"За" и "Против" пробиването на уши на бебето.

• 49 156
  • 343
  •   1
Отговори
# 180
Решихме да я изчакаме сама да вземе решение какво ще прави с ушите си Wink

# 181
Дъщеря ми е на седем месеца и определено нямам мераци да и пробивам ушичките. Иначе не съм нито ЗА, нито ПРОТИВ. Всеки да прави каквото си иска, не е голяма драма и не го мисля за грозно и кичозно. Но за моето дете не го приемам.

# 182
# 183
Пробихме ги когато бяхме на 7 месеца плака само на момента.Не сме имали проблем да я дразни или да ги пипа постоянно.Мисля, че не е кой знае какъв проблем родителя сам преценя индивидуално.И в двата случая и за и против не мисля, че е грешка.

# 184
Твърдо против! Много селско ми изглежда бебе с обеци.

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 23:21 от fat.wombat

# 185
Да,плюс златни гердани и гривни  newsm78 Simple Smile

# 186
Мен са ми много смешни бебета с обеци. Изглежда ми неестествено да се кичи бебе с дрънкулки. Тук почти не съм виждала малко дете с пробити уши.

# 187
Против съм.Нека тя сама да реши дали иска дупки на ушите си...Свекървата настояваше за това,но добре поне ,че мъжа ми цени мнението ми и не ме е насилвал да се съгласявам.

# 188
  • София
Що се отнася до моите деца съм ЗА.За чуждите нямам мнение. Grinning
И на двете са пробити към годинката.
Определение за "селско" и "градско"? Crazy

# 189
За моето дете съм против. Когато реши сама ще отиде да си ги пробие.

# 190
Що се отнася до моите деца съм ЗА.За чуждите нямам мнение. Grinning
И на двете са пробити към годинката.
Определение за "селско" и "градско"? Crazy

Ами едно време всички селянчета бяха с треперушки  Crazy Та за това, предполагам.

# 191
Селско-в смисъл кичозно,проява на лош вкус и т.н -аз поне така го разбирам Sunglasses Излишно-според мен се "разкрасяват" децата и не виждам смисъл-като пораснат сами могат да решат дали искат или не обици.Освен ако не трябва по тях да се разпознае дали бебето е момиче или момче Mr. Green,макар че съм виждала и момченце с 1 обица  ooooh! Laughing

# 192
Всеки да прави с ушите на децата си каквото си ще (горките деца)
Аз, ако имам женско един ден, ще се въздържа от тази процедура

# 193
нямам нищо против

# 194
  • сусурлево
Селско-в смисъл кичозно,проява на лош вкус и т.н -аз поне така го разбирам Sunglasses Излишно-според мен се "разкрасяват" децата и не виждам смисъл-като пораснат сами могат да решат дали искат или не обици.Освен ако не трябва по тях да се разпознае дали бебето е момиче или момче Mr. Green,макар че съм виждала и момченце с 1 обица  ooooh! Laughing
За момиче разбирам , но за момче в никакъв случай  и са ми много смешни такива бебоци или по -точно майките им .. 

Общи условия

Активация на акаунт