Жената зодия Риби - 2

• 23 969
  • 460
  •   1
Отговори
# 165
с лъвовете и аз се разбирам,но са ми тежки като характери,но това незначи ,че не намираме общ език. Naughtyнапротив.харесвам това,че са прями с риск да обидят.не ми харесва това,че обичат да получат това ,което искат сега и веднага.това също  е и черта на телците.
и аз като останалите със стрелците хич ме няма.
Майка ми е стрелец. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Баща ми е лъв. Имам стаж с тях. Whistling
Лъвовете са купонджии големи и душата на компанията. Артистични и забавни. Абе, много лесно може да се влюбиш в тях. Crazy Мъжът стрелец е като пчеличка. Жената стрелец  обича да командва парада. Да държи юздите и прочие все в тоя дух. Mr. Green Ей по тая точка имам сблъсък със стрелеца жена. Whistling Whistling Whistling

# 166
мъжът стрелец наистина е като пчеличка и също като лъвовете е душата на компанията.но пък да живееш с него..... Sickима доста трески за дялане.а жените стрелци, newsm78уффффф,много си измислят.така те завъртат ,че се чудиш от къде такава фантазия.много фикс идеи имат,абе ... Sickлъвовете са готини,но пък аз съм си патила от мъж лъв и още ми държи влага.както казваш луна,много е лесно да се влюбиш в лъв,но е трудно да го задържиш.няма да забравя как си изплаках очите по един лъв. #Crazyдокато със скорпиона намерих спокойствието от,което имах нужда,закрилата,страстта....айдееее увлякох се. Joy

# 167
Аз пък имам анти отношение към скорпионите мъже. Отврат брррр

# 168
Аз пък имам анти отношение към скорпионите мъже. Отврат брррр
голям зяплес,,моето скорпионче е с асцендент лъв. Grinningа ти понеже се изказваш ласкаво за тях,можеби тази комбинация скорпион-лъв е супер,защото той в меминта страшно много проявява черти ат лъв и по-малко от скорпион.иначе,като по млад,когато скорпиона в него беше на 100%,ихххххххх ooooh!,доста се чудех да го оставям ли да него ли???МНОГО МЕ БЕШЕ ХВЪРЛИЛ В РАЗМИСЪЛ ЗАРАДИ ПОВЕДЕНИЕТО СИ. сега е друга работа.истина е ,че мъжете скорпиони са доста егоистични и егоцентрични.обичат да се налагат.но при моето скорпи вече всичко е в равновесие. е,немога да си изкривя душата,че просто ме зашемети в началото и ,че беше повече от перфектен.после си показа рогцата и тогава попаднах в чуденката. но сега..... Hug

# 169
Мили дами, Нур,
Кажете нещо за отношението жена риба- мъж Дева, както и за жена Риба - мъж Овен. Последното май е доста взривоопасно, но..... Wink

# 170
 ами аз какво да кажа newsm78?давам думата на тези с такива партниори.може да се включа за допълнение примерно.т.е. нямам необходимия стаж с овен и дева. имам с жена овен и дева. майка ми е овен и с нея много се разбираме. а иначе имах няколко приятелки деви........мммммммм УЖАСТ!!!!!! Sick

# 171
Аз само да добавя, че и детето ми е лъвче. И майка ми рибки. Четиримцата си живеем чудесно Simple Smile

# 172
ГОЛЯМ ЗЯПЛЕС,виждам,че малката ти хубавица се казва НИЯ като моята хубавица.поздрав. Hug

# 173
ГОЛЯМ ЗЯПЛЕС,виждам,че малката ти хубавица се казва НИЯ като моята хубавица.поздрав. Hug

Благодаряяяяяаааа, те децата с име Ния са прекраснииии....... И всички дечица, де!

# 174
Аз само да добавя, че и детето ми е лъвче. И майка ми рибки. Четиримцата си живеем чудесно Simple Smile
В кръга на шегата - това съжителство не е много удачно, шоту лъвовете се водят от сем. Котки, а те пък ядат скумрийки и...  Laughing Laughing Stuck Out Tongue

# 175
  ЯЯЯЯ какъв аквариум сте си заформили тука! И аз съм рибка / пираня понякога, но по-често цаца/ Flutter. Родена съм на 17.03. Моля ,приемете и мен във вашия пасаж Simple Smile

# 176
  ЯЯЯЯ какъв аквариум сте си заформили тука! И аз съм рибка / пираня понякога, но по-често цаца/ Flutter. Родена съм на 17.03. Моля ,приемете и мен във вашия пасаж Simple Smile

Приемаме те естествено  Hug

# 177
baracuda, Нур съм, но нямам грамсвободно време сега. За връзката с Овен ....малко а`ла Тарзан и Джейн идва тая връзка, но може би си струва да се опита. Овните са мъжки момчета. Проблем им е обаче верността и липсата на такт.
А за Девите мога да изипша тонове мастило. Нали съм омъжена за Дева. Накратко - знаците са противоположни, стоят на 180 градуса в зодиака. Противоположностите, както всички знаете, се привличат силно, защото се допълват, но пък от друга страна различията помежду ви рано или късно цъфват и почват да се врат в носа ви. Рибите са силно емоционални, Девите са хладно-ссдържани, Рибите са импулсивни, Девата премисля нещата до безкрайност  ooooh! Рибите са спонтанни, Девите се кумят с часове, ако не и с дни - "Аджеба да го направя ли или да не, ако го направя пък какво ще спечеля от цялата работа". Ако си готова да се примириш с липсата на романтиката, така както ти си я представяш, ако си готова да имаш подобаващ за лутанията му отговор във всеки един момент - действай. Може и да ти хареса, знае ли човек....
За справка обаче - аз бих се развела всеки един момент, стига да можех. Но не мога поради ред причини. Засега....

# 178
В кръга на шегата - това съжителство не е много удачно, шоту лъвовете се водят от сем. Котки, а те пък ядат скумрийки и...  Laughing Laughing Stuck Out Tongue

Ама аз съм акула, не скумрийка.   Mr. Green

# 179
И шаран бивам, и акула от време на време, и в пираня съм се превъплъщавала, а с годините все по-често ми се налага. Странното е, че не влизам трудно в тази роля, даже ми се харесва все повече. Докато овехтея съвсем ще съм се изградила като щука със не знам колок си реда остри зъбки и обратна захапка.
За мъжа дева нищо не мога да кажа. Не се сещам да познавам такъв. newsm78 Имах преди поглед върху един овен - мъж. Ама хич не беше от най-верните.  Таквози нещо не изтрайвам. Stop Имам силно развито чувство за собственост. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт