София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 145 027
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Само да кажа за раб. време на звеното, където се подават документи за детска кухня в района. От 8.00- 11.00; 12.30- 13.30.

# 91
  • sofia
Хо хо хо!Весела Коледа!Съкварталки мили,желая ви весело посрещане на новата година,да е здрава и щастлива!И да сме по-усърдни в темата си,пък да се и видим,де!

# 92
Честита Коледа!Бъдете здрави и се радвайте на хубавите неща около вас!
Весело посрещане на Новата година!Да бъде изпълнена с усмивки и радост!

# 93
Честито Рождество и успешна Нова година на всички съкварталци! Simple Smile
И в допълнение - здраве, радости и усмивки пожелавам на всички! Hug

# 94
  • В друго измерение
Честита Коледа и от мен, момичета!

Много здраве и късмет пожелавам на вас и семействата Ви!

Приятно прекарване на Нова Година!

# 95
  • София, Борово
Честита 2010 Година на всички!
Бъдете здрави, обичани и с много късмет!

Поздрав за вас http://www.vbox7.com/card:a5d55f7d

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 17:01 от Diana

# 96
Пожелавам да се сбъднат мечтите ви през тази година!

# 97
  • sofia
Бъдете здрави,щастливи и обичани!

# 98
Привет! То имало цяла страничка на съкварталнички а аз да не знам  Embarassed Аз си имам една принцеса на 4 години и половина и скоро очаквам втора.Ще ми е много приятно да се запознаем и да се разхождаме задено .Аз живея до ритуалния дом на Красно село.

# 99
  • София
здравейте момичета, съкварталки!
чак сега и аз се присъединявам към вас, иначе съм от октомврийки/ноемврийки 2009

диана и ти си тук, хеллоууууу!

# 100
  • София
Аз отдавна не съм се мяркала тук, но сега да се включа макар и със закъснение Grinning
Амбишъс, от Шекерова съм доволна за момента, подкрепя ме за кърменето и не ме натиска да зхранвам малкия. По отношение на антибиотиците не мога да кажа, Никола досега само веднъж е боледувал и не му изписа. По-скоро ми се струва, че набляга на разни билкови имуностимулатори. Даже сироп за кашлица не му изписа, каза че бил малък. Иначе ще се радвам да се запознаем като си дойдете в БГ. Аз понеже надничам от време на време в августската тема, та задочно те познавам Mr. Green
За детската кухна - на ул. Солун има детски магазин "Папагал". Оттам може да се взима храна от частните кухни, за държавната не знам.
Бройте и мен ако се организира среща за разходка!

# 101
  • София
здравейте, момичета, да се запиша в съкварталската тема; аз съм от манастирски ливади запад, така че съм в "махалата"; чакаме първото ни съкровище през юли

# 102
  • София
Побут, побут...Simple Smile)
Vtrendy, добре дошла. Лека и безпроблемна бременност ти желая и едно прекрасно юлско бебче (ние сме от партида юли 2009 Wink)  Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:37 от Felicity.

# 103
  • София
благодаря за топлите думи и ще разчитам на съвети.....

# 104
vtrendy, с теб май термините ни са в един и същ месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт