Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 419
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 60
Божидара или миската ... Wink

Оооо, Божидара измести миската  от първото място в моята анти-класация Sunglasses

# 61
момичета, къде он-лайн могат да се гледат предаванията по Нова?

# 62
Чухте ли ги какво коментираха до сега?
Как можело тел.оператори да взимат 50% от парите за смс,явно не знаят че част от парите отиват и при Големия Брат Laughing
Много бяха възмутени .Емо каза ,че все едно взимат от залъка на децата и че господ връща.
Толкова ли са наивни да си мислят,че ББ няма да има печалба от предаването,че тези пари които са взели ,няма да се вземат от парите на децата Thinking

# 63
Божидара или миската ... Wink

Оооо, Божидара измести миската  от първото място в моята анти-класация Sunglasses

Като се замисля ... ИМАШ ПРАВО!!! Wink

# 64
  • Пловдив
Е дилемата е страшна-Божидара или миската newsm78не мога да реша,но миската май ме дразни повече

# 65
На какъв принцип ще са номинациите тази вечер? пак ли съквартиранти ще номинират, а публиката решава?

п.с. естествено, че миската е в пъти по тъпо парче. ма не искам да си ходи.  Grinning махнете някой, който не прави шоу- например Дачко или милко/щот е грозен/.

# 66
  • Пловдив
А,Дачко и Милко няма да ги пипате,защото са колоритни.Мария нещо ми се губи.....няма нищо интересно при нея.

# 67
На мен Мария и Ицо ми се губят! Някак си нищо не се случва около тях! Почти не ги дават камерите!  newsm78

# 68
На мен Мария и Ицо ми се губят! Някак си нищо не се случва около тях! Почти не ги дават камерите!  newsm78
Ицо цял ден търка старателно огледалата, а Мария беше на мивката. Аня и каза,че била "залепена за нея вече"

# 69
Ицо цял ден търка старателно огледалата, а Мария беше на мивката. Аня и каза,че била "залепена за нея вече"

Мисълта ми беше, че няма "действие", няма... как да се изкажа... нищо свежо не предлагат! Прекалено са ми сдържани!  Wink

# 70
Да, съгласна съм. Особено за Мария, има една такава недоволна физиономия. Сякаш едва ги издържа в къщата . Чух я да казва с голяма неприязън 'Днес пак ли неква мисия ще има' Rolling Eyes

# 71
А кой ще влезе след Румен?

# 72

за нищо  Peace
довечера ще бъде забавен лайфа......от рекламата по Нова тв,гости ще са Рачков и М.Игнатова

# 73

Диана Любенова е родена в град Видин на 24.11.1980 год.

би трявало да влезне в сряда след Румен идеята е мъж,жена,мъж,жена
ако и тя не се е уплашила като Милен Цветков и Мамалев

# 74
  • Плевен
Някой ще ме светне ли за какъв диск става въпрос. Само схванах, че е свързано с Милко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт