Баба Марта вече си отива, АПРИЛките посрещат бебчета щастливи!

• 15 039
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • Под Сините камъни
Честито на  Radost mk  , Ренка и Little big girl !Да растат здрави и послушни малките  слънчица!

Аз все още си  чакам .Имам чувството ,че ще си остана все така 2 в 1. smile3506

# 106
Ех че хубаво Heart Eyes
Честити принцеси Гергана на мама Ренка и Ивета на  мама Little Big Girl  bouquet

Да са ви живи и здрави и много да ви слушкат  bouquet

Tai,хубаво,че намина,ама много ти е готина безплатната квартира Mr. Green

Dessi,ама спри се бе жена!Ма то аз какво ли опявам,като съшито съм го намислила за другата седмица Embarassed Май яко ни е хванала фазата на гнездене,а?

Ронка,аз викам да се включиш в журито за кастинга, правим каталога,пък после ще ги хапнем заедно!Като гледам всички какви са сладури,мисля,че ще има и за двете! Стискаме ли си ръцете? Айде кандидатите,вас чакаме! Whistling

Мамасита,радвам се ,че пак си на линия Hug

Аз все още си  чакам .Имам чувството ,че ще си остана все така 2 в 1. smile3506

Ох и аз така  Whistling Все си мисля,че на мен такова нешо не може да ми се случи hahaha

# 107
Здравейте мами на вече родени бебоци и на тези, които още чакат...
Ние с малката Петя вече сме си вкъщи...Мерси на nirlo, че е съобщила за бебка, макара и с "лека" грешка - 3,100 се роди момата, а не 3,500  Wink
Добре сме засега, доста е кротичка на фона на каката...Сега притесненията ни са, че едно от децата с които ката е играла миналата седмица има варицела, а моята Мая не я е карала...
Затова сега и с каката ще сме си в къщи, и с бебка и ще стискаме палци да ни пропусне шарката....
Стискам палци на всички, които чакат, всичко да мине добре...
На обебилите се, целувки на малките гълъбчета...

# 108
Честито на Ренка и Little big girl. Да са ви живи и здрави малките съкровища.

# 109
  • Бургас
renkaHug Hug Hug Ето, всичко е минало наред  Praynig Hug Hug Ще чакаме от теб си подробен разказ... и още днес ще пробвате да се кърмите... страхотно  Hug
Поздравления за добре свършената работа!!! Да ви е жива и здрава дъщеричката и скоро да си се приберете у дома   Hug
Little Big Girl, както се чудеше за датичка за секциото вчера... виж как си усетила, че беба ще вземе нещата в свои ръце  Laughing
Жива и здрава принцеска, с много много късмет!!!
sunny_777, Мария_, magdalena  и всички маминки, които са вече с бебчета, толкова ви се радвам като пишете  Hug Колкото по-дълго и с повече подробности толкова по-добре  Hug  Heart Eyes Преди шпионирах маминките от мартенската тема, сега вече ще си ви чета на воля вас  Praynig Hug Heart Eyes ... С всичката полезна информация, която споделяте  Hug и толкова хубави емоции покрай бебчовците  Heart Eyes
... Пък и скоро ще си останем самички тук, другите ще се преместят на Родени вече... ох, малко остана  Praynig
atlantica, голяма си авантюристка Simple Smile  Hug ама и бебо май така  Heart Eyes Hug нищо не може да ви уплаши  Hug
Много се радвам на хубавите новини за маминките в болница и чакащи с нетърпение появата на слънчицата... стискам силно палци на всички...

Аз съм май вече като на автопилот от притеснение и мисли... друго нищо не може да ме трогне  Mr. Green
desi054224, слабичка съм си иначе, сега съм +13 кг. отгоре  Blush Но вярно си е почти изцяло само коремче... все едно съм глътнала топка, дето си бълбучка  Mr. Green ... другото е незабележимо за моите размери  Blush
Благодаря ви отново за милите пожелания, от скоро си знам имения ден и много му се радвам  Party Grinning

П.П. iliana2, добре сте си дошли у дома, ще се радваме като можеш да ни разкажеш повече, че и снимков материал чакаме  Mr. Green Blush Дано ви се размине варицелата и да нямате излишни притеснения  Praynig Hug

И още една принцеска  Hug Heart Eyes Ах, как са се разбързали някои днес  Hug
asia nika, Честито ти бебче, скоро да си се гушите в къщи!!!

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 18:47 от ben78

# 110
  • София
ВЛИЗАМ КАТО ВЕСТИТЕЛКА НА ЕДНА ЩАСТЛИВА НОВИНА:
ДНЕС АСИА-НИКА Е РОДИЛА НЕЙНАТА ПРЕКРАСНА ДЪЩЕРЯ ДЕЯ С МАНЕКЕНСКИТЕ РАЗМЕРИ 2600КГ. 48СМ.
ТЯ  ПИШЕ ЧЕ ВСИЧКО Е МИНАЛО ДОБРЕ!
ДА Й Е ЧЕСТИТА РАДОСТТА.

newsm51 newsm51

# 111
  • София
РЕНКА, LITTLE BIG GIRL ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
  • Варна
Еха-а-а, днес цели три принцески!

Да са живи и здрави момиченцата на Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika!!! Нека само радости да носят на родителите си и винаги да бъдат много щастливи!!!

# 113
Little-Big-Girl, честита да ви е Ивета!
asia_nika, честото ви съкровище Дея!

bouquet  bouquet
Илиана, добре сте се завърнали у дома и скоро да се похвалите с натрупване на грамчетата до обърканите мерки на Петя.  Hug
Марче, Марче, какво да правя като си ми слабост. Ще се съглася, няма как.

# 114
  • not found
Мале колко бебчета са се народили  Hug браво браво да са живички и здравички и майчетата бързо да се възстановяват    Grinning

Така аз имам малък проблем ли е как да го кажа , не знам защо , но ми излязоха някакви пъпчици по корема много ситни и много ме сърбят и най-странното е , че са ми само по корема на други места нямам . Някой има ли подобно оплакване ?

# 115
Браво  за  новите  бебета  да са  живи  и  здрави!На   мамите  честито  и  бързо  възтановяване.Аз  се  справих   да   кача  снимка в  албума  БЕБЕ(в  зелено  с  лентичката  куклата   е  Борислава).Лека  вечер  от  нас.

# 116
Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika честити девойки,да са ви живи и здрави!!!леко възстановяване и скорошно прибиране!!!

# 117
Честито на Renka79,  Little-Big-Girl и asia_nika!!!Да са ви живи и здрави малките принцеси !!!

# 118
  • Бургас
...
Вчера  ме изписаха от патологията, не че престоят там беше усмислен но все пак от цялото лежане поне ми поспаднаха отоците по краката но кръвното пак си варира към високо. За сметка на това май ми падна тапата но нямам разкритие но имах контракции и болки и ми изписаха гинепрал и пропранолол и още сумати хабчета за кръвно и отоци...

Добре си се прибрала у дома  Hug Би ли ми разказала за престоя ти там?  Blush Като ми е притеснено, само питам и разпитвам за лекари и условия...  Blush Може и на ЛС, ако ти е удобно  Hug

Jylieta, имах същия обрив, но отмина ... на мен ми се появи като смених лосиончето против стрии... след 2-3 дни ми се появиха пъпчици и спрях да го ползвам като отново го смених с друг... след това нямах проблем,  да не си и ти сменяла козметиката?

# 119
ДОБРЕ ДОШЛИ НА МОМИЧЕНЦАТА НА Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika! ДАСА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

Истински бебевалеж в този дъждовен ден! Да им върви по вода на малките принцеси!

Мария, не го знаех това за топлата вода и отлепването на плацентата, ще внимавам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт