Рисуване за начинаещи 2

• 100 004
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Много се доближавам до твоя стил,мислех,че  стъклото не дава такова поле за изява...А сега-влюбих се просто в творбите ти!!!! Crazy

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 15:31 от raliko

# 571
  • Русе
Ха,колко малко ти трябвало Hug Laughing
  Стъклото е стихия,то е вода и въздух,светлина и магия... то е живо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
Не,не е никак малко,и други рисунки върху стъкло съм виждала,и декупажа също много ме впечатли...Но в твоите има  силна  магия Heart Eyes

# 573
# 574
# 575
  • гр.София
Опитах се да кача едни линкче към едни готини емотикони - ама не знам дали ще се получи.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 19:09 от dilu

# 576

Една мадама.  Mr. Green
Днес ми бе скучно и това се получи в бързината , но хич не излизат хубаво цветовете като ги снимам  Confused

# 577
dilu мерси,ето какво си харесах аз

Аз днес се отдавам изцяло да почивката...Който рисува,нека  показва!mustaine може би ако снимаш по-отдалеч ще е по-добре,иначе добре се е получила.

# 578
mustaine,много ми харесва картината ти.С пастели ли е рисувана?На мен тази техника не ми се отдава и затова много се възхищавам на хората,които я владеят.

# 579
mustane, много е красиво,за снимането опитай без светкавица.Да ви покажа новите си картини http://danielavas.snimka.bg/hobby/nos-kaliakra.514300

# 580
  • гр.София
мustane, стои много готино, зърнесто, усещаш слънцето по кожата й Heart Eyes
Аз скоро ще показвам една музикална серия Hug

# 581
mustaine,много ми харесва картината ти.С пастели ли е рисувана?На мен тази техника не ми се отдава и затова много се възхищавам на хората,които я владеят.
Да, аз пък с акварел не мога.Два пъти съм пробвала толкова нещастни станаха, че ме отказаха Wink
dilu ефекта е от хартията.Акварелният кадастрон е такъв грапав и много ефектно става с пастелите.
Благодаря за хубавите думи  на всички Hug

# 582
  • гр.София
Eто ги първите "Двама" от музикалната серия - не, че сега ще правя още, но знае ли се някога.
Днес творческа неделя се очерта  Hug

# 583
Eто ги първите "Двама" от музикалната серия - не, че сега ще правя още, но знае ли се някога.
Днес творческа неделя се очерта  Hug
Hug Очаквах да ги видя Flutter,много си бърза и толкова добре отново си използвала огледалния ефект!Браво!Много ми харесаха!И цветовата гама много добре подбрана,абе изобщо много ми харесаха!! Hug

Като сме на музикална тема ето един музикален поздрав от мен

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 19:42 от raliko

# 584
  • гр.София
Raliko , не знам защо, но ме пренася в света на "Малкият принц"  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт