Септември'09 - 13

• 12 474
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро милички!

anita29, на мен ми се е случвало да получа такова сърцебиене. Вече на няколко пъти ми се случва, откакто забременях. При мен дори продължава повечко време и място не мога да си намеря, но после ми минава. Явно си е от бременността, но ако се притесняваш, попитай док.

Ianita28, стискам палци за утрешния преглед. Сигурна съм, че всичко ще е наред.

Gorska_Kitka това с коремчето и при мен го има. Преди поне сутрин като станех, корема си ми беше плосък, а вече като хапнех нещо започваше да ми личи. Но сега още от сутринта съм си с едно коремче и да ти кажа честно много му се радвам.

Дано да сте прави за това, че малката предпочита да седи при майка ми, защото тя повече й угажда. Да не говорим, че тя по цял ден я занимава, играе си с нея и зарязва всякаква работа, докато малката е у тях. Абе отдава й се изцяло, за разлика от мен. Аз все пак трябва да домакинствам, да свърша това онова, абе не се занимавам толкова с детето и това определено й се отразява. Но всеки път ми става криво като отида да я взема и тя още от вратата започва да вика - не искаааам вкъщиииии. Ужас!

# 151
# 152
  • София
Добро утро и от мен.
И аз мислех, че вече свърших с повръщането, ама такъв уйкенд прекарах, че не ми се говори...И днес даже, чак сега ми е по-добре, след като най-накрая прегърнах тоалетната чиния  Sick Ама аз съм си виновна, щото лекарката ми даде хапчета против гадене, но аз ги пих само за 3 дена и като се чувствах по-добре ги спрях  Embarassed Сега почнах пак да пия, този път няма да спра 10 дена, каквото и да стане  Tired
Други интересни неща при мен няма, вече съм сигурна, че усещам бебето и не е мускулен спазъм, то вече се случва почти всеки ден, даже снощи около 10-на минути си играхме Party Майка ми не ми вярва, но аз съм сигурна, че е бебето  Heart Eyes

# 153
  • София
Здравейте и от мен,

Аз ви чета, ама все не намирам време да пиша. Сега си видях резултатите от БХС и според мен всичко си е в нормални граници и с мн. малък риск Whistling, така че смятам да не ходя в МД за консултация. На ехографа преди БХС, доктора ми направи предположение за момиче и ме зарадва много, ама май е още рано Thinking baby_neutral.
Може да ме запишете с термин 28.09. Praynig
Сега само искам да идва вече пролетта, за да си се разхождам повече, а и да сменя малко менюто от плодове и зеленчуци, че ми втръснаха вече. Crossing Arms

Много хубави емоции на всички през новата седмица!

# 154
Здравейте на всички!
Аз малко се изгубих от хоризонта защото имах контракции и се наложи да полежа малко в болница. Надупчиха ми дупето, вляха ми 2 системи и вече съм по-добре, но за нещастие ме простудиха и сега съм болна  ooooh! . Но поне знам че бебото е добре. Изписаха ми Стандацилин дано се оправя с него.... По- интересното е че при приемането ме гледаха на видеозон и ми казаха че имам момченце, та можете да ме отбележите със синьо Simple Smile

# 155
Bebeshondel, радвам се, че вече си по-добре!
Честито ти момченце!
Дано всичко при теб се развива нормално!
Аз преди малко се скарах с тъпата главна счетоводителка и искам направо да я удуша! Леле, как откачих, не е истина, кара ме да върша неща, които съвсем не са моя работа!  #2gunfire

# 156
Аз също мисля, че в събота усетих бебчето, но хич не съм сигурна!
Почувствах едно такова леко претреперване ниско долу отдясно на коремчето...  newsm78

# 157
Между другото лежах в стая с една много неприятна личност в 9 месец, която заявяваше постоянно че жените на 22-23 години не трябва да разждат и не могат да бъдат добри родители, защото сами себе си не могат да гледат. Съответно аз и бях споделила че майка ми ще ми помага първия месец докато свикна и тя нагло отвръща, ами така е вие без помощ не можете, един път като свикнеш да ти помагат цял живот ще е така. Теглих и едни майни на ум и се надявах да я изпишат по-бързо да не се налага да се карам с нея.
Причината да го споделя е, че не чувам този коментар за първи път и бях супер обидена от това че хората преценят човека по годините...

# 158
Не е важно човек на колко години е, а какво има в главата си!
Много често ни се налага да порастнем преждевременно, особено в днешни дни е така!
Такива грозни коментари са напълно излишни и според мен тази личност е била доста злобна! Все пак трябва и малко съобразителност да се проявява от време на време! #Cussing out

# 159
Аз не го усещам бебето още  Sad. Момичета, на месечните консултация, освен рутинните изследвания там колко пъти бяха, какво друго ви правят? Тонове? Извинявам се, ако сте го обсъждали, но едвам стигам до компа  Embarassed. Хубав ден и слънчева пролет   bouquet

# 160
  • София
Аз не го усещам бебето още  Sad. Момичета, на месечните консултация, освен рутинните изследвания там колко пъти бяха, какво друго ви правят? Тонове? Извинявам се, ако сте го обсъждали, но едвам стигам до компа  Embarassed. Хубав ден и слънчева пролет   bouquet
Ами не правят много неща, мерят ми някакви неща на корема, теглят ме и ми взимат кръвното. И всеки път давам кръв и урина, но тъй като резултатите отиват директно при лекарката, не мога да ти кажа за какво ми взимат. Само последния път знам, че беше за хепатит б и васерман и спин.

# 161
Здравейте и от мен момичета.

И аз снощи почти не можах да спя... Цяла нощ размишлявах върху една презентация, която ще правя днес пред шефове.. Уффф.. Имам още час на разположение и после съм в среща. Така, че стискайте палци да се представя добре.

Bebeshondel, изобщо не се обяснявай на сульо и пульо за твоя живот и твоите решения. Амаха.. и аз не харесвам такива отрицателни персони, пълни с негативни мисли и действия.

Ianita, и ти не се връзвай на счетоводителката.. Да си върши работата и да не делегира задачки на други хора. Никой не може да те накара да направиш нещо, което не ти е задължение, ако ти нямаш желание да го направиш. Но, за да има човек мерак, трябва и отношение... така, че й тегли една майна на ум... и това е.

# 162
detelini, аз се бях заблудила че усещам бебчето, но се оказа, че не е било то. Явно на мен ми е още рано да го усещам. Така че не се притеснявай, явно при всеки е различно, а и според калкулаторите в нета, тези които чакаме второ дете, би трябвало да го усетим за първи път през април. А на консултациите (аз ходя по-често от веднъж месечно), док ме гледа все още с вагинален ехограф, разглеждаме подробно бебето, дава ми снимка, мери килограмите ми и в общи линии това е. Подсеща ме, че всеки месец трябва да давам кръв и урина и ако има и други изследвания, които трябва да направя ме подсеща и за тях. Ами това е.

BebEshOnDeL, много неприятно че си стигнала до болница. Дано повече не ти се случва. А сега бързо да оздравяваш. Относно коментарите на злобните жени - тегли им една и да не ти дреме. Аз родих дъщеря си току-що навършила 24 г и се чувствах напълно подготвена за дете. Естествено, че като се роди бебето помолих майка ми да поживее у нас две седмици, за да ми вдъхне малко кураж и да ми помага най-вече с домакинската работа, за да мога да се грижа само и единствено за бебето. Но всичко правех сама - хранене, преобличане, къпане, абсолютно всичко. Така че годините нямат никакво значение, важното е жената да се чувства готова и наистина да иска това дете. Сигурна съм, че всички ще се справим.

Gorska_Kitka, стискам палци, дано презентацията ти мине много успешно.  Praynig Ти си печена, знам че ще се справиш.

# 163
Здравейте!
Gorska_Kitka, стискам палци за презентацията.
Понякога така ми липсва тръпката от ходенето на работа......
Момичета, аз да попитам тези, които имат контракции: колко често ги усещате и втвърдява ли ви се коремчето само от едната страна? При мен в дясно се издува, а в ляво е меко и спокойно. Извинявайте, че тормозя вас с глупави въпроси, но до следващото ходене при доктора има време, а не ми се звъни за щяло и не-щяло.
Поздрави!

# 164
Здравейте момичета!
Три дни ме нямаше и сте изписали толкова много  Simple Smile
В четвъртък вечер бях на ФМ при доц.Томова. Много приятна женица. Огледа бебето от всякъде и каза, че си има всичко както си му е реда. Има костица на носа, гръбначето е затворено и устата си му е нормална. Било много хубаво бебе!  Laughing Протягаше се и се разтягаше като, че сега е станало от сън. Докито каза, че главата му е като моята  Wink Имаме си и клипче даже.
В петък вече ме записаха на ЖК, а днес давах кръв и урина. Добре че сестрата беше кадърна, та сега нямам следи по ръката като на наркоманче.  Само се чудя - докторката каза да си запиша час за Марков за следващата ФМ, а аз вече имам записан за Томова... Та при кой да отида в крайня сметка? Thinking
За професиите - аз съм със средно счетоводно образование, бакалавър - икономика и управление на индустрията и магистър по финанси. Целият ми трудов стаж е като счетоводител. Харесва ми, стига да не работя с някакви идиоти. Макар че половинката казва, че идиот бил човек пълен с идеи  hahaha
И ние мислим да ходим на море, но ще е края на юни. Последните години посещаваме едни къщи за почивка Нестинарка на Ахтопол. Много ни харесва, защото комплексът е затворен и си има навес, телевизор, барбекю - та като налови милото рибка си я пържим прясна прясна.
Добре дошли на новите мами   bouquet
Таня цвете нещо я няма от доста време . Някой да има идея?
Какво в крайна сметка ще правим със срещата?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт