*~106 пролетни кокичета, това сме ние - арабските момичета~*

• 29 352
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро ,хубавелки Hug

Тони,значи,стигнахте двете годинки Hug-нека е щастлив и здравичък,палав и сладичък-а на теб много любов и сила за да се справиш успешно с предизвикателството да си мама на двегодишен юначко Heart Eyes

ЧРД Тарик

# 106
  Добро утро мили момичета!

Не съм чела подробно -доста дълги постове видях в последните няколко странички,но първо да честитя на Тони и Тарик -
  Честит празник милички- да ви е живо и здраво , послушно и усмихнато и много щастливо голямото момче!!!

Дуа- Честито със закъснение и на твоят принц!!! Много да ви радва и винаги да се гордеете едни с други!!!  bouquet
 Изтърколиха се няколко дни , в които не успях да пиша... Ние повторихме Зоопарка , че много ни хареса family
 Освен това се учим да ползваме гърне и няма да ви обяснявам какъв купон е първите няколко дни... вие знаете Mr. Green
 Раф- браво на Анто!Така е улеснил мама Heart EyesЗа прегледа за очите- не сме все още-сега на прегледа на 2 годинки , ще поискам да ни насочат към лекар.

Наде Hug Аз се старая да хапваме разделно от известно време и засега правя съвсем обикновени комбинации- голяма салата със пилешка пържола на скара или с риба, печени бутчета със задушени заленчуци... онзи ден правих кус-кус със сладко-кисели зеленчуци, пълнени патладжани и тиквички,миш-маш, днес мисля да направя руло"Стефани"
 За известно време няма да хапваме хляб , ориз ,картофи паста,после по1-2 пъти в седмицата и то разделно, дано успея да се придържам към плана , но определено вече не отварям готварския форум и не снимам,че само беля на главата Embarassed
  Леле тия 10 реда ги пиша повече от час- 5-6 пъти ми казва , че имал "а..." и накрая поне се изпишка вътре- та пляскахме и казвахме Бавооооо Whistling

После ще пиша пак- дано успея да прочета! Лек и усмихнат ден на всички!

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 11:01 от Dina767

# 107
Тони-да ти е жив и здрав Тарик и много да те радва!Когато намериш време пиши някой ред-как сте,в Монреал ли сте си,как се справяте?
azmira,радвам се че се включи,много интересно разказваш..Тази година сме решили да почиваме в Дидим и ще пътуваме с колата,защото от там ще продължим за Ливан,но ще гледам да накарам мъжа ми на отиване да останем да нощуваме в Чанаккале.Ти ще помагаш в избора на хотел... Hug
Кате Мар.  Hug твоя приятел Яси от вчера е с нова прическа,пак отидоха къдриците,но този път сменихме фризьора и го подстрига много хубаво и братята де.Не успях да ги снимам,но в петък на тържеството за деня на майката ще ги щракна и ще пусна снимки.
Дуа Hug Скорошно оздравяване на Мохамед,и при нас винаги е така,един се разболее и всички на хорото след него.Той твоя скайп ли ползва,че Махмуд искаше да го чуе,но му е изгубил координатите.
На всички Hug

# 108
Добър ден ! Hug
Честито на малките пакостници ! Весели игри и много здраве !  bouquet

# 109
  Честит Рожден Ден на Тарик ! Heart Eyes
Здраве, усмивки и безгрижно детство !

Мила Тони  Hug Честит празник и на теб !
Весело парти ! Tada

# 110
добро утро кокичета,

снощи се събуждам по едно време да нагледам ммоето малко съкровище и какво да видя- една голяма локва кисело мляко на чаршафа, а главицата с пищните къдрици точно в центъра на гьола. Той спи с бутилка кисело мляко, а как е успял да я отвори, не знам.

Дина, съпружеството не роптае ли против режима на разделно хранене? У нас би избухнала революция, ако обявях край на хляба и картофите в менюто. Добре поне че захтина тук е евтин, та само него използваме за готвене, та вече се храним с една идея по-здравословно.

Латеа, я да те препитам сега какво си научила от дебелите медицински книги. Има ли доказателства, че косата (на главата) израства по-гъста след обръсване?

# 111
   Ди, представям си картинката с млякото Sad

А за половинката и режима на хранене- не само , че не се е бунтувал а беше много ентусиазиран и заедно решихме ,че enough is enough и трябвада се вземем в ръце- целта е до лятото и прибирането в БГ да сме неузнаваеми Crazy Laughing

Магде, Яси как се държеше като по-малък , когато го подстригвате? Даниел много го е страх и така жално плаче , но иначе седи и не мърда Sad За подстригване е ,но все отлагам , че ме е жал...

Кате Мароко HugКак се чувствате на новото място?

# 112
Sunshine  Hug значи песничката е и за мен..Благодаря. Money Moneyчестит РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ..БЕБОЦИ И ВЕЧЕ НЕ БЕБОЦИ И ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ МАЙКИ.. Money Money Money

mmm3 няма проблеми с хотела..Дори и ако през лятото не съм в Чанаккале ще ви запазя места в хотел с нормални цени и ще ви дам информация за мястото..А днес в Чанаккале се чества 94 години от освобождението..И днес е ден на всички загинали в битките..Ден на героите..В този ден идват много гости -- англичани новозеландци австралийци да почетат паметта на дедите си загинали преди 94 години... Praynig Praynig Praynig Идват-- палят свещи огньове и търсят паметните плочи с имената на близките си.. Tired
DELTA_DELTА и аз посетих този луксозен турски ресторант в Хисаря..Също като тукашните е..но направихме грешката да си поръчаме агнешко Tired което изобще не ни хареса..Бяха го запетли здравата и месото беше направо твърдо..Карахме я с мезетата които бяха върхът  chef

# 113
Мооnson rain няма доказателства скъпа че ако косата се бръсне 0 номер ще израстне по буйна и гъста..Корените на космите за жалост не нарастват на брой..Аз бръснах главите и на двете щерки. Money.Преди бръсненето косата на голямата ми дъщеря беше руса къдрава на масури...Косичката която излезе след бръсненето беше много по-тъмна по- права и масурите изчезнаха. newsm78.После пак се появиха -- през пубертета.. Peace А малката пък беше с права коса и тъмна и рядка..През пубертета се накъдри страшно; израстна и такава грива че просто не и се вижда кожата на главата..Как става това с косата не разбрах.. newsm78 Май с времето косъмът се удебелява и косата изтлежда по буйна..Или пък че с раждането не от всички корени расте коса.. newsm78

# 114
Хора разберете-косата си е генетично зададена,ако гените са за рядка коса и 100 пъти да я обръснеш няма да стане гъста.И  преди съм писала Самара  се роди с много светлоруса коса/на снимка вече е потъмняла/ ако може да се нарече коса де-на снимката е на около 3 и това и е оригиналната коса-леко намаляна веднъж.Та свеки все мърмореше да съм я постригвала за да и се сгъсти косата-аз не дадох-е ,сега каква буйна грива има-не ми се говори.Моя съученичка ни показваше нейни снимки преди да навърши 12 и след  това-в началото с абсолютно права коса а след това-в африкански стил-но,у тях всички са къдрави.

ди голяма гледка е било Grinning

За постригването-Даяна сяда на стола и не мърда-като манекенка,Муфида обаче беше чудовище-много се въртеше-дори веднъж и клъцнаха малко ухото,и като шурна една кръв Sick и тя и фризьорката прежълтяха.

Момичета невена ви поздравява ,тя обаче си е изгорила бедрото с вряла вода,не влиза в темата защото има проблеми с нета.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 17:51 от dtti

# 115
момичета мили, здравейте!

Магде, миличкият Яси, сигурно прилича на момченце ... не че преди приличаше на момиченце, но сега може би е един такъв сериозен!

Дина, благодаря ти! Добре сме. Ходим в несвяст из малката къща и се радваме, че си е за двамата. За работата - добре върви. Много внимавам да не се изявявам като ментор, само защото съм работила това и знам какво се очаква.

Най-вече се радваме на самостоятелното пространство и прекрасният социален и здравен пакет. Като бели хора, ех.

А иначе сега точно ми трепери под лъжичката, понеже точно преди минути си подписахме договорите за Босна: от 27.04 до 29.09, а аз преди само как си мислех целият месец май да го карам в Мароко ...

Ох, което значи, че пак трябва да се обяснявам с майка. Тя като чуе вече нещо, различно от България и изпада в потрес, но какво да се прави, трудно се живее и  за пръв път в живота си, честно за пръв път ми се случи на подготвителната фаза да си кажа явно и директно "идвам да работя, понеже имам компетенциите, понеже има и какво да науча и понеже ме удовлетворява заплащането!"

Преди години, не винаги с възхищение гледах на мои международни колеги, които изпадаха в дребни детайли за това как и къде ще живеят. Колко отварачки за консерви ще имат, колко им е наема и може ли наема да покрива и част от сметката за тока, ей такова неща ... и едва ли не.... а сега кажете какво ще работим.

Ама като виждам как ще ни се отели  - доста отговорно е .... мдааа, аз си договорих основното, под което не падам, и оставих финият пазарлък на мъжа ми, а той направо им извил ръцете и ми заяви, че аз от пари не разбирам, не знам какво да искам и той щях да ме пазари.... Бре виж ти увереност! Ама добре се е справил.              

И преди малко му казвам видял ли е в договора дали има клауза за бременност ... и той... ами то има ли значение? хахахаха и гледа с тезди черните очи и се почесва по главата. И аз му казвам, че ако взема да забременея, в съм в Босна, или където и да е било... и къде ще си вържа бебето за мене - ще му викам "чакай, мама, стой си там, че сега нямам време!".... и веднага отговорът беше "Ами ще дойде сестра ми ...... името й .... и ще го гледа!" Да бе, аз вече бебета сънувам и се моля за бебок, да ми го гледа сестра .... нероденият карамел!  hahaha hahaha   

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 18:48 от akhyal_katya

# 116
Тони, да ти е жив и здрав младежът! Да ви е гордост и опора!   bouquet Как е там в Монреал,отива ли си зимата  newsm78 Мои много близки роднини живеят там и все ме канят, но студът ме плаши. Добре,че братовчедка ми си два другия месец, та да се видим.
Дина, поздравления за разделното! С удоволствие бих се срещнала с вас през лятото, да проверя ефекта от здравословното хранене  Mr. Green
Деси, съболезнования за бабата на съпруга ти, мир на душата и. Ама си е поживяла жената...Дай Боже всекиму! Praynig
Невена, оздравявай и си пази кълките! Hug
Дани, стискам палци за книжката. Мен още ме държи ужасът от моя шофьорски изпит, а мина повече от година  ooooh!
Кате, само така - мъжо да се пазари, а ти само касирай  Money
Теди, добре си, че още можеш да им забраняваш на девойките как да се носят и фризират. Други времена ще настанат скоро, така че наслаждавай се на мига    bouquet
Азмира, добре дошла. Само един съвет - ако се сетиш за още нещо след като вече си публикувала, кликни върху бутона Редактирай над поста си и си го допиши вместо да пускаш по няколко мнения едно след друго. По-лесно е.  Peace
Рейн, да не си посмяла да му режеш къдриците  Naughty Нека си се стретира с кисело мляко - по-голяма вероятност има да му се подхрани косата  baby_neutral
Магде, много съблазняващо прозвучаха плановете ви за лятото, искам и аз - ще гледам Яси  Blush
Марси, не разбрах точно кои близнаци имали празник - но да са ти живи и здрави!  bouquet
На всички  Hug

# 117
магде, да ти кажа честно, и на мене ми се ще да доброволствам и да гледам Яси! Аз заради усещането, предполагам и ти, олди,   bouquet Hug еееех, децааааа, сладури! 

магде, да ти кажа, лятото, когато се видяхме на "Стамболийски" ... ти нали прати Махмуди да ме спре. А аз като се бях замислила за нещо... виждам го, тебе не те виждам и честно си помислих, че Махмуд е сам и ме е познал и затова е дошъл и се чудех - за секунда де, какво да го питам "сам ли е?", знае ли ви телефоните... пууу, развинтена фантазия, зарадвах се, когато те видях!!!  Hug         

# 118

На мен се пада честта да поднеса закуската,пък дано някой да помирише и да дойде-че от вчера няма никой  Thinking

Момичета гледате ли Вип брадър-снощи изпълненията им бяха много сладки-със сълзи съм се смяла на изпълненията на групата на Устата-сърбина беше върха  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А какво щв кажете за новата мис България-ужас Mr. Green

лек и успешен ден на всички  bouquet

# 119
Добро утро   bouquet

Да е жив и здрав  Тарик, много да слуша и радва мама и татко newsm59

Деси, мерси за закуската.  Hug

Ще пиша по-късно, че сега нямам настроение.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт