Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 117
  • 13 653
  •   1
Отговори
# 12 375
Здравейте! Имате ли впечатления за доц. Петър Антонов (уролог в болница "Св. Георги")?

Читав ли е? Може ли да му се има доверие за поставяне на правилна диагноза?

# 12 376
  • Пловдив
Онколозите не поставят диагноза а прилагат системно/комплексно лечение. Правилната диагноза поставят пато-анатомите,образите диагностици, хирурзи които прилагат не толкова инвазивни и  инвазивни процедури за да вземат биопсичен материал от които пато-анатома да постави хистологична диагноза. Чак след това идват онколозите да назначат лечение,в повечето случай заедно с хирурзи,лъчетерапевти ...

# 12 377
Здравейте! Имате ли впечатления за доц. Петър Антонов (уролог в болница "Св. Георги")?

Да, читав е. Аз съм доволна от него, от свестните лекари е.

# 12 378
  • Пловдив
ДКЦ-то е на Васил Априлов. /уточнявам само/.
Да не се обърка запитващата, че ние споделяхме, че прегледите са правени в болницата.

# 12 379
ДКЦ-то е на Васил Априлов. /уточнявам само/.
Да не се обърка запитващата, че ние споделяхме, че прегледите са правени в болницата.
Т.е. прегледите се извършват и на двете места - в ДКЦ- то на "Васил Априлов" и в Хирургиите на Пещерско шосе?

# 12 380

Да, много свестен е. Но не знам за какво питаш. Аз бях с цистит.

# 12 381
Благодаря много за споделените мнения. Ще се радвам и друг да се включи с коментар за доц. Петър Антонов.

Не знам и аз какво ми е. Имам един дискомфорт след уриниране. Обиколих двама-трима уролози, които само повтарят че нищо ми няма и изписват хранителни добавки, но усещането за тежест и неприятност остава.

# 12 382
  • София
Ами аз не мога да споделя мннение като негов пациент, но съм работила с него.
Поне това, което съм видяла като лекар, че е доста отговорен. Винаги е на “ти” с новата техника и търси начини на помогне на пациентите си. Страшно отговорен лекар също.

# 12 383
  • Пловдив
One way/or another, не мога да говоря за ДКЦ, защото никога не е ставало дума за там и не съм запозната.

# 12 384
Даварски е в Хирургиите.
В ДКЦ няма да го намерите.

# 12 385
  • Бургас
Здравейте, бихте ли препоръчали добър ендокринолог за възрастен?

# 12 386
Здравейте, бихте ли препоръчали добър ендокринолог за възрастен?
Д-р Куманова, работи в Пълмед 👍

# 12 387
Благодаря много за споделените мнения. Ще се радвам и друг да се включи с коментар за доц. Петър Антонов.
Не знам и аз какво ми е. Имам един дискомфорт след уриниране. Обиколих двама-трима уролози, които само повтарят че нищо ми няма и изписват хранителни добавки, но усещането за тежест и неприятност остава.
Аз съм с прекрасни впечатления от него - много е отговорен, човечен, наистина гледа да помогне. Бях започнала да го посещавам, но когато дойде ковида спрях, а после се преместих при друга уроложка. Моите оплаквания са подобни на вашите.

# 12 388
Здравейте! Трябва да ми бъде направен скенер и ЛЛ ми даде направление за неврволог, като каза, че те насочват. Дали бихте могли да ми препоръчате някой, който дава направление за скенер и също така трябва ли да се лежи в болница, за да се направи ?

# 12 389
Правен ми е скенер в ДКЦ Св.Георги, но с карта от ДЗО. Не знам дали с направление ще може. Би трябвало, по преценка на невролога.  Д-р Мария Николова ме насочи мен.

Общи условия

Активация на акаунт