Баба Марта вече си отива, АПРИЛките посрещат бебчета щастливи!

• 15 039
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
ЕХАААА....     newsm81   ей мамчета, оставете  и за Април някое бебенце де...  tooth
Честито на Radost mk и бебе Никола Честито и на Renka79,Little-Big-Girl и asia_nika!!! Добре дошли на този свят на малките,Гергана,Дея и Ивета......    Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower    Да са ви живи и здрави рожбичките и много да ви радват!!!!  Two Hearts
Маги Савова добре сте си дошли  в къщи с малкия принц!!!  Hug  как е нерва и крачето, накуцваш ли още?... май Никола на Радост ви мина в класацията Wink 3900гр  Големи мъже,пу-пу-пу да са ви живи и здрави.Хайде да ви видим къдриците,нямам търпение  Hug
Добре завърнали се и на всички майчета с малки зайчета!!   bouquet

# 136
Честито на Radost mk и бебе Никола Честито и на Renka79,Little-Big-Girl и asia_nika!!! Добре дошли на този свят на малките,Гергана,Дея и Ивета......    Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  

Женски отбор пак води!  Mr. Green

Мерси за поздравления, момичета! Изкарах ме страхотно, чак днес проспах до 12 Crazy

Мара Каси!
Мерси за поздравче! Имаме доста руски филмчета в къщи, и често ги гледам с една такава носталгия по детство... Simple Smile

# 137
Renka79,Little-Big-Girl и asia_nika ЧЕСТИТИ ВИ БЕБЕТА!!! ДА ВИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ, ДА СИ ГИ ГУШКАТЕ С МНОГО ЛЮБОВ!!! ЧАКАМЕ СНИМКИ НА ПРИНЦЕСИТЕ ВИ !!!  newsm44

Йо йо , мила, напрежението сигурно те побърква...явно на твоето бебче му харесва да се гуши в коремчето на майка си  Heart Eyes

Мен продължава да ми е едно лежерноооо...но стигнах до извода, че това се дължи на вас момичета...  Hug  Чета ви, пиша, споделяме си всяко усещане, всяка болежка, всяка емоция, всяко притеснение и всеки радостен миг от самото начало и заедно вървим напред, което ме кара да се чувствам сигурна  Hug  А особено сега , когато има и мами герои, които вече са гушнали своите дългоочаквани бебоци и споделят с нас своите преживявания... друго си е човек да знае, че върви по нечии стъпки и че винаги има с кого да сподели своите притеснения и ... още по- важното този някой ще го изслуша, разбере и ако може ще помогне. Знаете ли момичета, от самото начало нещо ми направи много силно впечатление. Няма да назовавам имена, защото не съ едно две, но си спомням няколко ситуации, които ме накараха да се чувствам късметлийка , че съм попаднала в този форум...с вас  Hug  Помня, че имаше момичета със силни контракции, които не успяваха да намерят Гинипрал по аптеките...други момичета веднага се отзоваха и предложиха на нуждаещите се от своя...това е красив жест. Сещам се и за преотсътпени часове при лекари... Може би защото края на бременностите ни наближава и ме връхлитат такива мисли...или късните часове ми влиаят  Crazy....Спирам...само исках да ви кажа , че съм щастлива че съм част от вас  Hug

Имам една питанка към вас. Някоя купувала ли си е стирилизатор Бейби Лукс. Днес ходих в Пикадили да си взема и се зачетох в етикета му- пише че съдържа освен кутията за стерилизация, две шишета и една залъгалка...а там си предлагаха само кутията. Попитахме персонала и те вдигнаха рамене. Направихме лек скандал и те отидоха да повикат управителя...а той така и не пожела да дойде. Единственото което пожелал да ни каже изпращайки послание по персонала, че така ги получавали и да сме се обадели на фирмата доставчик  Thinking ...Та ми стана интересно само в пикадили ли се случва така или навсякъде предлагат този стерилизатор без допълнителните към него неща...които ние си плащаме всъщност  newsm78

Лека вечер момичета  Hug До утре  Hug

# 138
ЧРД на Симона на chockolina!!!да ти е жива и здрава и скоро най-грижовната кака!!!

# 139
atlantica ми писа че е родила момче в 2 часа,преди по-малко от час,3100г,47см
 newsm44 newsm51 smile3501

# 140
atlantica... Честит да ти е мъничкия бонбон!!!
 smile3525 newsm51 smile3525

Честит Рожден ден на сладката Симона!!!
 newsm51 newsm51 newsm51    Щастливо детство на малката принцеса!!..

# 141
ATLANTICA,ДА ТИ Е ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕТО МИЛА!!!НЕКА ЗАЕДНО С БАТКОТО МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ И СЛУШАТ!!!

РОДИЛА Е МНОГО БЪРЗО И ЛЕСНО .И ДВАМАТА СА ДОБРЕ!!!
ТОВА Е ЗА ТЕБ МАМЧЕ!!!

# 142
  • Там където има любов
Ех тази тапа  Laughing Честито на Атлантика. Още една мъжка на квадрат майка. Да ти е живо и здраво пъшкулчето и батко много да помага

Честит рожден ден на Симона. Да е жива и здрава и кака за пример.

# 143
Честито момченце на Атлантика!
Да й е живо и здраво!

Честит рожден ден на Мони
Да е жива и здрава и много послушна кака!

poem, аз си купих такъв от Штъркел, без шишета. Имаха и вариант с шишета, но по-скъп. Явно бележката е една и съща.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 08:42 от very nice

# 144
 stork-boyЧестит син на Атлантика! stork-boy

# 145
  • София
ATLANTICA ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ В СИНЬО!ДА СЛУША И ДА РАДВА МАМА,ТАТЕ И БАТЕ!
Ей-й-й-й успя да удържиш до след покупките в София Joy Joy Joy
СИМОНА НА ЧОКОЛИНА ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ЦЯЛ ЖИВОТ!

# 146
Честито, Атлантика! Да слушате много малкия юнак и гордия му батко!
Шоки, да ти е все така грабваща и завладяваща с прелест Мони! Щастливо детство да има в компанията на чаканото братче! На теб, честит празник!  bdbaloni
Гледам аз лентичката на Яника. То докато беше зор да не се роди по-раничко фъстъчето, сега нещата отиват на уплътняване до термин.  Hug
ЙоЙо, Дени, милите човечета могат да са си избрали някоя шега за вас. На 1-ви април много готини хлапета са се родили. Grinning
Поем, явно наистина е до партида. При помпите на Авент съм виждала с и без шишета, а ги продават на една цена.

# 147
Честито на Атлантика! Да и е жив и здрав малкият принц!!!
ЧРД на Симона!!!

# 148
Atlantica, честито бебче! За малко да го направиш софиянче, ей! Wink

Мара Каси   - за слинга: нашия татко ще ни ушие един фиксиран за мен само, а аз може би ще си поръчам още един, с халки, двулицев, да става и за двамата, а и да имам да сменям, то нали си е аксесоар   4470

Засега не усещам гръмната контракция. След малко ще ходя на консултация по ЗК, да видим какво ще предрече докито.

# 149
Честито на Атлантика, много да я слушат тримата и мъже .... Хайде Яни да се засечете в родилното  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт