СЕПТЕМВРИйските момичета с трепет чакат първите ритничета!

• 12 216
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
А да не забравя да кажа, че открих лек против запека-киви на гладно сутрин!
Пробвайте! Peace

# 166
  • София
Здравейте мацки...не ми остава никакво време...а и доста сте изписали...прочетох само 2те последни страници EmbarassedПо цял ден сме навънка...Кати нещо почна следобяд да спи само по 1 час и аз докато направя нещо из къщи...идва време пак за навънка...висим до към 19,30 20,00 часа....прибирам се като пребита...хич не е лесно с тоя корем да търчиш след 2 годишно дете....не ми се мисли като стане ощее по-голям...Надявам се всички да сте добре и максимално да се възползвате от хубавото време....лека нощ...

# 167
Sasy, много се радвам че си усетила бебчо вече Simple Smile

по отношение на количките,аз съм си харесала ето това :

http://www.shtarkel.com/m3.html

Количката е супер- много удобна; с амортисьори; нито е много тежка, нито пък е прекалено нестабилна; добра за нашите очукани пътища, чупещата дръжка е също голямо предимство- можеш да я нагласяш на височина, както да я местиш отпред и отзад, т.е ако искаш да возиш детето така, че то да гледа пред него си я обръщаш назад, а иначе- ако искаш детето да е към теб, изместваш дръжката отпред...
На наши приятели детенцето се вози в такава и аз съм я пробвала- разкошна е и е на прилична цена. В този модел количката е с кош за кола. Има разновидност и без кош и е по- евтина, някъде към 280лв. А.. освен това става и за лятна количка Simple Smile Изобщо много екстри има и е много стабилна.
Имат магазин и във Варна:

Варна ул. Бр. Миладинови 20, тел.: (052) 600 873
Работно време
От понеделник до петък от 10.00-18.30ч.
Събота от 10.00-18.00 ч.
Неделя от 10.00-16.00 ч.

# 168
Aйййй,ваййй,Горска китка,сакън! Недей и този танк!!Това е най-неудобната и тромава количка,която съм пробвала.А вярвай ми имам опит с количките.Дори по едно време ми бяха малка мания Rolling EyesИма много теми за колички във форума,порови се,прочети пък пак ще обсъждаме после. Peace

Sasy78 :много зависи и от твоите изисквания,какво точно искаш.Дали да е със зимен кош,дали да е лека,да ли да е евтина...много дали-та има.За себе си знам,че искам да е компактна и да е максимално лека,защото всеки ден освен да я бутам,ще ми се налага и да я сгъвам и прибирам в багажника.Затова не бих взела нещо обемно и по-тежко от 7-8кг. Започнах да следя дори в Продавалника от сега.Понякога има много изгодни неща там.Дори количка за над 1000лв можеш да си вземеш за около 400 да речем.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 23:22 от arllina

# 169
  • София; Дружбето
Горска китка и аз да кажа - не купувай тази количка. Тежка, с неудобни губи, ще я проклинаш после. За нашите пътища трябват големи гуми, щот иначе горкото бебе ще има да се друса само.
Моята също е тежка зимната, триколка чиполино, та ще си търся някоя по-лекичка. Иначе пък е супер удобна и  стабилна. Но аз по принцип мисля като минали път  в началото да излизам само с кенгуруто, защото и без това ще е студено и няма да седим дълго навън

# 170
Добро утро,момичета!
Кво ще кажете за тази количка?
http://www.youtube.com/watch?v=7ErIXmyFSNQ&feature=related

# 171
Ще боядисвам яйца и още как  Laughing. Момичета, сутринта към 6 се събудих от стягане в кръстта като при цикъл, държа ме десетина минути, после спря. Днес естествено доктора ми не работи. Случвало ли се е на някой  newsm78

# 172
Добро утро и от мен.
Аз да ви се оплача, че дребния от снощи е с варицела и хем я чаках, но сега като ми дойде до главата направо съжалявам, навън времето е супер, а ние трябва да си пазим къщата. Засега Коко е окей, снощи вдигна малко температура и има малко пъпки, но не се знае нищо.................дали няма да се увеличат с някаква нечувана бързина.

А за количката Горска, честно те поздравявам за избора, нашата зимна количка, че и лятна (когато лятната ни всъщност беше на ремонт) беше на тази фирма. С големи гуми и наистина е танк, нямаше място през което да не мога да мина, много здрава, вярно малко тежка, но се свиква. Точно беше удобна за варненските дупки и в подлезите без проблем слизах, за разлика от по-скъпите колички на мои приятелки. Няма по удобна количка и за детето, една от най-широките вътре, които съм виждала, детето е на прилична височина от земята, а не както повечето сега или стърчи в нищото или пък е ужасно ниско до земята и пушъците на колите директно в устата му. Да не говорим, че и цената е повече от прилична. Сега за второто си мислех пак да я позлвам, но ми се струва морално остаряла и май ще търсим друг вариант, а пък и асансьора ни е от възможно най-малките и ще трябва да се собразя и с това. Имай предвид, че ви трябва доста сериозен багажник, за да я прибирате при пътувания.
Абе всеки си знае, аз лично бях много доволна и въпреки, че бях секцио и в началото се притеснявах, че е тежка и няма да мога да се справям, не съм имала проблеми.
Айде чао, че дребното зове.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 09:53 от Nadina

# 173
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
за количките -  Gorska_Kitka мойта приятелка е с такава количка.Наистина вътре са доста широки,но малко са тежки и трудно се управляват.Но на нея си й харесваше. Peace
Аз няма да купувам количка.Ще караме с количката на Алекс,малко е лятна,но като взема един чувал за зимата и сме готови.Все пак тук не става много студено,а като започнат дъждовете няма къде да излизаме.А и се съобразявам с това,че входната врата на кооперацията ни е много тясна и винаги сгъвам количката за да я прибера,защото иначе не минава(вратата е широка 55см ooooh!).Единственото което мисля да си купя е хамак за бебето.
http://images01.olx.es/ui/1/86/97/f_12497997_1.jpeg
С Алекс имах и ми беше много удобно да го оставям там. Peace
bamba количката изглежда добре,малко сложна ми се вижда Rolling EyesИ  тук съм виждала такива.

# 174
Добро утро Simple Smile

ами момичета, наистина количката е "танк"( доста е тежка), но за сметка на това е много стабилна.. Имайки в предвид какво е разчукано по нашите пътища, не бих искала да взема някоя прекалено лека количка и да раздрусам вътрешностите на детето ми. Предпочитам на мен да ми е тежка, отколкото детето ми да се друса и да му е некомфортно.
Пробвала съм колички и на Чико от по 1200 лв, и на Чиполино и на Кенгуру( мисля, че така бяха), но ето тази най- много ми пасна. Чико са прекалено прехвалени и не стават за нашите пътища. Да- някъде по белите държави- да, но тук- НЕ! Още повече- тази екстра с дръжката.. аз каквато съм ниска, редовно другите ми идват неудобно, а като мога да си нагласям дръжката- направо идеално.
Това си е мое мнение, не го налагам на никой. Но аз съм пробвала различни видове колички и марки( докато карам децата на мои приятелки), за да стигна до този мой избор Simple Smile

Анита, това е много хубаво. На нас ще ни подарят такова Simple Smile Съседите са ни го завещали Simple Smile

# 175
Относно количките и аз да споделя нещо:
На мен например триколките не са ми удобни за управление. Аз предпочитам с четири по-големи колела, предните задължително да се въртят. Другото важно, което забелязах като недостатък на някой колички е като се вдигнат в положение вече детето да е леко изправено или седнало, някой колички не са измислени добре и детето остава много сгънато в тях, дупето му отива много надолу , а краката нагоре - недоглеждане на някой модели, така че внимавайте и с тези позиции на количките. И третото за мен важно е материята на количката. Аз си избрах такава материя, че да мога лесно да я почиствам, платът не се зацапва или замазва. Детето като стане по-голямо и като почне да хапва бисквитки и други и става голямо омазване на количката и тогава ще се усети предимството на тези платове, които лесно се почистват с мокри кърпички.
Сетих с и още нещо като съвет да Ви дам от моите наблюдения: Огледайте как се разглобява количката. Моята количка например лесно й се маха седалката и се отделят лесно краката и аз сама си я разглобявах като ми се налагаше през тесни врати да я прекарам или пък като пътуваме в кола.
Иначе моя модел количка, който ще ползвам е стар и затова не Ви го казвам какъв е - на повече от 5 години е, още от дъщеря ми , ама засега го намирам практичен и удобен, разбира се сега са излезли много по-добри модели , ама ще спестим парите за количка като имаме стара Simple Smile.

Успех в търсенето на колички Simple Smile

# 176
Снощи си купих едни дънки за бременни .Влязох в XL, дори ми бяха малко големи, но съм се вманиачила че всичко ми стяга. Взех в крайна сметка 2XL, отпред имат една мека еластична платка, а най-отгоре ластик, който се регулира и можеш да ги направиш по-малки и по-големи в корема. Малко са ми като чувал, но са ми удобни. Не мога да преценя изобщо тези дрехи.

Взех си и един сутиен за кърмене да го нося още от сега. Прилича на спортните сутиени, най-големият размер беше XL. Чашките се разтягат, но все имам чувството че ми стяга . Май си внушавам. Не знам какви за цените в България, но ми се стори много скъпо. Сутиенът беше 25евро, а дънките 45 при това взех най-евтините.

Аз за количка още не си мисля. Само съм решила малко преди да родя да взема едно порт-бебе, за да може да го разнасям от болницата до вкъщи.

# 177
Здравейте и от мен!

За количките - аз все ощ ене съм се ориентирала каква ще вземем, но естествено мисля да е удобна, практична и лека, но да не раздрусва бебенцето!

Бамба, тази количка е страхотна, къде ги има в БГ?
Хубав  ден на всички!

# 178
Привет момичета!Как сте? Simple Smile
В понеделник ходих на преглед-видях бебоците-ритат се  Laughing и са добре! Доки ми изписа Нутри-Маг,нош па за болките и контракциите-някоя от вас пие ли ги?

# 179
Здравейте и от мене. Виждам че коментирате количките. Аз съм се спряла на модел LOOLA-на bebeconfort
Има ли мами които са се спрeли на нея или са ползвали колички на bebeconfort?

Общи условия

Активация на акаунт