СЕПТЕМВРИйските момичета с трепет чакат първите ритничета!

• 12 206
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • around the world
dundito 2,Nadina,Kylie стискам ви палци всичко да е наред с резултатите.
[
Успех на всички момичета, които им предстоят прегледи! Пожелавам на всички само добри новини Hug.
То и ние след малко отиваме на ФМ и направо място не мога да си намеря, едно притеснено и смито ми е.....,а ми се искаше да разберем и пола на бебчо, но разбира се най-важното е бебо да е добре и всичко да е наред.
Gorska_Kitka радвам се че сте се порадвали на бебчо и вече си по-спокойна  Simple Smile!

# 226
maliby, Nadina благодаря ви за стисканите палци. Тъй като днес реших да не се разкарвам до София, отидох до една частна лаборатория в нашият град и затова резултатите ще са готови утре по обяд. Дано да са добри!

dundito 2, стискам палци за утрешната амниоцентеза! Дано всичко е наред и повече да не те шашкат с нищо. За Шейново нищо не мога да ти кажа, но и аз смятам, че в Токуда разполагат с доста добра техника. Така че малко странно е реагирал доктора ти, в крайна сметка ти имаш право да решиш къде да отидеш.

Nadina, не се ядосвай че днес не ти е била ФМ. Ще изтърпиш някак до май, аз също съм тогава и вече нямам търпение. Важното е, че днес са ти казали добри новини и бебчето ти е добре. А какво стана с детенцето ти, потвърдиха ли, че е варицела? А за теб безопасно ли е? Дано всички неприятности отшумят по-бързо!

svetlushka, добре дошла!

pocahontas80, честита ти госпожица! Това е страхотна новина, а представям си колко е вълнуващо да си гледаш бебчето на клипче.

Контесата, втората ФМ се прави между 19г.с. и 21г.с. така че въобще не си закъсняла. И на мен ми се пада да съм в 21г.с. когато отида, така че споко.

maliby, ти защо си се ошашкала за ФМ? Трябва да мислиш позитивно, спри да четеш какво може да стане и какво - не. Бебчетата ни са добре и това е! Сега гледай да оздравееш по-бързо, макар че без лекарства става малко по-бавно, но е по-добре, отколкото да се тъпчеш с отрови. А за кукането - жалко че не живея в София, щяхме да си кукаме заедно. На мен всички приятелки са ми в София и в Пловдив, тук почти нямам и направо изперквам, но какво да се прави.  

Gorska_Kitka, видя ли че всичко е наред. Ама какво се беше сдухала и ти? Много се радвам, че сте отишли заедно с мъжът ти, моят почти се е навил и той да дойде с мен следващият път, та ще видим.  Laughing Относно термините, аз моята линийка съм си я направила спрямо акушерската таблица с термин 20.09, защото така или иначе ще родя поне 10 дни по-рано. Така че няма голямо значение.

Bueno, успех на ФМ. Дано разберете и пола, но разбира се най-важно е бебчето да е наред, а в това съм сигурна. Да разкажеш после.

# 227
Привет на всички! Hug
Честито на виделите пола!  bouquet
На тези,които им предстои преглед-стискам палци за добри новини! Peace
Контесата,кога си на ФМ в 14 ПК,че и аз ще ходя там?
А,имомичета за дисковете на ФМ те ли ви ги дават или вие си искате? newsm78
Kylieцитонамазка се прави и дори се полага по здравна каса! Naughty

# 228
Анита, не заменяй с масло в никакъв случай  Naughty. Правих курабийки миналата година, но не си спомням подробности, трябва да ти пише в рецептата  Peace
За всички със запек   alert- след безброй пробвани и недействащи неща, се уверих в чудойдената сила на топлото прясно мляко с мед, при мен подейства едва когато започнах да го взимам преди всяко ядене и вечер преди лягане  Peace. А и като се има предвид колко много калций ни трябва, рецептата си е просто 2 в 1  Peace
Нас ни разтресоха земетресения и вече три пъти ми се обръща сърцето  Confused.
Оставих малкия при баба му и дядо му, а мен ме чака едно голямо пролетно  newsm75  wash  1dishes
Хубав ден на всички и кураж на тези с предстоящи прегледи  Hug

# 229
Да бе детелини как сте след тези земетресения, аз бих изперкала тотално.

Киара, варицелата е потвърдена на 1000%, а пък за мен няма опасност, карала съм я като малка.

За диска от феталната - предния път доктора ме беше предупредил да си нося диск и че ще ми прави филмче за вкъщи. Така, че не се наложи да си го прося и да се чувствам неудобно.

# 230
  • София
Здравейте и от мен. И аз утре съм на изследвания-кръв и урина.
Да ви питам има ли някоя мама с проблем като моя - страшно много ме сърбят краката, над глезените областта, и се зачервяват и ме болят. Това се появи някъде от около 3 месец. Направо не се издържа, дали е от суха кожа или от продължително седене?
Ще бъда благодарна ако някоя мама сподели за някакво решение на проблема.

# 231
Аз забравих да споделя, че ми се обади приятелка с чието детенце си игра Кристиян в събота и притеснена ми съобщи, че малкия й е с варицела. В моя картон пише само имунизациите, а не караните шарки, а майки ми не може да си спомни дали съм я карала. Уповавам се на мисълта, че като малки все ни друсаше шарка със сестра ми, та няма как и тази да не сме преминали  Praynig. Иначе май беше доста опасна за нас  Sad
Дидии, нямала съм такова чудо  newsm78

# 232
Диди, на мене ми е нещо подобно - много ми е суха кожата и при глезените сърби и се зачервява. Но аз спрях да се чеша и се търпи сега.....предполагам, че ще ти поотмине, мажи се много. Кожата ми е много по-суха от преди, и въобще по цялото тяло, и на ръцете (а не е зима, да кажеш...) Ами при мене се издържа....но ако ти е много непоносимо, говори си с лекаря все пак.

Радвам се за хубавите резултати, dundito, стискам палци Hug

Анита, ще попитам майка ми за курабиите, само да не забравя нещо Embarassed

# 233
  • София
Контесата,кога си на ФМ в 14 ПК,че и аз ще ходя там?

momi4eto 007 На 07.05- от 14,30ч

maliby   kiαrrα благодаря ви за успокоението !!! Бях се попритеснила! Hug

# 234
  • Габрово
Много има за прегледи днес като гледам и само хубави новини да ни носите Peace
Честита девойка, pocahontas80- стига само сини щъркелчета  Grinning
Анита, не заменяй маста, в Меркадоната май продават- по-вкусни са сладките замесени с мас. Иначе за фурната трябва да пише в рецептата на какви градуси.

За тези, които усещат вече бебетата да питам мъжете ви могат ли да го усетят и те, защото моя си държи ръката по сума време точно когато бебето рита, но той не усеща нищо. Явно е рано и само аз си го чувствам засега.

Моя корем и той е ниско и сигурно и моето бебе е седнало на мехура, понеже доста често ми се пишка.
Киара, ти като си по-слабичка и много ти личи вече коремчето, повече май от мойто  Wink

# 235
maliby, ти защо си се ошашкала за ФМ? Трябва да мислиш позитивно, спри да четеш какво може да стане и какво - не. Бебчетата ни са добре и това е!
Ми вчера четох тук във форума,че на ФМ открили на киста в мозъчето на едно бебче-била се получила от простуда.И аз нали съм с кашлица... веднага се ошашках.Абе няма да мога май да издържа до 27-ми така в неведение,ще се побъркам Rolling Eyes Дано бебчетата ни са добре и всички да се похвалят само с хубави резултати Praynig
Bueno, Дидии успех и дано всичко мине като по вода  Praynig
Gorska_Kitka страхотно,че и двамата с таткото сте били на преглед и сте видяли своето бебче.Сигурно таткото е много щастлив GrinningРадвам се,че се врущаш от там щастлива  Grinning
kiαrrα дано и твоята половинка да си подари една среща с вашето бебче Grinning Всичко с резултатите ще е наред Hug
mim4eto007 незнам за 14 ПК,но по-добре си вземи диск за всеки случай Peace
detelini и аз знам за млякото,че има такова действие,но все студено го пия,а знам,че трябва да е топло ooooh!Даже в момента пия студено мляко,а съм болна,ама като съм болна и ми се пие студено,незнам защо Embarassed  Ще прекратя тази глупост от моя страна още сега #2gunfireщото иначе излекуване май няма да има скоро SadДано няма последствия от тези земетресения и шарката:?
Дидии и мен ме сърбят краката,но забелязвам,че е по протежение на вените явно от там идват нещата,иначе и аз съм с много суха кожа.
Контесата няма защо,пак заповядай Hug Даже знам,че от 18-23г.с може да се отиде Wink

# 236
detelini за варицелата може да си направиш кръвен тест да видиш дали имаш антитела. Ние сме обсъждали темата в по-предни теми.

# 237
  • Испания и Стара Загора
Брей,много пишете бе,
а аз съм се захванала с едно чистене.Чак сега сядам. Tired
Честито на всички видели бебчетата си и разбрали пола. Hug
На тези,които са на преглед ,стискам палци само хубави новини да донесат. Praynig
Благодаря ви за съветите за курабиите.В рецептата пише,че се пекат в умерена фурна. newsm78Каквото стане,такова. Wink
Аз пък имам една татуировка на глезена и от няколко дни така ме боли кожата там,направо не мога да я пипна.А не е зачервена.До сега не ми се е случвало.Мажа я с крем,но на моменти доста ме дразни. Crazy

# 238
диди, сподели този проблем с лекаря ти.
Наблюдавай дали ти отичат краката и дали ти се изморяват лесно. Хубаво е като се прибереш вкъщи и да ги вдигаш нависоко, за да ти отпочиват.

Иначе от вчера на мене ми се яде люто. А по принцип не обичам люто.. е.. снощи ядох едни зимнини с люти чушки от свекървата. Оле мале не ми се мисли на бебчо как му люти...

# 239
Дидии, дано резултатите са ти добри. А за сърбежа - бяхме го обсъждали и преди и се оказа, че доста от нас имат този проблем. При мен например не е от сега, от доста време получавам такива сърбежи и особено през нощта. Кожата ми там е много суха и чак се лющи. Уж се мажа с кремове, ама файда никаква. Не се притеснявай.

detelini, аз си правих изследване за антитела срещу варицелата и се оказа, че не съм я карала. В нашата градина в момента вървят какви ли не шарки, но уж госпожата ми каза, че варицелата вече била минала. Затова реших моята калпазанка да я пусна в понеделник, въпреки че ужасно много ме е страх. Но както съм писала и преди - то и да не ходи на детска, пак не е гаранция че няма да имаме контакт са болно дете. Когато си говорих с моята докторка, тя ми каза да изчакам поне до петия месец и тогава да пускам малката, уж тогава не било толкова опасно за нас. Но на мен търпението ми се изчерпа. Така че говори и с твоя гинеколог и попитай дали ако недай си Боже се разболее детенцето ти, дали има някаква опасност за теб.

valkata78, абе незнам защо, но наистина като че ли доста ми е пораснало коремчето. И да ти кажа много си се гордея с него. За мен бременната жена има едно особено излъчване, което я прави прекрасна, затова всички ние трябва да се гордеем с това как изглеждаме. Дори напоследък ми се случи да се видя с хора, които не бях виждала от доста време и бях шокирана, когато ми казаха че много съм се разхубавила.  Embarassed А аз определено не смятам така, но явно отстрани е съвсем различно.

maliby, я не се шашкай. Това са толкова редки случаи, че просто няма да коментирам. Каквото е писано - това. Аз нали също бях болна, цели две седмици, че и висока Т вдигах и много се бях притеснила, но на бебето нищо му няма. Е, още не съм ходила на ФМ, но не си вкарвам филми в главата, защото знам как мога да откача. Затова пак ще кажа - мисли позитивно и това е!  Hug

anita29, ти направо ме запали с тези курабии. Аз също не смятам да се мъча да меся козунаци, защото досега не съм правила и мисля, че няма да се справя. Но поне едни курабийки мисля че ще мога да омеся. Само да си харесам рецепта из нета и за Великден ще се пробвам. А за татуировката ти - незнам, на мен не ми се е случвало. Аз имам една, която хич не е малка на дясната ми плешка, но досега никога не ме е сърбяла или боляла. Много странно. Опитай се да я намажеш с вазелин или нещо подобно. Или се консултирай в темата за татуировките в Красива мама.

Общи условия

Активация на акаунт