Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 625
  • 13 407
  •   3
Отговори
# 13 395
Никой не може да знае всичко.
Просто се интересуваш, четеш, ползваш опита на другите, а при оплаквания пускаш разширени изследвания и търсиш лекар, ако има отклонения.
И аз така процедирам. То не е толкова трудно да знаеш какви изследвания да пуснеш и без да си лекар. За вагинално течение пускам микробиология и пакет полово предавани инфекции (или направо Фемифлор). Така си хванах инфекция с Гарднерела миналата година.

# 13 396
Не чувам добри отзиви за Кичеков за съжаление. Вече на няколко пъти и аз го препоръчвам, но жените са доста разочаровани от поставяне на диагноза и преглед…
Да, аз също прочетох в супердок един лош отзив за него, а тук една жена го беше сложила в черния списък, защото се осъмнил, че има рак и е направил допълнителни изследвания, макар, че в това, според мен няма нищо лошо, защото е бил предпазлив. Но за мен си остава най- добрия гинеколог с Пловдив, защото както много пъти съм писала, с години обикалях гинеколозите в Пловдив и то все светила и никой не ми откриваше проблема. А д-р Кичеков не само го откри, но и ме излекува, и после ме беше яд, че по - рано не отидох при него, защото една негова колежка две, три години преди това ми го препоръча.

# 13 397
Не чувам добри отзиви за Кичеков за съжаление. Вече на няколко пъти и аз го препоръчвам, но жените са доста разочаровани от поставяне на диагноза и преглед…
Да, аз също прочетох в супердок един лош отзив за него, а тук една жена го беше сложила в черния списък, защото се осъмнил, че има рак и е направил допълнителни изследвания, макар, че в това, според мен няма нищо лошо, защото е бил предпазлив. Но за мен си остава най- добрия гинеколог с Пловдив, защото както много пъти съм писала, с години обикалях гинеколозите в Пловдив и то все светила и никой не ми откриваше проблема. А д-р Кичеков не само го откри, но и ме излекува, и после ме беше яд, че по - рано не отидох при него, защото една негова колежка две, три години преди това ми го препоръча.
За мен пък не е лошо, че се усъмнил за рак и е пуснал изследване. Заради подобно нещо не знам защо трябва да бъде поставен в черния списък. По-добре така отколкото да има рак, а да не се усъмни и да не се хване на време.

# 13 398
  • София

Не съм съгласна, че е най-добрия. Най-добрият може да е за миоми. Общо взето за всеки ще е добър неговият лекар, който му е помогнал. Виждала съм го на моята операция и беше мил, но до там. Жената до мен беше с операция заради миома и се възстановяваше добре.
Margarita1976 Зависи на мен ми беше поставена диагноза от виден професор, че съм с рак. А реално обърка ендометриозна киста с рак Grinning Така, че трябва по-внимателно да се казват такива диагнози и съмнения.

# 13 399
В Торакс според мен най-добрите са д-р Главчев и д-р Кичеков. Не знам защо са го сложили в черния списък заради допълнителни изследвания. По-добре да пусне изследвания, отколкото да има рак, а лекаря да не разбере. Имам такъв пример с моя близка, гинеколожката е направо за черния списък.

# 13 400
  • София
За Торакс излезна, че нямали някакъв лиценз преди можеби 1-2 години и моят лекар също написна от там. Не знам какво стана с тая новина. Аз също съм оперирана там и нямам забележка. Едни от най-добрите грижи за мен бяха там след операцията ми.

# 13 401

Не съм съгласна, че е най-добрия. Най-добрият може да е за миоми. Общо взето за всеки ще е добър неговият лекар, който му е помогнал. Виждала съм го на моята операция и беше мил, но до там. Жената до мен беше с операция заради миома и се възстановяваше добре.
Margarita1976 Зависи на мен ми беше поставена диагноза от виден професор, че съм с рак. А реално обърка ендометриозна киста с рак Grinning Така, че трябва по-внимателно да се казват такива диагнози и съмнения.
Точно ендометриозна киста беше една част от проблема ми, още на първия преглед, на обикновен ехограф д-р Кичеков каза, че кистата е такава, и че от нея имам болки. На хистологията точно така излезе. За другите ми гинекологични проблеми също беше точен.
Но това си и е мое мнение и не ангажирам никой с него. И със сигурност в Пловдив има много добри гинеколози ( макар, че много жени твърдят, че най- добрите такива са в София, с което аз не съм съгласна), но аз преди да отида при д-р Кичеков, за съжаление не попадах на добри гинеколози и загубих страшно много време от обикаляне по доктори.
Надявам се жената да попадне на точния гинеколог според проблема й.
Има друга група за добри гинеколози в Пловдив и може там също да се прочетат коментарите.
Успех!

# 13 402
  • Пловдив
Главчев и добър???
Та наскоро имаше шум около него с лекарска грешка мисля...

# 13 403
  • София

Точно ендометриозна киста беше една част от проблема ми, още на първия преглед, на обикновен ехограф д-р Кичеков каза, че кистата е такава, и че от нея имам болки. На хистологията точно така излезе. За другите ми гинекологични проблеми също беше точен.
Но това си и е мое мнение и не ангажирам никой с него. И със сигурност в Пловдив има много добри гинеколози ( макар, че много жени твърдят, че най- добрите такива са в София, с което аз не съм съгласна), но аз преди да отида при д-р Кичеков, за съжаление не попадах на добри гинеколози и загубих страшно много време от обикаляне по доктори.
Надявам се жената да попадне на точния гинеколог според проблема й.
Има друга група за добри гинеколози в Пловдив и може там също да се прочетат коментарите.
Успех!

Ми преди 7 години нямаше много имаше горе долу 2-3 за съжаление. Сега виждам, че вече нещата са в доста положителна насока за тях. В София има, да зависи пак казвам за какво търсите. Аз се връщам дълги години при моят гинеколог в Пловдив нищо, че вече съм в София.

# 13 404
  • Пловдив
Главчев и добър???
Та наскоро имаше шум около него с лекарска грешка мисля...

Ами за мен е добър, оперира ме, минаваше всеки ден да види как съм. То зависи от гледната точка.
Да, допуснал е грешка, би трябвало да си понесе последствията, но те и за един друг гинеколог казаха, че  е убиец, все едно всеки ден вадят трупове от отделението му.
Торакс няма линецз, пък имат договор със здравната каса, и как стават тези неща?

# 13 405
  • София
Казвам какъв скандал се вдигна! Не съм наясно с нещата толкова.

# 13 406
За Торакс излезна, че нямали някакъв лиценз преди можеби 1-2 години и моят лекар също написна от там. Не знам какво стана с тая новина. Аз също съм оперирана там и нямам забележка. Едни от най-добрите грижи за мен бяха там след операцията ми.
Аз съм посещавала Торакс много пъти и аз там съм оперирана, и нямам никакви оплаквания нито от лекарите, нито от сестрите, нито от който и да е било от персонала. А когато лежах там, бях много добре обгрижвана и нямам никакви забележки. Прегледите си минават по здравната каса, а ражданията, операциите и други медицински услуги се заплащат, но цените им са по - ниски в сравнение със Селена и нито за миг не съжалявам, че избрах да се лекувам в Торакс, вместо в Селена.
А лабораторията на Торакс е една от най-точните в Пловдив!

# 13 407
Абсолютно съм съгласна! Аз съм доволна от торакс. Преди ходих при Д-р Лазароски, но след като напусна съм посещавала Делчев, Кичеков и съм с отлични впечатления. Лабораторията им е точна и в сравнение с другите в града цените са разумни!

Общи условия

Активация на акаунт