СЕПТЕМВРИйските момичета с трепет чакат първите ритничета!

• 12 216
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Привет,
Да изкажа мнението си за количките. Преди 3,5 години моя приятелка ми даде нейната - МакИнгланд, като тази която Горска китка показа, но по-стар модел - с невъртящи се гуми. Честно ви казвам - това е количка бетон. Верно, че е малко тежичка (моята беше 13 кг. и се налагаше всеки божи ден да я свалям от третия етаж - нямаме асансьор), но пък е супер удобна за детето. Отвътре е широка, положенията за гръбчето са удобни и детето се чувства конфортно вътре. Тапицерията лесно се сваляше и съм я прала в пералнята на 60 градуса. Гумите са стабилни и лесно се свалят. Обаче е малко обемна и ако например в багажника имаш газова бутилка, няма да се събере. Тази количка извози двете деца на приятелката ми, моето, и след като й я върнах - още едно. Без да мръдне! Сега две приятелки са ми обещали, че ще ми дадат техните колички, и двете са хубави, едната е комбинирана, а другата - лятна. Има време да го измисля...
Много е важно, поне за мен, количката да е с една дръжка. Ако са две (карала съм и такава) просто нямаш възможност да я буташ с една ръка. Особено ако гумите са въртящи се (а сега май няма модели с невъртящи). Но това си е мое мнение, познавам майки, на които двете отделни дръжки са удобни...

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 14:45 от Mirinda

# 181
Честно да си кажа и на мене ми харесва, а и живот и здраве няма да ми се налага често да я качвам по стълбите, защото ще сме на втория етаж на къща и ще я паркирам някъде долу. Е разбира се, ще се налага да пътуваме до някъде, но общо взето все съм си я представяла такава някаква. Горска китка, само във Варна ли има магазин? Ако да, ще търся нещо подобно тук...

# 182
Здравейте и от мен!

За количките - аз все ощ ене съм се ориентирала каква ще вземем, но естествено мисля да е удобна, практична и лека, но да не раздрусва бебенцето!

Бамба, тази количка е страхотна, къде ги има в БГ?
Хубав  ден на всички!
потърси  peg perego skate и ще видиш къде има магазини,защото аз не знам...честно казано не съм я виждала в действителност.просто ми харесва на клипчето и ми изглежда практична,а и нямам представа колко струва......

# 183
сънито, този тип колички се продават в магазини Штъркел..
Аз бях пуснала адреса във Варна, защото Саси е от там. Simple Smile, иначе в София- на Стамболийски Simple Smile

# 184
  • Испания и Стара Загора
neky и аз съм така.Все ми се струва,че дрехите ме стягат и купувам по-голям размер.Днес си купих блуза и панталон за лятото.Но панталона го взех 52 номер и ми е толкова голям,като чувал.Аз по принцип нося 44-46 номер.Но като ми порасне корема ще ми е по-удобен.Ето ги придобивките ми WinkСамо ,че блузата е зелена,а панталона е черен.
http://www.kiabi.es/tallas-grandes-mujer/camisetas/camisetas-man … 588/P182648#debut
http://www.kiabi.es/mujer/pantalones-corsarios-shorts/corsario-d … ortivo/27/P176160
И тук панталон за бременни е около 40-45 евро,а сутиени за кърмене от 15-20 нагоре.

# 185
Горска китка супер Grinning мерси Hug Ох с какъв кеф ще ги оглеждам бебешките неща, ама преди това ми предстои доста по-досадна част - ремонт Tired

Анита много сладурска блузка, и Валка, и твоите туники са много готини Simple Smile Аз последно в неделя се сдобих с една блузка с къс ръкав - с висока талия и набрана и широчка на корема Mr. Green

# 186
Анита, много готини нещица си си взела.
А сайтът им енаправо убиец - поне пет неща си харесах  Mr. Green
Иначе и аз вече имам няколко нови тоалета, с нетърпение чакам лятото, за да си ги нося.

# 187
Здравейте момичета!
Намерих едно много готино научно-популярно филмче на National geografik за бременността, с български субтитри. Ето линк http://kolibka.com/download.php?mid=1765 . Супер интересно е, ако можете изтеглете си го!

# 188
Анита, страхотни неща си си взела!
Тази синя блузка ми взе акъла направо! Това ми е любимият цвят!

Аз сега от София смятам да си взема нещичко, дано си харесам и да е на прилична цена!

bouquet

# 189
Здравейте момичета!

Току-що качих нова снимка на корема си с новите дънки и туника (не че се виждат добре  Laughing). Снощи ходихме на пицария и се бях нагласила та накарах мъжът ми да ме снима.

Цвета, много ти е хубаво коремчето!   bouquet Забелязвам че в сравнение с вашите коремчета, моето е пак много ниско. С първата бременност също бях така и много ме дразнеше, надявах се сега да се качи по-нагоре, но виждам че няма да стане.

Анита, честити придобивки. Със здраве да си ги носиш.

Nadina, много неприятно че детенцето ти се е разболяло от варицела. Дано се оправи бързо и да не вдига висока температура. В нашата детска градина в момента има бум на шарки, в момента скарлатината вилнее и не знам какво ще става като пусна малката. Днес може да говоря с госпожите и да ги разпитам какво е положението в момента.

Относно количките, с Хриси ползвах една на Бертони. Не беше лоша, но нещо не свикнах с нея. Да не говорим, че малката така и не свикна да се вози в количка и почти винаги се прибирах бутайки празната количка и носейки в другата ръка детето. Сега живот и здраве няма да купувам. Една братовчедка на мъжът ми предложи да ни даде тяхната, че те вече минаха на лятна, а до следващата зима няма да им трябва вече. Не запомних каква марка е, ама беше доста скъпичка. Може и Маг Ингланд да беше.

# 190
  • Габрово
Anita, много хубави покупки  Peace
И моите бремелински дънки бяха от Киаби и там наистина за бременни и за деца много неща съм си харесвала.
А за кърмачески сутиени една позната ми каза, че в Карефур има евтини и наистина бяха по 10 евро там - провери ако искаш и ти трябва.
За количките аз съм с Чико трио и съм много доволна, но както каза Миринда кофти е с две дръжки, а мойта е точно такава, но слава богу рядко се е налагало да бутам с една ръка.

Цвета, добро коремче си имаш щом личи и през блузката  Wink

# 191
Цоп, и аз си показах коремчето в албума Simple Smile
Вчера бяхме на преглед и видяхме бебео, много е пораснало, вече е цели 300гр. Simple Smile

# 192
Ауууууууууууу... разкошни дрехи Анита, а туниката е направо страхотна. Много ми хареса.

Цвета, и аз снощи ти гледах коремчето- много е сладко.   Hug

Бебешондел, ще проверя филмчето като се прибера вкъщи . Със сигурност ще е много готино.
Радвам се, че сте видяли бебчо и че е порастнал.
Утре и аз съм на преглед. Мъжлето и той ще идва с мен, та ще гледаме бебо.. Дано всичко да е наред  Praynig

# 193
Анита и на мен много ми харесват тези, които си взела. Тук е малко хладно за къс ръкав. Вчера валя доста силно. Днес е слънчево, но вятъра е студеничък.

# 194
Навъртам се наоколо!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт