Бял списък за гр. Пловдив

• 2 687 377
  • 12 898
  •   6
Отговори
# 12 705
Аз изобщо не съм доволнаот Маркова, като родих прегледа бебето, защото имаше проблем и накрая изпрати някакво момиче да ми съобщи диагнозата. Аз бях в шок и ужас и седмица след това записахме час за Гечев, та той ме успокои.

# 12 706
Аз водих моето бебе при нея, като беше на 6м и подлежеше на ехография. Останах доволна от нея. Отговаря на въпросите, обяснява подробно. Мила и любезна.
Засичала съм я и в детското спешно на ВМИ. Според мен има опит.
Здравейте! Може ли мнение за д-р Петя Маркова- детски нефролог? Прочетох дискусията преди няколко страници за д-р Гечев, но не видях някой да е споделил лични впечатления за д-р Маркова.

# 12 707
Аз за сега съм с много добро мнение за д-р Маркова. Точно на обратното мнение съм за д-р Гечев. За мен д-р Маркова вниква в проблема на детето, дава разяснение, препоръки. При моето дете всеки преглед е подробен и винаги с адекватно отношение към детето и родителя. Ние я посещаваме поне два пъти годишно и сме доволни. При д-р Гечев прегледите са били по 5 Мин и следващия пациент. Предложи ни терапия, която за мен беше несходна със състоянието на детето и сама я прекратих. След проведени прегледи в София-детска урология Пирогов, се оказа, че съм постъпила правилно.

# 12 708
Моля, препоръчайте ми добър педиатър в Тракия, ДКЦ или Димед. Лично, моята при която съм с малкия, смята да приключва дейност до края на годината и не иска да записва.

# 12 709
Моля, препоръчайте ми добър педиатър в Тракия, ДКЦ или Димед. Лично, моята при която съм с малкия, смята да приключва дейност до края на годината и не иска да записва.
Здравейте, зависи какво разбирате под добър, ние сме при Д-р Рашкова, работи в ДКЦ-то. Общо взето съм доволна, но и малката като цяло не е имала някакви сериозни проблеми. Доста е разсеяна, но пък се съобразява с желанията на родителите, което за мен е много важно.

# 12 710
  • София / Пловдив

Д-р Христо Дипчиков, млад е, но е супер отдаден и внимателен, трето поколение лекар. Майка му е все още действащ педиатър и учи много от нея. Замества я когато тя е в отпуска, та от там впечатленията ми от него са отлични. В Димед е.

# 12 711
Здравейте, може ли някой, който има телефона на д-р Радица Соколова да ми го пусне на лично.
Бяхме се разбрали да и пратя обратна връзка на вайбър, оказа се, че някъде съм потулила листа с рецептата, където ми беше писала номера си

# 12 712
  • Пловдив
Пращам ти го но лично.

# 12 713
За доктор Дипчиков и сестра му- доктор Трифонова мога само хубави неща да споделя( бяхме пациенти на майка им, но се преместихме при тях в Тракия, когато започнаха да практикуват, заради местоположението на кабинета...и смея да твърдя, че и двамата работят отлично), но напоследък имат много пациенти и не съм убедена, че записват нови.

# 12 714
Когато аз търсех педиатър за моето дете, което беше горе-долу преди две години, бях проверила и Д-р Дипчиков, както и сестра му, бях чула много добри отзиви за тях. Не мога да се сетя в момента, но или не записваха нови бебета или не работеха в този момент. Сега вече може да е друга ситуацията, трябва да се провери.

# 12 715
  • Пловдив
Може ли да кажете коя е вашата?

# 12 716
Моля да ми препоръчате съвестен личен лекар за възрастен човек в квартал "Христо Смирненски?

# 12 717
Д-р Цигаровски.

# 12 718
И аз ще препоръчам д-р Цигаровски, семеен лекар е на цялото ни семейство от 20г., вкл и на детето ми откакто е родено. Страхотен човек и специалист.

# 12 719
  • София / Пловдив
Цигаровски наистина е добър и като лекар и като човек. Но е много, много натоварен. Не знам дали се записват часове при него и дали се чака, дано някой негов пациент сподели.
И дали е на линия за телефонни обяждания при ситуации извън работно време?

Общи условия

Активация на акаунт