Отговори
# 195
  • Varna
Найрич Hug
Честито на момчето ти newsm10

# 196
Найра честит рожден ден на твоето хабиби...поздравявам ви с една песен по случая  http://vbox7.com/play:cfc86d84   Hug

# 197
моля ви кажете ми нещо направих и шрифта на буквите ми е адски голям..как са го оправя?ужасно е

# 198
Натиснала си Контрол ++, натисни Контрол –– и ще се смали.  Peace Ако не от менюто за настройки на браузъра - търсиш мащабиране. Дано помогне.   bouquet

# 199
ураа оправи се ,тенкю вери мач   bouquet

# 200
  • Varna
Гутен сабахлеееен Hug
И малко кисело овче млечицееее

Да ви е сладко Шехеризадки  :bouquetПринцеске ти къде се изгуби?

# 201
Добро утро и от мен. Малко здравословна храна с много ядки.Поне аз обичам такава.

Къде се загубихте. Днес нали не се работи дано имате повече време.
Делтичка, благодаря ти. То ако аз сама не си давам кураж, никой няма да ми помогне.
Хубав ден!!! Heart Eyes

# 202
За почиващите днес и за пиещите сутрешно кафе малко новини от арабския свят Simple Smile

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-04-17&article=274847

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-04-17&article=274822

# 203
[color=re  добър ден айде малко екзотика в ежедневието и който на диета като мен да заповяда Hug Hug Hug [/color]

# 204
  • София
Здравейте  мацки! Нищо че вече е почти обяд Mr. Green, при това петъчен Wink
Гледам много е пусто тук през последните ден-два newsm78Къде се загубихте, яйца ли боядисвахте, козунаци ли месите.. Thinking
Ние свършихме работата с яйцата вчера, получиха се прилични, боядисвахме с боята с кристалчетата.Довечера ако смогна, ще кача снимчици, както на боядисаните, така и на продуханите и декорирани от девойките..Тази вечер ще се посветим и на козунаците.Да ви кажа един бъзик.Четох из готварския форум една хватка за безболезнено за ръцете и същевременно ефективно размесване на тестото.Напъхваш го в плик, изкарваш въздуха, завързваш плика и в този му вид го поставяш във втори плик и така до четвъртия, петия плик..И после слагаш пакета в центрофугата на пералнята, пускаш я на по-слаби обороти и готово..Не ми се мисли обаче, какво ще стане с горката ми пералня  ако пликът се скъса.. ooooh!Аз нали принципно съм карък, та нищо чудно.. Rolling EyesНо смятам да се пробвам.
Вече сме относително здрави, приключихме с пиенето на антибиотика.При една от малките обаче, дали като странична реакция или просто и друго в добавка, започна неистово дразнеща  постоянна кашлица.И нали сега не дават нищо без рецепта, майка ми я завела при личната лекарка с очакването да получи рецепта за някакъв сироп.Ама не - Вентолин Rolling Eyes...При това ни се падна запушен пулверизатор.Въпреки разклащането  не пуска нищо.Та го сменяхме в аптеката посред нощ. Sad
Но въпреки всичките болести и неволи съм празнично настроена.Утре поемам с тричките и едно познато семейство към тяхната вила и ще сме там до понеделник включително.В близост е Земенският манастир, така че за целите на празника ще ползваме неговата църква.Отделно проломът, реката, барбекюто.....Предчуствам почивка, дано не се лъжа Praynig
Довечера сме се уговорили за отборно пазаруване в Kaufland или Била, че  7 гърла не са малко нещо.. PeaceТа така..Опитвам се да се въоръжа с търпение за близките 5 часа до изтичането на работния ден.Мисля да метна снимчица на един козунак и ароматът му да ви подкани да се включите.....А утре преди тръгване ще се похваля и с моето производство.Латеа, какво реши, ще месиш ли и ти?Засега ви оставям.. Heart Eyes

# 205
Добро утро,

Благодарности за вкусотиите.  bouquet

Голямо затишие беше настъпило вчера...предполагам бодисвали сте яйца и сега ще си имаме колекция от красиви, по-красиви яйчица, прилагайте снимков материал, моля.

И аз не съм писала скоро, не че съм заета, а просто нищо интересно не ми се е случило...мога да предложа на вниманието ви само битовизми...Сдобих се с  Sickотровно зелен леген Sick, в който да топля водя и да се поливам, че повредата бойлерова се оказа непоправима, и чак в понеделник-вторник ще ни сменят бойлера.

Алаа, правилно ли довиждам, че това е комбинация от зеленчуци и ягоди? #Crazy

Наде, благодаря за новините, не съм знаела, че жената на шейх се нарича 'шейха'. newsm78 На арабски как се пише, шейх плюс та марбута ли?

Теди, писали сме едновременно, малко се дублираме в приказките за яйцата и качването на снимки...

# 206
Monsoon незнам как се пише, ама евалла на жената със 7 деца и каква фиданка е  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Възхищавам се на амбициозните жени....
Нашите яйца винаги ги боядисваме в събота, така свикнах още когато децата бяха малки, та да не ги чупят и да не се изкушават и така си ми остана съботата.

# 207
  • по пътеката
добро утро ,дами! готови зна4и за празника!  bouquet Hug
 аз утре ще пробвам вси4ко, ама да видим яйцата какво Ще станат newsm78!за козунаците утре, 4е неделя свеки има гости и ми каза да спретна сладкиш, та нашият празник ми идва добре! тя оби4а козунак, дори в извънредно време съм правила по нейна поръка! дано се надигнат, тоест да е топло!
дребният вредител е болен пак, алергията ли е какво е, но то и времето тука променливо и .. ве4е не знам! на ваксина сме края на месеца, дано е здрава, 4е официално писмо ни пратиха!
днес уж не се  работи, ама аз по навик оправих бомбата след снощи! сега се сетих, ама нейсе!
лек ден ,пове4е слънце! Peace

# 208
  • София

Наде, благодаря за новините, не съм знаела, че жената на шейх се нарича 'шейха'. newsm78 На арабски как се пише, шейх плюс та марбута ли?

Точно така се пише. Peace
الشيخة موزة بنت ناصر بن عبدالله بن علي المسند

# 209
Как си помнят имената пък....

Забравих да ви се похваля, утре пристига моя приятелка от Лондон (българка) за 5 дена с детенцето си, ще има с кой да си говоря и то на български, край на самотата за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт