Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 419
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 90
Запис... Нямате изчитане  Crazy

# 91
Имах в предвид че изглежда да е към 40 години.
[/quote]

E, може и така да е! Никой не е казал, че веднага след средното са я приели висше!  Whistling Само отбелязвам, че със сигурност е по-стара, а не е 80ти набор!  Wink

# 92
# 93

за нищо  Peace
довечера ще бъде забавен лайфа......от рекламата по Нова тв,гости ще са Рачков и М.Игнатова

аман от тези недо..изказвания
хората се убиха да рекламират че ко водещи в понеделниците на мисиите с игрите са тия двамата Rolling Eyes

какво те дразни толкова....просто подмини и не чети
извинявайте за спама.......аман от нерваци ooooh!

# 94
ми драз и ме щото не четете  е муцка , къде ли не писаха и по бели и по жялти и по черни вестници че тая година има 3 ма водещи затова
имам чувството че или само си чешате клавиатурите или имате дименция Mr. Green

# 95
ми драз и ме щото не четете  е муцка , къде ли не писаха и по бели и по жялти и по черни вестници че тая година има 3 ма водещи затова
имам чувството че или само си чешате клавиатурите или имате дименция Mr. Green

Бах' маа'му  Rolling Eyes и аз сега разбирам, че ще има и други водещи!  Mr. Green

# 96

Диана Любенова е родена в град Видин на 24.11.1980 год.

Малко по-по рано е родена!  Wink С поне 6, 7 годинки!

През 1998г завършва Витиз, а нали разбирате, че това няма как да стане, ако е на 18г! Няма как да са я приели на 14г  Wink

http://www.sexigri.tv/index.php?main_action=article_show&m=11&id=17
Не я знам кои набор е . ConfusedЗнам само,че баща и е кмет на с.Гомотарци.От там беше и Миглена от Биг Брадър 2
http://paper.standartnews.com/archive/2005/11/09/theday/s4613_12.htm

# 97
Сърдечната авантюра с главния сценарист на "ВИП Брадър 3" Ники Николов докара водещата на „Огледала" и „Денсинг старс" Радост Драганова до развод.

По време на работата си по „Денсинг старс", където Николов е от шефовете, двамата се залюбват неочаквано. Връзката се оказва устойчива и в момента те дори живеят заедно.

Независимо че само допреди няколко месеца той гордо отсичаше, че за него съпругата му и детето му са най-важните в живота, Ники Николов също е в развод с половинката си.

Информацията от слуховете се оказва точна. Когато се разбра, че Драганова се е разделила с мъжа си, се чуха и шушукания, че е бременна. Тогава пресаташето на „Денсинг старс" настояваше да се публикува опровержение, че водещата няма никакви семейни проблеми и още живее със съпруга си.

който копае гро другиму сам пада в него

Това ме разби! ooooh!А,колко неини интервюта изчетох,какво щастливо семейство има.И Ники ли? Thinking

# 98
 А Божидара ме кефи,въпреки,че преиграва малко на моменти.

# 99
Чухте ли ги какво коментираха до сега?
Как можело тел.оператори да взимат 50% от парите за смс,явно не знаят че част от парите отиват и при Големия Брат Laughing
Много бяха възмутени .Емо каза ,че все едно взимат от залъка на децата и че господ връща.
Толкова ли са наивни да си мислят,че ББ няма да има печалба от предаването,че тези пари които са взели ,няма да се вземат от парите на децата Thinking
Не зная дали ви е направило впечатление, но в клипа е изписано: "...400 000 лв. ОТ вашите пари ще помогнат...", т.е. и 600 000 лв. (примерно) да бъдат събрани, за децата ще бъдат дадени цифром и словом 400 000 (четиристотин хиляди) лева.  Останалите пари кому ще помагат ... ще поживеем, ще видим.

# 100
  • Абсурдистан
Гала ми става изключително неприятна с всяка изминала минута.
Толкова пък лицемерно същество.....

# 101
Разкажи за нас, негледащите  Hug.

# 102
  • Абсурдистан
Разкажи за нас, негледащите  Hug.

Ами то няма какво да се разказва,
от цялото й поведение, на мен, ми лъха лицемерие.

# 103
mnogo e хубава и сладка игнатова!!!!

# 104
Браво Милко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт