*~106 пролетни кокичета, това сме ние - арабските момичета~*

• 29 354
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Desi и мене много ме изкефиха изпълненията. За новата "мис" съм без думи, аз гледах и как Милен Цветко я изгони от студиото защото се правеше на много важна. Второто момиче ми хареса много повече, учи нардона музика в Котел... Ама така е,  тати като е общински съветник...
Моя син цел 4 смс прати снощи много се разчувства, а това момиче което влезе живее зад нас... нейната история - утре...
Лек ден на всички Simple Smile

# 121
Момичета добро утро ! Hug
Стискайте ми палци и се молете за мен  Praynig , отивам да си взема изследванията .
Дано всичко е ОК .

# 122
Честит  рожден  на  Тарик  и  Али     bouquet

Дани     хайр  ин  ша  Алла  ,пиши  като  се  върнеш   bouquet

# 123
Прибрах се Свеър и резултата от теста ми е отрицателен за , което съм много щастлива .
Само дето не зная какви са тия течове и ще се ходи на преглед и при гинеколог .
Другите ми изследвания не са много добри , но ще видя какво ще ми каже доктора и ще ходя да ме прегледа и хирурга дето ме оперира миналата година .
Как е МАмин ?
Не мога да си открия снимките !Искам помощ !!!

# 124
Здравейте на всичкии Simple Smile от доста време не писах... с това училище почвам да се задушавам,всеки ден повече и повече работи ми струпват  Sick ,че сега и сме с Франкофония,едни приготовления паднахаа за утре...
Честити празници пак на всичкиии
Много прегръдки на всичкии!!!
Новата мис е ужас !!  Confused Кое й е красивото?? така и не мога да разбера....
  bouquet
  bouquet
 Hug

# 125
Nawel, на 4-та страница в албума, долу в ляво  Peace

# 126
     Здравейте момичета -кокичета!Ето ме отново при вас,надявам се да не сте ме забравили.Прочетох всичко което сте изписали.На всички които са имали повод да празнуват тези дни,им желая: здраве,щастие и много любов.                                          монсун и дтти--моите съболезнования за загубата ви.Но това за съжаление са неизбежни неща.Трудно е,но заради най-скъпите ни същества трябва да продължим напред.През последните три години загубих трима близки до сърцето ми хора,за това си позволих да ви напиша тези неща.               А   днес  на мои близки приятели почина племеника им само на 23г.   Нека се молим винаги за здравето и живота на  близките ни,от това по ценно няма.Всичко останало е поправимо.                        За мис,на мен ми хареса Елица от Две Могили. Ох,моите пак се карат.           Да пиша малко за децата.Големият се казва Християн,сега е в 7клас.Момичето ми се казва Гергана,учи в 1клас.А най-малкият се казва Иво и отвреме на времв ходи на градина.Големият сега го тресе пубертета,и понякога имам чувството,че не мога да се справя с проблемите които ми създава.Кой от вас може да ме посъветва нещо.                                      Момичета,четох за екскурзията,която планувате.Как ми се иска и аз да дойда,но за сега само ще мечтая.        Hug   На всички ви искам да поднеса по един  bouquet.Пожелавам лека вечер на всички. а аз отивам в кухнятя че ме чакат 1dishes

# 127
  • Varna
АЛООО ДЕВОЙКИТЕЕЕЕ,
 ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 11:14 от DELTA_DELTA

# 128

Добро утро на всички  Hug

гери ако все пак някой ди даде съвет ,дай го насам Grinning

Останалите-къде сте newsm78

# 129
  • Varna
Аз съм тука Дтти Hug
По 3 пъти си взех от всичко докато другите се назлъндисват.
Благодаря за закуската  bouquet

# 130
Добро утро и от мен .
Докато си оправя компа и то станало обед почти .
Деси ще уважа и аз всичко , макар , че хич не ми е до ядене .
Започнах да правя коремни преси и съм с мусколна на корема освен болежките които са ми мисля в областа на черния дроб .
Днес съм в добро настроение , което ме радва като се има в пред вид , че цялата седмица си убих с нерви покрай тия резултати от изследванията .
Все още се чудя обаче , защо ми се гади и връщам  Sick .

Желая ви лек ден !

Мърси , къде си мила липсваш ни ?!?

# 131
  • по пътеката
добро утро, докато е утро! добре,4е не сте писали много докато лиспвах, но ми спряха нета без да предупредят!нито да пратят фактура! двете компании си мият  ръцете и си подават пешкира, третата, пощата пък все едно в пустинята сме и кервана са го отвлекли!не отговарят на  обажданията, по 2 карти хабим докато някой благоволи да вдигне  телефон и пак на зелени домати ни слага!  на вси4ко отгоре мамят с модемите и не спазват срока за изплащане! ве4е 8 месеца плаЩам на някои джобните! та покрай паспорта на дребната, ходихме по бойни зада4и и дигнахме малко пара, 4е ина4е ще се избием в къщи кой прав ,кой крив! и не сме само ние! оправяхме и на колегата, него пък го шантажират за първата такса, явно представителят дето е склю4вал уж договори си е прибрал парите, а договори моите нямат, само фактури! та  изпуших тотално! големи проблеми  със снимките за паспорт! линда  5 пъти я снимат и ве4е отрикария полу4авам, големи некадърници са наоколо! само дух4е и зомби дето не я изкараха, синя, лилава, спяща и какво ли не! отделно за капак един приятел объркал един банков ордер и не успяваме да пратим едни пари по задължение! добре,4е от бг  страна нямаме  проблем дотук с търпението! доста неща в4ера  отхвърлихме, днес и утре са по4ивни дни, ноооо понеделник пак документи ще си правя за престоя и там едни изисквания, оле мале! ще ходя да си търся договора за нета от оня вагабонтин, с директора на пощата искам да се видя ,4е да му кажа какво мисля за липсата на  фактури и писма от министерствата! да, оплаках ви се! ако искате  го преско4ете, 4е е едно тъпо ежедневие към наше село!линда с нас поне си прави спомените,но то е родено пътешественик, издържа на глад, пиш дълги паузи и вси4ки детски екстри! викам на моя, ако беше друго дете при толкова нервно препускане и проблеми да си я метнал през прозореца от мрънкане, но то си държи горкото! купихме и ние като деси малко подаръ4е, заслужи си го! Crossing Arms

# 132
Привет  wavey
Къде сте се изпокрили пролетни кокиченца  Simple Smile никакви ви няма  Rolling Eyes
При нас е истинска зима  cold

Мелани много сте готини   bouquet ( цвета на косата ти е жесток  Crazy) браво на малката плувкиня  Heart Eyes сега в БГ ли сте ?
Дезърт  Flutter и теб те видях, на последните три снимки си  newsm81  красавица   bouquet
Спорти а къде е продължението на разказчето бе душа ?  Hug ти отиде на Мексиканския плаж , водата стана много гореща.....знак за наближаващ ураган... Sunglasses и .......хайде излизай вече от водата де .. Wink
Мароканско Кате  Hug Hug

# 133
Привет и от мен,

Като че ли усетих, че някой ме е споменал. Събинка  Hug Защо ме шпионираш по скайпа, а не ми пишеш. Аз съм нон стоп почти онлайн, но време никакво няма нито да чета, пък камо ли да пиша.
Благодаря за комплимента. Всъщност съм на кичури и боя.

Сега сме тук, нещо тази година все се прибирам неподходящо - ум не ми го побира, какви са тези снегове, какви са тези виелици.

Магде, можеш да доведеш Яси съвсем спокойно. От 11 часа е Мари на малкия басейн. После от 12 Джой е на 50 метровия.

Сега като погледнах назад видях, че съм пропуснала сумати рожденни дни и празници. Честитя на патерица на всички.

Раф, то да бяха само тези три неща. Уморително е понякога, но ми харесва такъв натоварен активен живот. Наслаждавам се на всяка минута. Е, щеще да е добре денонощието да е 48 часа примерно  Wink Идеи всякакви, всичко се решава в движение.

Олди, Мари е много малка и засега само на български и арменски сме. Джой, да споделя, ме учудва непрекъснато. Много бързо попива всичко, и смятам, че няма да има проблем с езиците. Има нашата дарба, защото аз поне за себе си така го приемам.

Извинявам се, че не пиша често и не се обръщам към всички персонално винаги. Нямам нищо лично. Тази темичка е една от малкото, където хората се приемат такива каквито са. И тук наистина всички са някак чистосърдечни и неподправени. Просто да ви кажа честно, повечето от нещата, които се пишат из форумите само ги сканирам за най-важното, ако има някое инфо или съвет, който мога да приема ок, ако мога нещо да помогна ок. Но си имам особено мнение за форумите, и особено за този като цяло, не в частност тази темичка. Не обичам да се впускам в обяснения за ежедневието си, по принцип рядко давам информация какво правя (независимо тук или в реалния живот), а и предпочитам да прекарвам повече време в други полезни дейности. Понякога се учудвам как хората казват че работят, само се оплакват от нещо, и най-вече от липса на пари, а в същото време пишат по над 10 поста на ден, които изискват време не само за написването им, но и за предварителното запознаване със съответната тема. Други хора пък гледат да са на всяка манджа мерудия, и откъде намират толкова време да спорят, и да се карат из страниците на форума, да поддържат непрекъснато формата реплика, дублика. А има толкова по-важни неща.
Споделям тези си впечатления именно тук, като на добри познати, защото тук съм приета винаги добре, независимо че се появявам от дъжд на вятър и има доста хора, които ме забелязват и споменават, за което съм им благодарна.

Какви са вашите наблюдения? Защо хората се втурнаха да пишат какво ли не из интернет, без да се замислят, че няма как да се изрази интонация, че един "оратор" макар и на такова ниво трябва да се съобразява и с публиката, за която е предназначено написаното? Че може би нещо трябва да се прочете няколко пъти, преди да се отговори язвително или осъдително. Друг е въпросът, че постовете остават в небитието, както и загубенотото време не се връща. Не може ли просто да споделят, това което искат и имат нужда, или пък простичко да отговорят по същество. В това отношение тази тема е  newsm74. Благодарение на всички, които пишат тук.  bowuu bowuu bowuu

На мен ми липсва SkyBlue. Знам, че чете и я прегръщам. Дано някой ден има настроение да се разпише. Децата и сигурно са пораснали страшно.

Прегръдки на всички  Hug. Надявам се този уикенд да имам време да следя вашите коментари.

# 134
Голямо затишие последните два дни, къде се спотайвате?

Аз лично не съм писала защото нищо интересно при мен, повтарящо се ежедневие, вечер лягам много късно,  към 11 сутринта се събуждам, оправям бебока и неразборията вкъщи, после сътворявам една тенджура с манджа и хайде навън да скиторя, да попивам красоти. тук вече пролетта е в разгара си, дървета  цъфнали в  лилаво-розово-бели цветове, пък има едни ухаят неземно, все се чудя някой няма ли най-накрая да изобрети фотоапарат, който улавя не само образ, ами и миризма....

Мелани, права си за форумите и за тази темичка...аз в началото си я представях по друг начин, но с времето я оцених такава каквато е, и сега тя ми е станала неизменна част от ежедневието...

Общи условия

Активация на акаунт