Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 377
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 315
ох две седмици след започване на шоуто все още се коментира какво пили и какво яли виповете и защо това не отива за благотворителност. как не ви омръзна...вие не ядете ли? не пиете ли?

Да ама си го купуваме  Whistling

# 316
                          ...и с лимузини не се ли возите  Crossing Arms?

# 317
Е добре де , за да има шоу трябват и пари,  как я мислите тази работа неразбирам newsm78. Аз съм доволна тази година от шоуто  пращам sms-и и си плащам да гледам и live - така, че пито платено - доволна съм като зрител  Peace

# 318
  • Луната ни пази
Все още не!  smile3515
И не бих коментирала какво ядат и пият, ако не бяха вътре заради благотворителност!

# 319
Все още не!  smile3515
И не бих коментирала какво ядат и пият, ако не бяха вътре заради благотворителност!

хахахах ... ми тъй, де, ще седят на пост и молитва ... ха ма ха ...

# 320
                          А според вас ще дават ли подаръци на излизащите? Пинко, най-вече към теб ми е въпроса  Twisted Evil?

И що да не седят на пост и молитва - нали са вярващи, пък сега точно за техен късмет се пости. И вече започвам да се дразня от цялото това пушене в Къщата. И не за друго, а защото в началото обявиха, че ще се пуши само и единствено навън  Crossing Arms.

# 321
  • Луната ни пази
Все още не!  smile3515

хахахах ... ми тъй, де, ще седят на пост и молитва ... ха ма ха ...
хахаха, все пак е пости!!!! И то Велики пости!!! И не съм казала да стоят на хляб и вода, ама пък да си броят бирите до безброй е малко прекаленичко.....

# 322
Тия спонсори да бяха закарали храната на дечицата, а не в къщата да се тъпчат.

# 323
  • Луната ни пази
Е, това ми беше идеята!

# 324
                        И вече започвам да се дразня от цялото това пушене в Къщата. И не за друго, а защото в началото обявиха, че ще се пуши само и единствено навън  Crossing Arms.

И мен това много ме дразни! Най-вече защото дори не се трогнаха при влизането на първите дечица (тези на Мария Гроздева) и най-невъзмутимо продължиха да кадят.

# 325
                      А някой задава ли си въпроса защо децата от домовете не могат да ходят в обичайните школи? Защо трябва да са отделно от другите деца? Ок, сега като се съберат някакви пари ще се построят сгради (да речем). С кого обаче е съгласувано това - министерства, истории? Защото тези школи тепърва ще трябва да бъдат оборудвани, поддържани, да се наемат учители... абе с две думи разходите по тях тепърва предстоят. Кой ще отговаря за издръжката им? Надявам се, че няма да бъдат построени, докарани до бездействие и после продадени за други цели на бизнесмени.

# 326
Надявам се, че няма да бъдат построени, докарани до бездействие и после продадени за други цели на бизнесмени.

А бе май-май ... това е идеята  newsm78 newsm78

# 327
Ами това казвам и аз, да седят на пости ...  Whistling

За пушенето съм съгласна, че когато има деца, трябва да се съобразяват ... а, иначе, да си кадят колкото искат, не ме дразнят ...

Е, това ми беше идеята!

Добре, де, дами ... не желая да предизвикам спор, просто коментирам ...
... ако, всички тези неща от който се дразните в момента, бяха станали така, както на вас в момента ви се иска, нямаше въобще да го има този "БВБ"...
...нямаше да влезнат, тези випове, а щяхме да гледаме, други - който са съвсем далеч от випа - и пак щяха да ядат, пият, и всички доходи от смс - направо щяха да се налеят в нечии джоб...без и стотинка да стигне до децата...

Аз, все си мисля, че ще изкарат повече пари, от колкото ще изядат...  Rolling Eyes

# 328
Надявам се, че няма да бъдат построени, докарани до бездействие и после продадени за други цели на бизнесмени.

А бе май-май ... това е идеята  newsm78 newsm78
Три дена ихуу и после тихУ Mr. Green...

В къщата според мен има добра вентилация и не се задимява...

# 329
на мен пък би ми било скучно да гледам Биг Брадър с трезвеници-светци. Най ми е забавно, когато Тошко си пийне и почне да кълве и да се яде. Наистина мисля, че Вип-ците са оптимистично настроени и дават много от себе си и не лицемерничат. Не са Майка Тереза, но колко от вас биха гледали Майка Тереза във Вип Брадър?

Общи условия

Активация на акаунт