Отговори
# 210
ето го и първия семеен скандал smile3518 барзичко  го спретнахме  не си говорихме 3 часа и той през цялото време стоя на терасата аз из стаите шетам ма не го поглеждам даже в 3 часа имах среща с шефа ми  на една нова работа ще почвам ама чак след две седмици .облякох се аз подредих на барзо и само му викнах да заключи след мен ни чао ни нищо аз нал сардито и нервно и не му говоря. Naughty ходих аз на среща после из магазина да взема тва онова за вечеря идвам си аз и ко да видя лелелел мой мъж пие водка да водка пред компа едни арабски музики една салата една бутилка водка(200 ml)  с един редбул мой красавец изпил около 50 гр и очите закс #Crazy чесно да ви кажа направо се притесних newsm09 та той не пие нали казва алкохола грях newsm78 и малчи и аз малча варя из стаите ама нямам работа и аз простата взех та се хванах да подреждам гардероба и аз тай кат съм нервна всички дрехи на земята после наново  подреждам
майко майчице кво ми чуха ушите #Cussing out #Cussing out #Cussing out Naughty  той мойчкия помислил че като не му говоря 3 часа и кат се прибирам и всички дрехи на земята помислил че искам да си ходя в русе Rolling Eyesкат викна малелеле вика аз съм мъж ти трябва да кажеш извинявай на мен не да мълчиш и да не ми говориш(забравих да спомена че аз съм виновна в случея ама нал съм магаре назад се невращам)чесно ви казвам това не беше аля това беше някой друг .
е поне го видях пиян и ядосан Mr. Green сега се смея  АМА ПРЕДИ МАЛКО newsm45 ма много труден характер има той ко ще го правя незнам сега спи пиян от 50 гр водка Laughing

# 211
Alaa нямаш много избор или всяка вечер по 50гр. докато се научи да носи на пиене или всеки ден скандал докато се научи да носи на караница Flutter Hug  Shocked

# 212
много ми хареса това наде Hug Hug Hugма той луд моя мъж бе аа къде го намерих и аз Laughing  сега тъй ми е смешно гледам водката и се смея от 50 гр гипс Laughing Mr. Greenпоне икономичен Mr. Green

# 213
хахахахахаха поне се разсмях с нещо,а веднъж моя ми разправя били се събрали някъде и го накарали да смръкне през носа нещо бяло и му станало мн лошо,завил му се свят и едвам се прибрал. Mr. Green представям си как е преритвал.сигурно са му дали амфети или кока-хахахахаха.а твоя аля от 50гр-оххх  Laughing Laughing Laughing пиян че залян  Laughing Laughing Laughing

# 214
да бе и ако някой из софия усеща някой трусове да знае че са откъм дианабад така хърка чак секцията подскача Laughing Laughing Laughing чак се чудя още как не се е събудил да бяга към тоалета да се кара на плочките Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 215
  • Varna
Здравейте убавицитееее Hug
alaa-направо съм се смяла на глас като четох поста ти Joy Той твоя като децата- уплашен искам да кажа Joy
Аз вчера боядисах яйцата и станаха едни шарени,, шаренииии. Само едно червеничко първо боядисах. Както казах по рано  козунака го меся във съседната фурна newsm47
Монсунчето Hug
Много неприятно със бойлера, ега ти и късмета по такова време когато неможе да си купите бойлер. Обаче във отнолно зелен леген много бързо и добре се топли водата newsm10
Наденце Джасем Hug
Как си Душко  bouquet
Марселинка ooooh!
Твоето малко съкровище от какво има алергия. Моят син така и неразбраха от какво въпреки, че правиха изследвания. Но разбрах, че е и алергичен като го ухапе комар или пчела. Главата му става като мекица. От 2 годишен се научи да спи със лекарствата до главата си Sad Дано твоето детенце да няма приблеми и да го израсте през пубертета. Моя сега по рядко се подува но въпреки всичко се подува.
Stubborn Hug
поне ти е олекнало на тебе от болестите за момента. Дай Боже да нямата много такива притеснения и да е нещо много леко newsm10
На прекрасно място ще сте за празника Grinning
alaa- Ти как заспиваш като хъркоти така  твоя възлюбен newsm78

# 216
ха здравейте и от мен
алаа колко много съм се смяла и колко ми е позната тази част с напиването от 50 гр  smile3532 хем не може хем се пъне,
имахме в хладилника бутилка уиски която престоя вътре около година и последните 4 пръста ги изхвърлих защото само място заемаше
аз яйцата утре ще ги боядисвам а цяла седмица не се наканих да пробвам да направя козунах в хлебопекарната така че ще си купувам готов няма да се радвам на домашно производство (пък може и майка да се е излъгала и да е направила да не вярвяш де)
от мен за сега толкова, утре ако се получи с яйцата ще сложа снимки в албума да видите (че колкото съм зле в кухнята като нищо да ги окипазя  hahaha )

# 217
                Здравейте арабелки Hug Тези дни само набързичко ви четях,но не остана време да пиша.Малкият ми пак е с пристъпи та все гледам да съм покрай него.А  когато заспи ставам да свърша нещо и вкъщи.         НАЙРА-честит рожден ден на патерица на твоето момче. newsm59         ДЕЛТИЧКА-незнам точно кога ще идвам във Варна,не съм си записвала още час.Ще свърша тази работа след празниците.  bouquet              АЛАА-скъпа и аз хубаво се посмях.Ама да те питам,помисли ли как ще лекуваш махмурлука като се събуди хабибито. smile3503Може да помисли че си му'' играла""  един чук за извинение Mr. GreenНатикай го под душа и го нагости с чаша силно кафе.Тези дни ще гледам да ти чукна на скайпа. newsm51             И аз утре ще боядисвам яйцата,а козунак вече си купих.Досега не съм месила ,а и ме е страх да не оплескам нещата. МОНСУНЧЕ-пожелавам ти това да бъдат най-хубавите ти пет дни.  bouquet          Момичета искам предварително да ви честитя празниците,за да не ми се наложи после да го правя отново на патерица.Весело прекарване на всички,и много много усмивки. wavey newsm62         

# 218
 Grinning Grinning Grinning така съм се смяла и още ми е смешно Mr. Green  милия кат стана ей сега викам айде хапни нещо де  Laughing и той лаком дол  Mr. Green вика само малко салатка  лелелел познайте неможе хване пътя за банята голям смях аз от хола . делтичка той не хърка в ежедневието днес за прав път го чух така да се дере мислех по едно време че бенгалски тигри са плазнали из апартамента Mr. Green Mr. Green Mr. Green оф ади лягам че тоз смях да не избие в нещо пак че има още пукница в хладилника(достатачна за 2 сбивания и едно убииство ....... е все пак са си 150 грама #Crazy лека нощ Hug

# 219
лека нощ

# 220
добро ютрооо поспаланки айде ще ви поднеса закусчица в леглото нал сте си мойте момиченца Hug пък и днес е празник потаркаляйте се в леглото ето ви закусчица
пък з отивам на работа smile3518
ама в 5 часа съм си в къщи Mr. Green

весели празници Hug Hug Hug  bouquet

# 221
  • In a surreal moment!
Привет мацки - да дам и аз признак на живот , чета ви и се вълнувам с проблемите ви , но от работа и шетня нямам време да пиша .... Седнах да си допия кафето , че мн ми пада кръвното от хормоните за щитовидната - готвя , шетам , чакам Цветето ми и приятел да си дойдат . като наготвя всичко ще фотам , за да ви почерпя , макар и виртуално . Лек ден и много усмивки ви желая !

# 222
ехооо
къде се загубихте всички
яйца ли боядисвате
аз вече я свърших тая работа даже и снимка качих
имаше и малко дефект ама сравнение с миналата година станаха супер

# 223
Привет от мен, в затихналата ни темичка.

Къде се изгубихте? Аз нещо не съм в настроение да пиша, но пък имам творчески ентусиазъм. Та за това ще ви почерпя с каквото творих..

Яйца, пак и пак

Моят първи козунак, никога не бях месила преди. Ето го и в други перспективи.  Mr. Green Цък и последно цък. Моля опитните в начинанието да не ме съдят много.  Blush Както казах, сефте ми е. Сега меся втори.  ooooh!

На празнуващите, желая приятно посрещане   bouquet
На непразнуващите, хубава вечер   bouquet
На всички  Hug

# 224
  • Varna
Либре, Либреееее Hug
яйцата ти са чудесни а за козуначетооо, думи нямам. Никой неможе да каже, че правиш за първи път.
Този който те вземе направо и пипнал Джакпота newsm10

Общи условия

Активация на акаунт