
Дано да е така. За мен те са най-добрата болница, откъм техника и специалисти, без ненужни плащания.

# 12 362
  • Пловдив
Възможно е да е така, след и като Стоилов се завърна в АГ отделението, след като напусна Селена.
Аз предпочитам да се плаща в държавни болници пред частни, но да има нещо насреща - в Хирургиите доста от отделенията се обновиха и стават вече за хора. Има какво още да се желае, но дано с времето стане една нормална болница.

И от мен глас за д-р Даварски. 2 пъти оперира мъжа ми от дискова херния. Вдига си телефона, след 12-13ч. основно, трябва да му се звъни настоятелно.

Искам да похваля и д-р Радица Соколова...единственият дерматолог, който прегледа детето ми не с просто преглед от стола.

# 12 363
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър личен лекар за предпочитане в Тракия? Simple Smile

# 12 364
Подкрепям за д-р Радица Соколова - дерматолог, преди десет дни по повод едни гъбични петна по гърба ми направи обстоен, подробен преглед, назначи лечение.
За първи път от много години доктор да ми огледа, снима ръцете и да помисли какво да се прави с екземата, която се появява на периоди.

С екземата по ръцете другите са ме гледали от два метра, кортокостероид и чао

# 12 365
  • Пловдив
Щефи, по същия начин светилата в Пловдив преглеждаха детето ми. От стола, кортикостероидче, Биодермичка. Сега при бебето ми ток ме удари, като видях петно. Но подоложката ми я препоръча.
Жената извънредно ни прие, стана огледа с "лупа" петното, накара ме да го съблека и разгледа цялото му тяло. Написа ми телефона си на рецептата. Реално съм впечатлена от нормално протичащ преглед. Но дойдоха години, където нормалното ни прави впечатление и го хвалим.

# 12 366
И аз сее ключвам с положителен коментар за д-р Соколова след преглед на детенцето ни.
Обстоен преглед направи и даде насоки за грижа за проблемната кожа.
Сега и едно питане-майка ми я диагностицираха с осреопороза, дайте препоръка къде е най-добре да се изследва костна плътност в Пловдив, четох, че е важен апарата.
Също и при кого се лекувате, ако има такива сред вас или близките ви с остеопороза също?

# 12 367
Варианти два предлагам, и двата са във ВМИ на В. Априлов. Единият е в поликлиниката, а другият в сградата на Хормоналната комисия в Комплексния онкологичен център.

# 12 368
Момичета, привет и честита нова година на всички, с пожелания за много много здраве и по-рядко да ни се налага да посещаваме лекари..
Търся мнения за д-р Джурджева, офталмолог. Разбрах, че работи в мед.център до СПС, но нищо повече не знам...

# 12 369
Последно съм посещавала д-р Джурджева, когато все още работеше в Каспела. От тогава не ми се е налагало, но съм с много хубави впечатления, любезна е и обяснява добре.

# 12 370
https://bg-mam.ma/p/1682320/48420475

В това мнение от август, от другата пловдивска тема има телефон и подробности за д-р Джурджева

# 12 371
За много години . Малко забравих форума покрай празниците . Благодаря за препоръките за Доктор Даварски . Как обаче да си запазя час при него в Свети Георги ? Мога ли да мина през него с платен прием ( да си платя прегледа ) и каква в цената някой знае ли ?

# 12 372
Няма час. Има две опции. Отивате в 8 сутринта и чакате докато се освободи, или му звъните предварително на мобилния. Не знам каква е ситуацията. Майка като ходи не и взе пари, но след 24 часа я прие за операция, така че не знам дали при други обстоятелства отново е така.

# 12 373
  • Пловдив
Звъните по телефона след 12ч, докато вдигне. На мъжът ми не е взимал пари за преглед, но също беше за операция.

# 12 374
Д-р Даварски работи със Здравна каса.

КОНТАКТИ
Адрес: бул. „Пещерско шосе“ №66, УМБАЛ „Св. Георги“, ДКЦ, п.к. 4000, гр. Пловдив
Телефон: 089 8418431

Приемно време на д-р Даварски в ДКЦ „Св. Георги” - Пловдив:

Понеделник 13:30-15:30

Вторник Почивен ден  

Сряда 13:30-15:30

Четвъртък 13:30-15:30

Петък Почивен ден  

Събота Почивен ден  

Неделя Почивен ден
От тук

Общи условия

Активация на акаунт