Отговори
# 180
  • София
Деси, това е за теб:  Wink
كَرْبُونات الأَمُونْيُوم‎
По-късно ще се включа, че имам доста работа.. Sad

# 181
Деси, това е за теб:  Wink
كَرْبُونات الأَمُونْيُوم‎
По-късно ще се включа, че имам доста работа.. Sad

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
аз обаче се чудих ,по магазините как му казват newsm78,че тук малко се разминават тези неща  Mr. Green

А и да ви разкажа какво още стана днес-по пътя към къщи изпратих Самара до един магазин от другата страна на улицата -тя пресича,обаче я бутна едно момче с колело-и тя като му скочи-без малко да го набие  Grinning

# 182
  • по пътеката
дес, ти като мене! преди месец ходихме в столицата с линда и решихме да обядваме,а аз гледам едни вкусни сладоледи, италианските в бг са подобни и о4ите ми оттекоха! като викам на мужо ,как ми се иска да си вземем,а  той -давай! абе давай ,ама после като се върнем у село и ще си изпее веднага какво сме яли и ще има томруд(тя ще се разболее и припявки, как сме го разболяли зорлем)! пак ще показвам кхамса да пази от лошо око и мисъл! Stop Mr. Green
тед, това ли е амоня4на сода, 4е тука не съм виждала? да питам, може да се открие!  Thinking newsm78
е, аз днес хванах един като ми пробваше джоба на сука, провери дали имам гсм или пари, ама нъцки , 2 4ифта о4ила бяха вътре! и аз нагло му казах: е ,не намери нищо интересно нали в джоба ми, то и няма ,ако не си пуснал!  вика нищо не бил пипал,дига ръцете!  да бе  като петел сред 20 жени и женски дрехи си избира!  изнесе  се като бърз влак! ядосах се ,4е не си прилепих якето ,тоест да го затворя, ама жега, и да не с4упя о4илата!
 представям си гледката със самира-оня не  се ли впрегна? #Crazy

# 183
а каква е разликата между амонячна сод аи бикарбоната?  newsm78  аз следвам рецептите, и не съм се замисляла дали всяка е за определено нешо...

# 184
  • София
Амонячната сода и содата бикарбонат - и двете са химични набухватели, действащи в кисела среда. Като се има предвид подобното им действие, следва да са взаимозаменяеми в разните рецепти.Но съм забелязала, че като че ли по неписано правило, амонячната се ползва повече при  правенето на курабии..докато другата при кексове, бухти и пр.Аз лично не съм й фенка на амонячната, тъй като доста гадно мирише.. SickДина като веща кулинарка следва да каже някоя по-тънка разлика между двете..

# 185
 Hug Най-после и аз да се разпиша,тъкмо завърших тортата...
Малко по-различна я направих  Hug Утре ще почерпя   chef
Много бързо нещо ми върви седмицата утре четвъртък и айдее петъка  Whistling
Дезърт как си ?  Party
Ди, какви случки  Shocked Сигорно се е изплашила Самира , че и Марси и ти колко спокойно си приела случката с претършуването на джоба

# 186
    Здравейте момичета Hug.Набързо да се разпиша,че малките дават зор за компа.         Делтичка -:wavey:.       Дуа-радвам се че здравословния ти проблем се е решил.Не се страхувай за горенето на раничката,не е страшно.  bouquet    Найра-моля те да ми дадеш координатите на Др.Кирова.Благодаря ти smile3525             Спорти-благодаря за подкрепата.Добре завърнала се от странство.Благородно завиждам на всички,които пътуват в чужбина.Мен много ме е страх да се качвам на кораб или самолет.Затова и мечтите ми да посетя някой държави ще си останат напразни.     Скай-късмет и много радости при вас за в бъдеще.  bouquet      helwa-не се измъчвай,времето лекува.Доктора явно не те заслужава,щом не може да намери време за да те вижда.След време сигурно ще съжалява. Поплачи си,ще ти олекне -поне малко.Снощи и аз бая си поплаках,но по др.причини,и след това ми олекна.Пожелавам ти бързо да те намери истинския,който да излекува наранената ти душа. newsm51   Марси-много неприятно преживяване,ама поне си му дала  да разбере че си го хванала-а пък той си е тръгнал с празни ръце.Изчистих си пощата,така че съм на линия.  bouquet           Алаа-как минаха интервютата,успя ли да намериш нещо?Нека късметът да е с теб Praynig.Чакам те на лични.    Момичета много искам да ви поздравя с една моя любима песен,но не знам как да я прехвърля от папката във форума.Затова  ви прегръщам топло,радвам се че във ваше лице намерих приятелки.  bouquet  Лек ден на всички.

# 187
  • Varna
Здравейте Компаниятааааа Hug
Ди направо ми се събра погледа #Crazy като четох как са те разпитвали и същевременно не са те чували. Браво на Самара-курназ момиче Wink
Гери ти кога смяташ да идваш към Варната?
Марси за тебе не съм се съмнявала, че даже ще го метнеш оня никаквец със торбата. Направо си представям как го налагаш по главата и му споменаваш родата по български tooth
БравоШиланче аз чакам другата седмица да донесат разсадите със Тагетис- нали обичам жълтичкото-има един Тагетис жълт като Великденско жълто и ще имам слънца на терасата newsm47 Зюмбюлчета никога не съм сяла. Кой знае колко хубаво ще ухае при тебе  bouquet
Наздраве момичета Hug Наздраве и за всички които не съм споменала
Найричка ти по какъв случай правиш тортичката?

# 188
Дес, личи си, че във вените на Самара кипи заралийска кърв  Joy
Марси, типично в твой стил си го спипала онзи момък  #2gunfire
Кате, миткало съм аз, вече спрях да си разопаковам чантата, омръзна ми - извади, прибери.. ooooh!
Теди, сетих се за случката с каката и много се чудя,защо в Египет при висока температура препоръчват да си вземеш студен душ или да плуваш в ледения басейн на хотела (през зимата) - многократно съм го чувала този съвет и то от лекари, и на мен са го давали, но никога не ми е стигала силата да го приложа. Дали помага, ако пемпературата не е чак толкова висока, както е било при вас, или изобщо е грешен съвет  newsm78

Това с различните видове сода изобщо не го бях осъзнала... ooooh!

# 189
Тука съм момичета!  Hug

Но само ви чета отгоре отгоре, че като се прибера от работа нямам много сили за писане.  Tired

Кате, Найра и останалите момичета..... благодаря ви че се сещате за мен  Hug  bouquet

Дуа мн мил комплимент... благодаря ти!  Hug

Делтичка как си джанъм?  Hug

Хелуа не знам какво да ти кажа, освен от опит, само мога да те посъветвам, че не си заслужава да тъжиш...тежко ти е сега, но повярвай ми с времето се свиква...може да не забравиш, но поне ти отминава. А и сме си още толкова млади и хубави, здраве като има всичко става и всичко лошо човек бързо забравя.
Аз винаги се утешавам с един хадис:
"Аллах не ти дава тежест, болка, която не можеш да я понесеш"
Бъди силна и търпелива...намери си някакво занимание с което да се разсееш и така се преодолява мн по-лесно.  Hug Ти сама ако не си помогнеш няма кой друг.

# 190
  bouquet здравейте да се похваля  започнах работа bowuu в една тропс къща многоооооо работа но аз така обичам да се прибирам размазана айде лека от мен  че ме чака..... wash hang 1dishes newsm28 newsm75  bath1 luvbed preggo newsm47

# 191
Вече да ви почерпя  Hug приятеля ми има рожден ден днес  Flutter и за него правих тортата макар и да сме далече един от друг  Hug
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11641186
не обича да му казват честит рожден ден ,за това го направих честит 16/04/1989!  Hug
Гери, утре ще ти дам номер за Д-р Кирова

# 192
добро утро и от мен закусчица и айде на автобус 94 и на работа   да ви е сладко. Някой знае ли дали е възможно да си поръчам хапчета от ирак? Аля каза че може ама аз да питам вас  newsm78.айде лек ден от мен.а и друго аз вече мога ли да видя снимките ви и да кача мой? и как става това?  bouquet

# 193

Добро утро. Закуската ви я приготвих много набързо но от сърце.Да ви се похваля-вчера бях с онзи колега на кафе след работа. Забавен е, но не за него си мисля преди да заспя и като се събудя, а за моя си ливанец. Още няма да избивам клин, то се е видяло, че няма да стане лесно. Обаче вече няколко дена(2) сутрин си повтарям че съм прекалено хубава , умна и добра,че някакъв си мъж да ми съсипва живота. И това не помага много, но ще продължавам. Започвам работа сега, но ще намирам време да чета. Целувки за всички  bouquet

# 194
найра честито на момчето ти   bouquet

Тук вече започна да сеусеща глобалното затопляне-никога за тези 13 години не е валял дъжд в средата на април-и дъжд-проливен.Излезнахме с дребната до пазара,като преди това минахме и през панаира за книги-и като запраска дъжда за секунди се омокрихме-добре ,че мъжо забравил нещо в къщи,,та се върнал да го вземе и когато му се обадих да ни прибере беше наблизо-забрахме и децата от училище .

Общи условия

Активация на акаунт