Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 066
  • 13 653
  •   1
Отговори
# 12 405
Д-р Вълчо Найденов от там е отличен специалист, по мое мнение.

# 12 406
Вчера бях на преглед при доц. д-р Петър Антонов - уролог в ДКЦ „Св. Георги“ и без съмнение го поставям в белия списък!
Изключителен лекар и много качествен човек! Един от най-добрите лекари, които съм срещала през живота си! Изслуша внимателно проблема ми, разпита ме за всякакви възможни оплаквания, дори извън областта на отделителната система. Преглеждаше ме изключително обстойно. Стоях в кабинета около 25 минути, като през цялото време не спираше да извършва задълбочен преглед. Първо палпира корема и областта на малкия таз, провери ми шията и мишниците за уголемени лимфни възли, след това внимателно преглежда с ехограф бъбреци, пикочен мехур, уретери и всичко както си му е реда, като няколко пъти поставяше контактен гел върху корема и отново минаваше с ехографа. Споделих, че имам малък хормонален проблем и се притеснявам да не дава отражение върху отделителната система. Той направи ехография дори на щитовидната жлеза (без да ме таксува допълнително)! Успокои ме, че всичко е наред. Издаде ми снимки от ехографа, както и талон с разчетени резултати. Внимателно се запозна с цялата медицинска документация и лабораторни изследвания, които му занесох. Изписа щадящо лечение с билков препарат и още днес усетих видимо подобрение. През цялото време си личеше, че вниква в проблема и се опитва да намери решение.
За възпитанието и отношението му към пациента съм не по-малко възхитена. Културен, ерудиран и компетентен. Излъчва сигурност и спокойствие. Не те прекъсва, а те изслушва и отговаря на всички зададени въпроси. Не те стресира, а с поведението си те успокоява. На един лист ми написа телефон и имейл и каза при възникване на проблем или неуспех в лечението незабавно да се свържа с него. На излизане от кабинета бях като смаяна.
Върна ми вярата в лекарската професия този човек. Нищо общо с други лекари, които само гледат да те претупат и да ти вземат парите, а за капак да те нахокат и да се държат грубо.
Да е жив и здрав и да помага на още много хора!

# 12 407
И аз съм възхитена от него. Всъщност след посещението вече нямам проблеми, за щастие.
Към лекарите от Св.Георги съм без забележки! Професионалисти и с човечно отношение! Heart

# 12 408
  • близо под тепетата
Здравейте на всички!
Търся си ендокринолог, който да ми направи всичките нужни изследвания вкл.витамини и хормони. Знаете ли дали те се покриват от касата или ще трябва да ги платя?
Насочила съм се към д-р Консулова или д-р Куманова. Имате ли личен опит с някоя от двете? Бях ходила преди почти две години при д-р Георгиев, но не останах кой знае колко доволна.

# 12 409
  • София
Само TSH май можеше да се пусне с направление ( не съм сигурна), но всичко останало се плаща. Аз съм минавалаа през такива изследвания и не, еднокринолог не се погрижи за това Simple Smile Иначе и аз ходя при Христо георгиев, но по-скоро да си следя състоянието.

# 12 410
Ходила съм при Консулова. Приема в отделението по ендокринология и така пуска доста изследвания. Витамин Д не пуска обаче по каса, че не се покривал.

# 12 411
  • Пловдив
От няколко месеца изследването на вит. Д е по каса.
Пусках септември с направление от ендокринолог. Плаща се изследването на вит В12

# 12 412
  • София
От колко няколко месеца? Аз пусках Август месец и не беше по каса.

# 12 413
Някой да има телефон на д-р Якова. Да се запиша на мамография при нея. Знам, че не става на общия телефон на ДКЦ 5.

# 12 414
  • близо под тепетата
Ходила съм при Консулова. Приема в отделението по ендокринология и така пуска доста изследвания. Витамин Д не пуска обаче по каса, че не се покривал.

Благодаря! За нея час през регистратурата ли си запазите?

# 12 415
  • Пловдив
От колко няколко месеца? Аз пусках Август месец и не беше по каса.
Направление от ендокринолог, не от джипи.
Септември беше по ЗК.

# 12 416
За мен категорично са за Черния списък.
За мен също, но аз с наблюдения за педиатрията.

# 12 417
Някой да има телефон на д-р Якова. Да се запиша на мамография при нея. Знам, че не става на общия телефон на ДКЦ 5.

На място е най-сигурно.
Тел. 032 261 121.

# 12 418
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, здравейте.
Ще ме насочите ли към АГ ,което работи по каса - за миоми става дума и второ мнение .
Ще ходя на втора консултация заради образувание в гърдата при Валентин Иванов, но имам и 4 миоми ,бонус нов, та да мина и това . Просто тук ми казаха - Не знаеш ли ,едната е голяма 4,8см другите  3 са около 2см. Нищо повече, само знаят да режат ...
Та ми трябва някой, който да ми обясни като човек. И евентуално с мозък та да поговорим как за една година съм с образувания в гърдите и матката и няма ли причина ,която да ....махнем ,а не органите ми  Sad

# 12 419
Тикве, на 28-ми ще излезе графика на д-р Ямаков за февруари. Препоръчвам. Трудно се дореждаш до час, трябва упоритост рефрешваш сутринта около 8.30 в Супердок. След 9 часа има само в дните за бременни пациентки. Като наближи 28-ми ще обяви на кои дати ще приема само бременни. И сега има свободни часове за такъв ден през януари.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-kamen-yamakov-2346

Общи условия

Активация на акаунт