Жената зодия Риби - 2

• 23 983
  • 460
  •   1
Отговори
# 195
Е те нали са преди нас нормално е да  завиждат.
За какво да ви завиждаме - че сте чак на последно място в списъка ли?  Laughing  Laughing 
Че сме обрали всичкото хубаво... Mr. Green
Нещо се бъркаш.  Laughing  Всичките зодии, начело с водолеите, ви ядат сутрин, обед и вечер, при т'ва нЕкои ви ядат и сУрави.  Laughing  Даже вие сами си го признахте - някоя от вас беше написала, че "може и да не търсиш никой, но някой все те кльопа и гледа да те прилапа".  Laughing 
ядът за закуска,обят и вечеря,но им се услажда ,нали?! Wink Joy
и аз като луна,изключвам взимането на пари  на заем.за целия си съзнателен живот това да се е случвало около 3/4 пъти и то съм ги върнала почти веднага.
НУР,ужасно си права,че да си риба това е съснояние на духа. Hugмного точно казано.точно така се чуствам.предполагам и много от вас.а това,че сме накрая на зодиакарния списак си и ма значение и умисъл.все пак такива като нас,накрая на списака,внасят душевния ви мир на всички вас други представители от зодиака. Grinningа да не говорим,че рибката не търси а е търсена. Joy Wink

# 196
Бе обичам всички риби и рибоци....какво повече да кажа?  newsm51 На кака душичките  Laughing

# 197
Ей, слънца! Знаете ли какво открих! Тая хахавата Мери-репортери, дето сега е при Азис, е Риби...То па имаше си хас и да е друго
И сега поздрав за всички вас ( нас де Grinning)
http://www.youtube.com/watch?v=AamLl681zS4

# 198
извинявам се за невежеството си,но коя е мери-репортери? newsm78 Embarassed

# 199
Ей, слънца! Знаете ли какво открих! Тая хахавата Мери-репортери, дето сега е при Азис, е Риби...То па имаше си хас и да е друго
И сега поздрав за всички вас ( нас де Grinning)
http://www.youtube.com/watch?v=AamLl681zS4

Че той и Азис е Риби  Laughing

# 200
Ъхъ...Азис и ДесиСлава са родени на една дата - 7 март. А за Мерито, тотална сладурана - http://vbox7.com/play:fcfa4232

# 201
душевния ви мир на всички вас други представители от зодиака.
Не бих го нарекъл точно душевен мир, но карай. С изключение на 1 рибок от женски пол останалите колкото и да сте милички леко имате навика да лазите по нервите на хората и за т'ва аз лично избягвам да си имам работа с вас.

# 202
Зна`йш кво....да лазим по нервите на хората ни е любимо занимание. За да октсеем кой си струва и кой не. Ама за водолеите не мога да кажа нищо лошо - с ръка на сърце. Повтарям се, но - може би заради силно повлияния ми хороскоп от водолей, ги харесвам. Много.....Ама пък по-харесвам рибите...Като си говоря с риба все едно съм си в океана...Толкова е лесно и нетрудно и несложно...Обичам Рибите. А, и което е по-важно - те ме обичат Sunglasses

# 203
Сори на тези, които са или които нямат проблеми с водолеите, но аз не ги понасям! За мен са едни безчувствени ко...... Абсолютни безскруполни неверници, егоисти и супер амбициозни, без дори да осъзнават, че в повечето случаи умствения багаж не стига и чак са нагли! Те са създадени, за да бъдат сами, не ценят човека до себе си, правят си каквото искат без да се съобразяват с отсрещната страна! Абсолютно безчувствени, повтарям! И абсолютни въздухари, е, все пак са въздушен знак!  Laughing
Естествено, че никой не искам да обидя, но познавам към 10 водолея и как пък за всички важи по-горе казаното от мен  newsm78

# 204
Vividas, стига бе. Аз познавам толкова много водолеи - стграхотни са. Имат нашата лудост, че и в повече. Безчувствени  според теб..-.... Че то и ние сме, когато решим....Съкън не давам да се говори лошо за водолеите. Наранена си явно, ама....се ла ви. Впрочем нашите щуротии най-добре ги търпят именно водолеи, деви, телци или козирози. точка

# 205
Няма "точка"! Всеки има право на мнение. Аз уважавам правото на мнение на всички тук! Много се радвам, че ти си с добри впечатления от тях, но аз не съм и нямам вина за това! С Ивафара си бяхме говорили, че и Девите не понасяме, и сме с асциндент Дева и двете. По принцип няма хора, с които Риби да не се разбират. И това, че Риби били безчувствени никак не съм съгласна. Те са най-емоционалния и чувствителен знак на Зодиака. Как може една Риба да бъде безчувствена, не мога да го повярвам! Аз не познавам такава, а сигурна съм че има  Wink

# 206
Именно де...Рибите се понасяме с всеки...Сега за водолеите, девите, тука ще сложа стрелците и близнацине...много са рлазлични от нас - факт. И тва вътрешно живеем различен живот. Обаче нашето Аз....егото губим го често. На моменти изкача.  АЗ...често знае по-добре от всички и всичко. Просто бъди себе си -. бъди Риби

# 207
душевния ви мир на всички вас други представители от зодиака.
Не бих го нарекъл точно душевен мир, но карай. С изключение на 1 рибок от женски пол останалите колкото и да сте милички леко имате навика да лазите по нервите на хората и за т'ва аз лично избягвам да си имам работа с вас.
Само понякога и с определени личности ми доставя неизмеримо удоволствие да се правя на две и половина....С повечето не! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Разбирам всяка гледна точка. Имам тая способност да гладам през чуждите очи. Whistling Рядко осъждам другите, просто за себе си не приемам определен тип мислене и действия.

Да, водолеите са ми доста близки и си уйдисваме на акълите. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Но това трудно се възприема от сухарски зодии. Mr. Green Whistling Whistling Whistling

# 208
И сега ние ли сме виновни, че сме съвършенни, не разбирам....Некъв пробем е явно

# 209
И сега ние ли сме виновни, че сме съвършенни, не разбирам....Некъв пробем е явно
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Далеч съм от съвършенството,ама това само аз си го знам. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт