Бял списък за гр. Пловдив

• 2 815 203
  • 13 618
  •   1
Отговори
# 6 030
  • Пловдив
Питам, защото случайно знам кой стои зад организацията на тази кампания. И смятам, че жените, евентуално решили да се възползват от нея, имат пълното право да знаят предварително кой извършва прегледите и най-вече дали преглеждащият е истински лекар, с диплома, ако ме разбираш какво имам предвид. WinkЗащото, docsi, в една от брошурите за кампанията под имента на двама хирурзи видях и твоето име с д-р отпред, а това, както знаем, не отговаря съвсем на истината. Няма лошо да има подобни инициативи, просто нека информацията не е подвеждаща.

# 6 031
  • Карлово/ Пловдив
Нали знаеш, че не може да се организира кампания, от хора които не са дипломирани. Кое не отговаря на истината, ти нас познаваш ли ни? И ако има нещо да казваш, моля да го казваш на лично и ако желаеш, обади се на телефона. И явно информацията ти е доста стара, но като имаш нещо да казваш и да уточняваш, нека бъде на лично.
Приятна вечер ти желая! И как ако това, което правим не е реално, минават толкова много хора.

# 6 032
  • Пловдив
Да, кампанията може да се организира от такива хора. Но така и не стана ясно кой преглежда. Организаторите само организатори ли са? Затова помолих за по-конкретна информация за извършващите прегледите. Не мисля, че след като тук толкова страници се обсъжда кой лекар е добър и кой не, това толкова да се пази в тайна.

# 6 033
  • в Низината
Здравейте, тъй като в другата тема нямам отговор, копирам въпроса си тук и се надявам да ми препоръчате добър специалист:

Моля, препоръчайте ми психиатър в Пловдив, тъй като не знам проблемът, който имам, предмет на дейност за кой от всичките, изброени в началото на темата е. /Без д-р Хаджийска!/
От доста време имам фобия, свързана с определено заболяване, но не става дума за хипохондрия, а за истинска болест, която имам. Мисля, че нещата излизат от контрол и все по-трудно вече успявам аз сама да се справям психически. Дотолкова съм изпуснала нещата, че вече влияе на нормалния ми живот, затова ще съм благодарна за бързи препоръки.
Благодаря ви!

# 6 034
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Кичева - Медицински център " Фама " Ул" Кавала 20, етаж 7 "
Д-р Бешков, ако искаш лични координати, пиши на лично.
Поздрави!

# 6 035
  • Пловдив
 Имам много добри впечатления от д-р Антоанета Тричкова. Помогна на майка ми и на близка приятелка.

# 6 036
  • Пловдив
За психиатър препоръчвам д-р Злтослав Арабаджиев.

# 6 037
моля препоръчайте гинеколог
досега ходех при мерджанов и ми се искаше да сменя
цикълът ми този месец беше само три дни, при нормални 7 всеки път и това малко ме притесни
надявам се не е нещо сериозно

# 6 038
  • Пловдив
моля препоръчайте гинеколог
досега ходех при мерджанов и ми се искаше да сменя
цикълът ми този месец беше само три дни, при нормални 7 всеки път и това малко ме притесни
надявам се не е нещо сериозно
др.Паскалева...в Торакс,има и частен кабинет.В клиниката може и с направление.

# 6 039
др.Паскалева...в Торакс,има и частен кабинет.В клиниката може и с направление.
благодаря
искаше ми се е да е лекар, който не се занимава с раждания,а със заболявания
някой има ли мнение за велевски или иванов от мц европа

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 09:22 от The Invisible

# 6 040
  • о`майна лунна нощ е
От Велевски не съм с добри впечатления.
Първото ми раждане беше при него - малко грубо отношение.
Това, което ме отблъсква повече е, че близка беше при него за проследяване на втора бременност, но по касата. Е, освен трите ехографа и килограмите не видя някаква заинтересованост и повече внимание. За протокола - при първото й раждане /секцио по спешност, й спира сърцето на операционната - слава на Бога, лекарите в УМБАЛ овладяват ситуацията/, от там установяват порок в сърцето и някак е логично да я следят по-изкъсо при втората бременност. Велевски не е намерил за нужно да го направи, въпреки че на няколко пъти му е споделяла за проблема.
В болницата се е държал много грубо с колеги и персонал. Извън нея съм ставала свидетел на негова разправия с паяк. Беше паркирал като идиот в кръстовище и с викове и крясъци си премести джипа като видя, че се канят да го глобят.

# 6 041
позната ми препоръча д-р елена леви и записах час за петък
после ще пиша за менние, може да е полезно за някой

# 6 042
  • в Низината
The Invisible , аз съм ходила при д-р Леви. Също я препоръчвам. Внимателна е, добър диагностик е, обяснява всичко подробно, апаратурата й също е добра.

Козирогче, благодаря!

# 6 043
Д-р Валентин Иванов е онко хирург. Той пое и оперира майка ми. Има частен кабинет на бул. Шести септември. Направи ако искаш една консултация с него. Координати има в нета. Иначе работи в онкологията.
невероятен лекар! Преди години оперира майка ми. Аз ходя на всеки 6 месеца заради кисти. Не говори много, но е много добър.

# 6 044
  • Euskal Herria
И аз съм с добри впечатления от д-р Леви.

Общи условия

Активация на акаунт