Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са женските автобуси в Дубай?
Какви са основните характеристики на религиозния брак в исляма?
Какви са основните различия между шиитските и сунитските мюсюлмани в исляма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са женските автобуси в Дубай?
Женските автобуси в Дубай са предназначени специално за жени, които трябва да спазват ислямските традиции и да избягват контакти с мъже. В момента има само седем такива автобуса, но плановете са те да се увеличат с нарастването на търсенето. Жителите на Дубай приветстват тази инициатива, тъй като мъжете в обществения транспорт често се държат неподходящо, което прави пътуването с женски автобуси по-удобно и приятно.
-
Какви са основните характеристики на религиозния брак в исляма?
Религиозният брак в исляма включва сватба в джамия, където имамът пита дали двамата осъзнават отговорностите си като съпруг и съпруга. След това се записват имената на свидетелите, имамът чете кратка хутба, която се чете при подобни случаи, и след това има малка почерпка. В случай на развод сумата за развода може да бъде обезценена при евентуално обезценяване на валутата; поради тази причина е препоръчително да се иска количество злато, което не губи стойността си.
-
Какви са основните различия между шиитските и сунитските мюсюлмани в исляма?
Основните различия между шиитските и сунитските мюсюлмани в исляма се крият в техните интерпретации на различни аспекти на религията. Шиитите вярват, че най-близките последователи на пророка Мохамед трябва да наследяват неговите деца, докато сунитите не приемат тази гледна точка. Въпреки тези различия и двете групи се придържат към законите на шариата и вярват, че истинските вярващи могат да бъдат разпознати по техните добри дела и оставяне на Бог да отсъди.
-
Защо шейтите нямат право на развод?
-
Защо е важно да се регистрират браковете в България?
барзичко го спретнахме не си говорихме 3 часа и той през цялото време стоя на терасата аз из стаите шетам ма не го поглеждам даже в 3 часа имах среща с шефа ми на една нова работа ще почвам ама чак след две седмици .облякох се аз подредих на барзо и само му викнах да заключи след мен ни чао ни нищо аз нал сардито и нервно и не му говоря.
ходих аз на среща после из магазина да взема тва онова за вечеря идвам си аз и ко да видя лелелел мой мъж пие водка да водка пред компа едни арабски музики една салата една бутилка водка(200 ml) с един редбул мой красавец изпил около 50 гр и очите закс
чесно да ви кажа направо се притесних
та той не пие нали казва алкохола грях
и малчи и аз малча варя из стаите ама нямам работа и аз простата взех та се хванах да подреждам гардероба и аз тай кат съм нервна всички дрехи на земята после наново подреждам
ма много труден характер има той ко ще го правя незнам сега спи пиян от 50 гр водка
Той твоя като децата- уплашен искам да кажа 

Дано твоето детенце да няма приблеми и да го израсте през пубертета. Моя сега по рядко се подува но въпреки всичко се подува.
хем не може хем се пъне,
)
ДЕЛТИЧКА-незнам точно кога ще идвам във Варна,не съм си записвала още час.Ще свърша тази работа след празниците.
Може да помисли че си му'' играла"" един чук за извинение
И аз утре ще боядисвам яйцата,а козунак вече си купих.Досега не съм месила ,а и ме е страх да не оплескам нещата. МОНСУНЧЕ-пожелавам ти това да бъдат най-хубавите ти пет дни.

Както казах, сефте ми е. Сега меся втори.