СЕПТЕМВРИйските момичета с трепет чакат първите ритничета!

• 12 204
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря на всички   bouquet

# 241
  • София
Здравейте, Момичета! Да се похваля и аз,днес бяхме на ЖК и видяхме пола-момче. Много съм щастлива.Сигурно не е още на 100% ,ама все пак. Бебчето върви 1 седмица по голямо Grinning За контракциите ми изписаха Магнерот,също така и желязо, Лактацид за течението, Дуфалак за ходенето до тоалетна,абе прибрах се с толкова лекарства, а мъжа се опули  #Crazy Лекаря каза че кръвното ми е много ниско 85/55,но аз съм си с ниско и мисля, че не е проблем  newsm78
Качила съм само 1 кг.,но пък лекарят каза да се радвам Laughing
Лек ден на всички!

# 242
Абе не станаха ли много сините щъркелчета  newsm78 или на мен така ми се струва, ама да са ви живи и здрави и аз чакам да се наредя с един син щъркел, но ще стане ясно най-рано на 12 май когато ми е следващия преглед.

slanceto.com радвам се че си доволна от прегледа.

За козунаците си бях казала, че в новата кухня на новата печка и козунаци и сладки и курабийки и какво ли не ще пробвам, ама на... изобщо не ми се прави нищо, е то има още време знам ли какво ще ми дойде на акъла, но засега с тези пъпки на малкия  ooooh!
И той горкичкия сам си казва, че бил грозен и имал пъпки сега.
А като се върнах от прегледа първия му въпрос беше "Мамо, бебето каза ли ти здрасти?" само мога да предполагам какво са коментирали с баща си.

# 243
  • София
lanceto.com честито ти момченце   bouquet

Момичета искам да ви питам, някоя от вас има ли същия проблем-бяло течения(без мирис, цвят,парене) На предната консутация ми взеха вагинален секрет и се оказаха гъбички,слагах си свещички Гинодактерин, но ми мина само за няколко седмици и сега отново имам сыщотото течение, а съм на преглед другата седмица

# 244
Не съм имала подобен проблем, но знам, че е често срещан при бременните и проблема, май само затихва временно, но не се и решава генерално. Но това са само наблюдения от форумите все пак.

# 245
Здравейте!
Да ви се похваля - купих си количка от продавалника!!!! http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=530009&am … cpage=1#poststart
От сума си време си мечтая за такава, обикалях във всички магазини и не беше останал този десен от миналата година, та толкова се зарадвах, че си намерих, макар и втора ръка, все пак спестих 400лв Simple Smile  Party
Моето бебе постоянно ме рита, даже вчера 30 мин не се спря, но му хванах цаката, като сложа ръката на баща му на корема ми спира  Whistling

# 246
Anita29 & kiarra , вижте тази рецепта за курабийки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23585.0
 Стават много бързо и страшно вкусни. Пека в предварително загрята фурна 375 Ф (мисля 175 Целзий). За 12 мин стават.
Ако престоят 1 нощ стават по- хубави Simple Smile
....
Бебето усещам само аз. Съпругът ми се пробва, ама нищо не усеща  Laughing

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 18:42 от Niki1

# 247
BebEshOnDeL и аз я гледам тази количка от известно време, но има време да го измисля. Честито и да я ползвате със здраве   bouquet

# 248
  • Испания и Стара Загора
 Niki1 благодаря за рецептата. HugАз днес цял ден само рецепти чета в интернет и вече не помня коя каква беше. Crazy
BebEshOnDeL честита придобивка. Peace

# 249
  • София
Здравейте Септемврийски момичета   bouquet Влизам само да ви кажа Здрасти  bye Никак нямам време вече за форума Sad  Видях, че вече и срещичка сте си спретнали и коремчета показвате  Heart Eyes Дано всички сте добре! Чао за сега, надявам се скоро пак да съм редовна!   bouquet

# 250
Здравейте, момичета!

Честито на всички, които са видели пола на бебчето!
Горска Китка и всички останали, които днес сте били на преглед, радвам се за хубавите резултати!
На всички, очакващи резултати от изследвания, успех!
Агуто, да ти е жив и здрав рожденика!
svetlushka, добре дошла при нас!  welcome Лека бременност ти желая и едно хубаво и здраво бебче през септември!

Аз днес също бях на преглед. Доки направи ФМ на бебчо, засега всичко е наред, каза, че няма за какво да се притеснявам, но трябва повече да си почивам, защото имам болки още отсега. Изписа ми Магнерот и Но-шпо 3 х1 таблетка на ден и каза след 1-2 дни да остана само на Магнерот. Попълни бланката за БХС и утре, живот и здраве, ще ходя рано сутринта в МД да ми вземат кръв. Днес пристигнах в София.
Имам въпрос - можете ли да ми кажете колко кръв горе-долу вземат и след колко време излизат резултатите?

Поздрави на всички и хубава и приятна вечер Ви желая!

# 251
  • София
Ianita28 кръх взимат колкото за всяко друго изследване. Не се притеснявай, нама да уситиш нищо  Wink
Резултатите доколкото си спомням май ставаха за 2-3 дни. Аз звъннах по телефона, защото не ми се ходеше и после си ги разпечатах от Интернет  Wink

# 252
Мариана, а резултатите се коментират с личния АГ, нали?
Благодаря ти за отговорът! Не ме е страх от боцкането, проблемът ми е, че онзи ден ми вземаха, а съм с нисък хемоглобин и с анемия и ме е страх да не припадна нещо... Ще се държа обаче и ще си взема едно шоколадче в чантата за всеки случай!  Hug

# 253
  • София
Ianita28 не е нужно да е на гладно, така че си хапни, за да не ти стане лошо. Като си вземеш резултатите /лично или по телефона/ питаш има ли нещо обезпокоително. Ако има те ще ти кажат и ще те насочат към консултация с генетик, пак на същия етаж. А иначе, да с АГ-то си ги коментираш.

# 254
Много ти благодаря, Мариана!

Аз ще си получа резултатите по пощата, но първо ще си ги видя в сайта на МД. Мисля, че ставаше с трите имена и ЕГН, нали?

Аз ще ви оставям, че нещо ми е изморено, пък и не ми е удобно да стоя толкова дълго време на чужд комп!

Поздрави на всички и до утре!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт