СЕПТЕМВРИйските момичета с трепет чакат първите ритничета!

• 12 199
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ianita28 точно така  Peace Хайде успех и дано резултатите са ОК  Peace Лека вечер и от мен!

# 256
  Ето ме и мен с едно късно включване. Днес ми е кисело ,да не кажа вкиснато. Резултатите от второто БХС не са добри 1:158 риск за Даун.Ще ги обсъждам другата седмица с наблюдаващия ме док. След това ходих на доплер.Там всичко беше точно,видях си бебо та се успокоих.Но доктора с някои свои изказвания лекинко ме отчая. Не можеше да повярва как никой не ми е дал научно обяснение,защо съм загубила предишните две бебета и как едва ли не няма гаранция,че няма да се потрети  ooooh! Ами за съжаление живея в България,където трудно се намира хем добър специалист ,хем човек с главно Ч,който да вземе присърце проблема ти  Tired Не ми остава друго,освен да се моля  Praynig и да не губя надежда. Обаче нервната ми система е пред срив. Едно знам със сигурност - няма да се предам (такъв инат като мен )  Mr. Green  Чувствам се гузно  Embarassed , че ви натоварвам емоционално,но знам ,че тук ще срещна съпричастност и затова  единствено Ви казвам БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 257
  • София; Дружбето
ДОбро утро.
Янита, не яж преди изследванията. Ако ти отчете висока захар заради това после ще има да те разкарват и да ти хабят нервите само. Това от личен опит и наблюдения на други момичета. Иначе надявам се да мине всичко бързо. Аз ще давам кръв и урина на 15-ти и на 21-ви на прегледа ще ми кажат дали всичко е ок. Товава ехограф и БХС. Но има време де
Петък е Mr. Green най-накрая

# 258
  • където има любов
Здравейте мацки!Днес се събудих с много настроение за разходки,а то времето е ужасно,дано по обед да се пооправи.
Esimне се притеснявай излишно преди да обсъдиш резултатите си с доктора който те наблюдава,бъди силна и ще видиш ,че този път на финала ще гушнеш едно сладурче.
И аз днес ще ходя за резултати от БХС,после ще пиша.
Надина и аз забелязах,че сините щъркелчета са помече,но това е защото полът на момченцата се вижда по-рано.Поне моята докторка така каза. newsm78А ти не чакаш ли розово?
Бебешондел четита придобивка!И аз следя редовно в Продавалника и мисля от там да си купя количка,вече изпуснах 2 които ми харесаха,но според скъпия количката-когато научим пола на 100%..
Снощи бяхме на китайски с приятели и се УСВИНИХ  Mr. Greenподобаващо!

# 259
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
 Ianita28 на мен ми казаха,че преди да се вземе кръв за БХС може да се яде.А ако не ми се яде толкова рано,ми казаха поне един натурален сок да изпия.Не влияело на резултатите,тъй като се отчитат само белтъците в кръвта. newsm78Ако искаш там на място като отидеш питай и си носи нещо в чантата за хапване. Peace
esim стискам палци всичко с вас да е наред. Praynig
Чифлигарова и на мен ми се ходи на китайски ресторант,но ще е чак на 9.05.,когато имаме гоишнина от сватбата Wink
svetlushka добре дошла при нас Hug
И аз гледам,че сините щъркелчета са повече.Уж имам предчуствие за момиче,а все се заглеждам по сини бебешки дрешки newsm78
Тук днес е Разпети петък и от сутринта свирят едни свирки и хората са облечени с разни костюми.Ама времето е лошо и ако завали,ще им се провалят церемониите. Tired

# 260
Добро утро и от мен, момичета!
Esim, стискам палци всичко да е наред!
А аз взех, че се разболях и вече втори ден пазя леглото вкъщи,кашлям, носът ми тече като че ли е непресъхващ извор, а колко ми тези главата-просто не е истина! Пия тук разни ефералгани и това е. Пазете се, че е плъзнал някакъв вирус. Доки вчера ми каза, че аз съм поредната болна бременна!
 Хубав и слънчев ден от мен!   Hug

# 261
  • София; Дружбето
Аз чела не дочела Blush За БХС може да се хапва Simple Smile
esim вярвам, че всичко ще е ок и претесненията ти ще се окажат напразни Hug

# 262
  • където има любов
Арлина много си различна на аватара и на снимките в албумчето.На аватара изглеждаш по-зряла, а всъщност си като тинейджърка,а стилът ти на обличане е точно като моя!

# 263
kiarra обещавам да не си пълня главата с черни мисли и да не ви натоварвам и вас повече с моите глупости Embarassed
Контесата и аз както писах преди месец лекувах гъбички,но също като при теб пак се появи течението.Аз казах на АГ още преди 2 седмици ,че пак имам течение,а тя каза "ми нормално и все по-засилено ще става и по воднисто"А точно тогава течението ми беше гъсто,а сега е малко по-воднисто newsm78.Днес ще ходя да си видя резултатите от изследванята които ми пуснаха във Вторник и да си взема болничния.А заради болничния се наложи да ми пуснат изследваня и ми взеха и влагалищен секрет,така,че  ще си видя резултата ,дано да е чист Praynig
BebEshOnDeL поздравявам те за избора на количка и като дизайн,и като екстри и като цвят PeaceСъс здраве да си возиш малко сладко бебче на есен Hug
Ianita28 Добре дошла в София Hug За БХС можеш да си хапнеш преди изследването.Успех днес!
Esim дано притесненията ти са неоснователни и всичко с теб и бебчо да е наред Praynig
anita29 тези испанци много се веселят все празници при тях,карнавали Hug чак ми се прииска и аз да съм там Simple Smile
fifonka бързо оздравяване ти желая,че аз вече втора седмица съм така Tired
Честито на всички  разбрали пола на бебето си,а на  всички които са на преглед или чакат резултати ,стискам палци Hug Вчера се разходихме в центъра с мъжа ми и си хапнах от всяко нещо което ми се изпречи пред погледа(да не казам какво,че да не дразня).Прибрах се  с издут корем като едвам ходех - като матрошка Joy Такова ядене падна ooooh! Коремът ми беше като за 7-8м.,не можех да мръдна Tired Бях се навлякла заради бъбреците и по едно време ми стана лошо,добре,че не бях сама Confused  Между другото видях много красиви туники,пробвах една но ми беше почти по мен,а аз ако продължавам с тетстените неща едва ли ще мога да я нося след 2м. и така и не си я купих,а много ми хареса Rolling Eyes
Успешен  ден на всички(и на мен Simple Smile)

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 10:27 от maliby

# 264
_мариана, развам се че се появи и че всичко при теб е наред. Дано занапред имаш повече време за форумчето.  Hug

Ianita28, успех днес! Между другото когато аз ходих да давам кръв за БХС, на касата на МД беше една много мила жена, която ме погледна загрижено и ми каза непременно да хапна преди да дам кръв, ако не съм го направила. Е, аз бях закусила, но ми стана много приятно, че тя подсеща момичетата, които идват с тази цел. Така че ако и днес е тя на работа, сигурно и теб ще подсети.  Laughing Дано не усетиш нищо и резултатите да са много добри!

esim, не се чувствай гузно, че споделяш с нас. Разбира се, че тук ще срещнеш разбиране и подкрепа. Мъчно ми стана за теб, защото предполагам как се чувстваш в този момент. Дано всичко е наред и най-вече бебчето ти да е добре и да го гушкаш през септември. Една силна прегръдка от мен!  Hug

Чифлигарова успех и на теб! Дано получих добри резултати. А за китайско сега не искам и да помисля. толкова много се промени вкуса ми откакто забременях, че все ми ядат неща, които преди не съм и помисляла да ям.

fifonka бързо оздравявай, че знам колко е неприятно!

maliby, изобщо не натоварваш никого!  Hug Как можа да си го помислиш? Просто исках да те накарам да не си вкарваш филми в главата, защото в случая нямаш никакви основания за това. А и съм се убедила, че когато човек мисли позитивно и очаква да му се случват хубави неща, то така и става. Затова горе главата и си мисли колко хубави неща ни предстоят.  Flutter А за туниката дето си си харесала - защо не си я купи? Аз също сега си купих туника дето е по мен и сигурно скоро няма да мога да обличам, но толкова ми хареса, че си я купих. Просто в момента се опитвам да си доставям малки удоволствия, за да се чувствам по-добре. Освен това туниката която аз си взех не е за бременни, така че ще мога да си я нося и след това. На снимката в албумчето съм с нея, можеш да видиш колко е по мен.  Grinning Затова си доставяй удоволствие и много не му мисли!  Peace

# 265
Привет и от мен,

малко късно се включвам, за да кажа на Ianita, че преди БХС може да се хапне, но надявам се вече да го е сторила.
Ianita, успех днес. Дано изследванията ти да са добри  Praynig

Аз вчера като ходих на доктор и се оказа, че трябва да ми се взема пак кръв и урина. Казах на акушерката, че съм хапнала едно парченце баничка, на което тя ми отговори, че може малко да повлияе върху кръвната захар, но ако се окаже така, ще се знае от какво е Simple Smile Та с моето ниско кръвно предния път на гладно бях сдала багажа. Аз по принцип обяснявам всеки път на лаборантките, че имам ниско кръвно и тн, да са подготвени хората ако случайно нещо ми стане. То и аз съм една страхлива.. ужас...

Есим, и за миг да не си си помислила, че ни натоварваш с твоите мисли и чувства. Та нали ние сме тука, за да си споделяме и да минават трудностите по- леко.  Hug
Съжалявам, че си згубила 2 дечица преди, но това не значи, че това ще се случи пак. Много се възмутих от този доктор, който ти е вкарал толкова мрачни мисли. Ами като не знае каква е била причината за предишните две загуби, да си мълчи, а не да те притеснява.
Мисли позитивно и си представяй, че това детенце е живо и здраво, че се развива добре и че ще се роди благополучно.  Hug

фифонка, дано по- скоро да се възстановиш... Абе и мен от вчера нещо ме втриса, та след малко ще си пийна Цитросепт.

киара, малибу, и аз смятам да ходя на "лов" за туники утреSimple Smile Ако ли не туники, то поне с нещо трябва да се върна в къщи. Не може с празни ръце Simple Smile Както беше споменала преди Валката, тази година модата е благоприятна за бременните- много туники има на пазара Simple Smile

Много прегръдки от мен за всички  Hug

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 11:45 от Gorska_Kitka

# 266
здравейте , току що се връщам от Амноцентеза, беше мн неприятно ooooh! и в момента не се чувствам много комфортно. Усещам едно придърпране като се изправя права. Иначе самата манипулация не беше болезнена, даже изобщо не съм усетила и иглата ,ама после е мн кофти. Сега ще лежа цял ден и ще пия Нош Па и Магнерод. Сега ми остана само да се моля на Господ за добър резултат newsm17. Преди да ми бучнат иглата д-ра ми каза че вижда само една артерия в пъпната връв, а не 3 което било един от маркерите за Даун. newsm78...Много се страхувам от резултата. При БХС 1:250 и такава пъпна връв..... как мислите какви са шансовете да има проблем.МОЛЯ АКО НЯКОИ Е МИНАЛ ПО ТОЗИ ПЪТ ДА МИ КАЖЕ  Hug.уСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 267
dundito, искрено ти пожелавам от сърце всичко с бебчето ти да е наред и то да е здравичко.  Praynig Предполагам как се чувстваш. Но факт е, че всичко е Божа работа.
Моля се да ти излязат добри резултати от амниоцентезата.  Praynig
Не мога да ти кажа да не се притесняваш, защото всеки на твоето място би се притеснявал, но поне се опитай да мислиш за неща или да правиш неща, които да те абстрахират от тези страхове.

# 268
Здравеите момичета  Hug
Контесата,аз съм на 29.04 на ФМ в 14 ДКЦ и ще споделя впечатления! Peace За гъбички и аз слагах същите свещички,но каточели продължавам да си имам леко течение. ooooh!
Привет на новодошлите мами,радвам се,че групичката се увеличава! newsm51
Есим,Малибу,Дундито стискам палци всичко да е наред с бебоците,ще отпусна палците чак като напишете добрите новини! Peace
На болните бързо оздравяване! Naughty Я какво хубаво време,а вие със сополи-ама стегнете се де! Hug
А, и Малибу благодаря за съвета-ще си взема диск! smile3521

# 269
  • around the world
Dundito,
от цялото си сърце ти пожелавам всичко да е с бебчо и резултатите от амниоцентезата да са добри Praynig Hug.  Много е важно до колкото е възможно да си спокойна и да лежиш.

Есим, Ianita, Малибу стискам палци и при вас всичко да е наред и ще чакаме да се похвалите с добри новини Laughing Grinning.

Вчера бяхме при д-р Марков на ФМ. Страхотно изживяване  Heart Eyes. Д-р е невероятен-много внимателен, обстоен, всичко обяснява,показва, по 2 пъти провери всичко, Wink. Бебчо е добре, всичко се развива добре, но все пак ми каза,че тъй като правя изследването в 18-19 г.с. е добре да погледнем още веднъж бебчо около 27 г.с.
Между другото разбрахме и пола на бебчо- след всички твърдения, че е момиче д-р беше  категоричен,
че е момче..... Sunglasses
Много сини септемврийски щъркечета събрахме, но най-важното е да са ни живи и здрави  Hug

Днес си получих и резултатите от БХС, като цяло резултатите са добри само малко се притесних от факта,че моят риск е малко по-восок от реферетния за възрастта ми, но жената ме успокои,че щом всичко и на ФМ е наред няма за какво да се притеснявам.
Слънчев ден на всички, връщам се да работя..!!!

Общи условия

Активация на акаунт