Отговори
# 60

Честит имен ден на всички цветя-арабелки.
Да сте живи и здрави, вечно влюбени и щастливи

# 61
чЕСТИТА ЦВЕТНИЦА НА ВСИчКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ

ЕТО И АЗ ДА ПОчЕРПЯ

# 62
  • по пътеката
4естит празник на именниците! да сте живи ,здрави и слън4еви в сърцата си!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
гери, ужасно ми е мъ4но за сина ти, 4е обира парсата за малките, но наистина говори с мъжа ти! ама му кажи така, тези три са мои и аз не ги деля, ако е виновен дребният ,той ще яде наказанието , ако е виновен средният, никак няма да му се размине,ако не е виновен големият, хи4 не се надявай да пере пешкира за другите двама, само защото те са твои деца и ти не усещаш големият  ми син като твой! а пък ,ако си бойна ....!  ти бъди наистина справедлива при вина!ако са големки, говори и с децата, не знам те знаят ли, 4е са от друг баща и подобни!  децата колко са близки м/у тях си? баткото е тийн предполагам,подкрепяй го!
един пример за ревност м/у децата! аз съм от типа ,колкото за мойте ,толкова и за 4уждите деца!това прави впе4атление на дребната и в4ера,като не й дадох компа за цял ден, ми по4на една тирада с 6 реда сълзи и сополи, 4е оби4ам приятел4етата и пове4е(,защото  деца има ли те са ми залепени,) особено някои, а тя била онеправданата! и как не съм й давала компа, ама театър с манипулации! не й мина номерът и се прислам4и в мен и заспа! просто с три е по сложно, но големият е то4но детето, което най-добре  и с най-голям потенциал да разбере, макар и не веднага и да ти влезе в положението!

# 63
Добро утро!Аз понеже съм цвете ще по4ерпя

приятен и цветен ден на вси4ки ви пожелавам  bouquet  :bouquet

4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИ4КИ КОИТО ПРАЗНУВАТ!!!!

# 64
Добро утро и честит празник на всички наши цветя-Виолетки,Лилии,Камелии и всички останали,които си имаме Hug

Теди-Много си права-гащената тема,по-добре ми се отразяваше на нервите-поне знам-
че каквото и да твърди някой за моите собствени гащи-това не засяга особено нито моето бъдеще ,нито бъдещето на децата ми-Примерно аз в момента ако съм сигурна,че нося
бели гащи,да дойде някой и да ме убеждава ,че те всъщност са черни-няма да се засягам,понеже не виждам смисъл-и тук истината е една-гащите са в този цвят ,в който всъщност са произведени-такива каквито са си-пък ако ще по новините да кажат,че било друго яче Mr. Green
Аз не искам да влизам в спор с когото и да било тук-но държа да се знае едно много важно нещо-за да не остават някакви неясноти помежду ни-
Това,което написа Лили за шиитите в южен Ливан е заблуда(огромна неистина-за да не ползвам по-острото клевета и лъжа)-Да се казва шахада друга освен Ашхеду ен ла ИЛла ил Аллах-е огромен грях-шиитите казват абсолютно същата шахада ,както сунитите
Лили-прочети превода на Свещения Коран внимателно-
Алла саут-Ще ни търси сметка за всяка дума изречена от устите ни-а за разпространението на лъжи-Бог е Непоколебим-За разпространението на вражда между мюсюлманите -също-
имам един въпрос-Чела ли си Свещената Книга -или си някакъв по-специален вид вярваща в Бог-която е решила,че щом някой близък и казва нещо-то е истина-дори и да влиза в противоречие с Словото на Всевишния-АлстагварАлла-Ла хаула уа ла куата илла билла Sad
аз досега не съм срещала нито един шиит,който да има такива въжделения или да празнослови по адрес на сунитите-но ето в нашия форум някой твърди неистини и е убеден в
правотата на това си твърдение- SadИ за да не кажеш,че пак ти чета лекции-Предлагам това да приключи тук(твоята неприазън към шиитите във форума ,а също и разпространението на невежа информация и клевети)-или аз просто ще спра временно да пиша във форума-ако ти междувременно не си се прехвърлила в комшииския форум Sunglasses...
Деси и Теди- да кажа и аз моето инфо по случая с Египетските власти,които видите ли изловили
терористи на хизбулла с намерения да слагат бомби-Та по думите на лидера на Хизбулла(които както знаете никога не са били нищо друго ,освен истина(времето го доказва-не аз Wink)-Съпротивата от Ливан действа и работи само на територията на Ливан и в помощ на мюсюлманите,които имат нужда от тази помощ-съпротивата в Палестина(вярвам далече сте от мисълта ,че целта им е друго,а не справедливост и благоденствие)-това с пошшитването на Египтяните е направо толкова наивен аргумент,че не мога да повярвам как разумен човек би
се хванал на такова нещо-ми то ако беше така-Хизбулла първо трябваше да почне пошиитването на ливанските християни и сунити и дурзи,а не да влиза в коалиция с тях-но може и нещо да са превъртели и да са решили да почнат мисията си от Египет(те да са някаква заветна първоцел Mr. Green)-пък и се чудя ,защо ли вярващ мюсюлманин ще има изгода от това да променя вярата на хората и да ги тероризира Crazy
-май най-големия враг на Исляма винаги е било,е и ще бъде невежеството-то разруши Ирак,то създаде ционистката държава ,то ще е и причината Мехди да поведе война с хора,които също твърдят ,че са мюсюлмани-и като такива ще воюват срещу него-алстагфарАлла Sick
Сега-да кажа какво всъщност се случва-за тези,които знаят за конспирацията и нейните коварни мрежи-В Ливан предстоят избори(след по-малко от два месеца)-историята показва,че в такова време се случват подобни скандали(на това му се вика психологическа война-така да се опънат хубаво нервите на избирателите,особено на тези ,които симпатизират на предполагаемият победител на тези избори)-това от една страна...От друга имаме властта в Египет(властта,а не народа-значи Мубарак)-известно е,че Саид Хасан е в сърцата на много египтяни и те го обичат-но все пак Мубарак е лицето на властта там-лицето на народа-
той все пак не е вечен,но е много послушен ,ясно е че на негово място(след смъртта му) ще бъде поставен водач с неговата политическа ориентация-за тези,които му плащат 3млрд долара годишно е все едно кой ще дойде на негово място-важното е да е послушен като него и да плува накъдето му кажат(върховните Mr. Green)-Но самият Мубарак е по-добре този негов наследник,да бъде собственият му син (разбира се Mr. Green)-Да,но за това
прималиво местенце има много кандидати(не е като да миеш тоалетни все пак-друго си е пожезнен президент)-та какво да направи Мубарак ,така че да покаже,че за този пост по-подходящ от сина му няма-Отговорът го имаме-отново да изрази огромната си неприязън към съпротивата(кошмарът на Ционистите)и така да каже-ето аз съм с вас-Хамас и Хизбулла са терористи-Мирът е чрез преговори,а не чрез съпротива Crazy
А всъщност лидерът на хизбулла каза-Да ,имаме само един човек (а не 50)от хизбулла,но той се занимава с това да помага на палестинската съпротива да внася оръжие в Газа-това не е проблем нали- Wink

# 65
 geri2001 -в трудна ситуация си,не знам какво е най-добре в такива случаи,освен да се опиташ да убедиш съпруга си,че си спаведлива Confused

Новината за всички имащи път към Кайро:открит е новия терминал #3 на летището (Олди,Надя  Wink)

По-модерно е от терминал 2,с пътеки и всички новости.
Няма да е зле и повече превозвачи да има по линията Дубай-Джедда-Кайро,че до края на юни всички места са запазени.
На саудитския град Джедда казват ,,Египет,,толкова много хора са подгонени от безработицата и ниските заплати..

Надя-забравих да ти пусна една книга,която мисля,че ще ти е интересна.В нея се разказва за предсказанията в Исляма за бъдещето.
Прегледай за идващата религия,която ще обхване целия свят,за промяната в климата и др.любопитни неща.

това е книгата: http://znameniazasadniaden.com/

а това е пак интересно:за мумията на фараона :

http://www.chudesatanakorana.com/predictions_02.html

Дуа-не се сърди,но дай да казваме истината без увъртане.Все пак много момичета влизат във форума да търсят инфо и нека не се заблуждават,че временния брак е от Исляма.
Може да е от шиизма,но не и от Исляма,ако кажем,че е би било лъжа,нали?!
Ако пък греша ми дай сура или сахих хадис,в който се посочва,че брак може да се сключва без свидетели и то временно.

Както знаеш близка моя приятелка е омъжена за шиит от Ю.Ливан,живя там и ми е разказвала как има 3 пъти призив за молитва азан,а не 5 както е според Исляма,как си слагат челото на специално камъче за суджуд-което пак не е от Исляма,как казват ,че Али (р.а.) е пророк и т.н. и т.н.
В Бейрут има 5 пъти адан,в тяхното село 3  Rolling Eyes
Колеги и приятели имаме шиити и не веднъж сме споряли на кафе за различията,така,че нека не оставяме момичетата тук невежи,не става въпрос за осъждане на порядките,а за информиране относно различията Wink

Така,че нека момичетата зная за какво става въпрос,особено ако се интересуват от Ислям.

развръзката на подготвящия се атентат в Египет тепъра започва според мен.Струва ми се,че още доста неща ще излязат на яве.Хубаво е,че евентуалните убийства са предотвъртени,а Насралла съм ти казвала,че има подкрепата и обичта на египетския народ,но след този скандал не знам какво ще стане.Пошиитването цели политически мишени както се сещащ,манипулации с една дума.
Ти ще ни държиш в течение  иншаАлла,и ти забранявам да спираш да пишеш ,защото аз съм анти шиитски настроена ,което не е новост както знаеш  Crazy Hug

И последно:искам да кажа Джазак Лахху Кхейр на всички,които помолих да правят ду'а за мен днес-нещата минаха по-добре отколкото очаквах,алхамдуллила!  bouquet

# 66
Анди-мерси за тортата...прекрасна е  bouquet
Другарче за питките и кузунака
Цеци за вкусутииките Hug
Гери- Heart Eyesнай-вече бъди силна-щом 10години сте заедно-значи всичко е наред-то темата  е леко чувствителна,но силата трябва да е в твоето сърце  bouquet
Ти най-добре познаваш ситуацията и съответно разрешението на възникналия проблем-най-добре го знаеш-Само виж голямото дете да не разбира за тези твои нелеки душевни терзания Sad-да пазиш сърцето и крехката му душица-Моля се за теб-може да се каже,че в подобна ситуация-това е нормален проблем-но ти ако можеш поговори със съпруга си-поне ще ти олекне-и бъди силна-често живота ни поставя в положения,в които не ни остава друго,освен да кажем Ншаала кхейр Praynig
Ди-все си спомням твоите думи ,които са всъщност и мои мисли-предпочитам себе си да определям като мюсюлманка,която не се самоопределя като някаква-ей,така си ми е най-добре-
чета си Текстовете,гледам си децата,търся истината-и най-вече-изпълнявам Предписаното на вярващите Hug-това би трябвало да е белег на всеки вярващ,защото иначе може да изпаднем в крайност Heart Eyes-аз пък какво ти приказвам-май имах нужда от разбиране Crazy-прост ми хареса това твое изказване(не е единственото -много са)  bouquet
Лили-пслъгала те е твоята приятелка(за някои неща Sad)-а това с камъка ,с трите езана е вярно ,но с шахадата е груба измислица Sad-и в Корана има такова знамение-ще погледна и ще ти го пусна Peace)-

# 67
Добро утро, момичета

Ние тук сме напред във времето, при нас е Велик ден, вие още на цветницата  Laughing

Исках да попитам момичетата от Шамса, християните там по Ливан и по Сирия какви са католици, или православни?

Лили и Дуа, призовавам ви наистина да спрете дотук. групи и групички, секти и сектички, има и в двете основни направления, това с шахадата с Али, и объркването на ангела го правят май само алияните. Въпросът е, че различията никога няма да се изгладят и останалия свят гледа сеира на мюсюлманите как се дърлят и обвиняват едни други, а трета страна се възползва от това. Идеята за обединение на религиете според мен е глупост, никой няма да отстъпи и да приеме вярванията на друг, но поне в политически аспект трябва да има единство, защото цялата умма страда от това, и то обикновените хора, не лидерите, не кралете, ами НИЕ.

Латеа, днес боядисваш ли, или правиш оборка? newsm78

# 68
На всички момичета честит празник, много настроение и много любов....
Лили благодаря ти за линковете Simple Smile ти си една библиотека Simple Smile
ДУА, Лиле на мене вашите спорове са ми сладки до момента, в който осъзнавате, че има граница. И двете сте много атрактивни и пълни със знания, така че всички печелим от информацията, която поделяте. Другото вие си го знаете Wink
Марси нямаш ли новини от Белбейка?
Гери, това беше една от причините да не се оженя след развода си, от това най ме беше страх, че мойто и твойто ще бият нашето.... Кураж и дано намериш най-доброто решение за себе си. Имам приятелка с подобен проблем, нещата за съжаление така и не се оправиха, а сина и рано рано напусна дома им... не издържа момчето
Другарче поздрави на Цвети и много хубави и щастливи моменти да има...

# 69
           Честит празник на всички момичета! smile3525        Благодаря ви за подкрепата и милите думи.Аз много пъти съм говорила на тази тема със мъжът ми.Искам м/у децата ми да има уважение и обич,независимо кой е баща им.Важното е че майка им е една.Спорът се получи защото малката се държи лошо с батко си,а малкия следва нейния начин на отношение.И понеже аз не съм съгласна с това/а много пъти съм говорила с дъщеря ми за отношението и/,реших да я накажа и стана скандала.Може би сбърках като и казах истината,че батко и си има друг баща.Но прецених че трябва да го направя защото тя тръгна в 1ви клас.И не исках да разбира от друго място.Има лоши хора които можеше да и поднесат тази информация,и по този начин да я объркат.А големия наистина е в пубертета и незнам как му се отразява всичко това,защото много трудно споделя чуствата си.Не знам дали е от зодията му/скорпион/,или аз някъде губя нишката на връзката родител-дете.  И пак казвам че мъжът ми не е лош човек,но явно много го тресе комплекса ''какво ще кажат хората'',''той не е негов син и затова не го направи човек'' и т.н.Изисква от него да носи само 5-6,да учи в престижно у-ще,ако може и депутат да стане...само и само да кажат хората,че добре се е справил с чуждото.Аз също искам децата ми да се изучат и да имат добри професии.Но трябва да имат и своето детство,а не само да учат от сутрин до вечер,без да се забавляват ,да излизат с приятелчета и т.н.А да не говорим за това колко ми се опява че му плащам частни уроци по математика,а детето видиш ли не може да изкара 6.Но,аз съм силна личност и няма да се предам.Няма да позволя някое от децата ми да бъде мачкано и ще отстоявам позициите си,пък каквото ще да става.Отново благодаря за подкрепата ви момичета.Надявам се да не съм станала досадна с моите проблеми,но предпочитам да ги споделя със вас отколко с някоя съседка.Лек и успешен ден нс всички.  bouquet

# 70
Честит празник на всички , които са или имат именници днес!Да са живи и здрави!Аз да почерпя за моята племенница Далия!
На всички Hug и хубав ден!

# 71
  • In a surreal moment!
Благодаря за поздравите момичета ! Наде - благодаря  ,че се сещаш за моето Цветенце - празнува си тя при годеника и планират сватбата...луди млади ...
Аз изтрещях в кухнята и вече меся 3-та питка и едно сладкишче ей сегинка ще завърша...като ги изфотам всичките ще ви черпя!
Лек и весел ден на всички !

# 72
Честито на всички иминници- живи и здрави и много късмет!
мерси за пожеланията малкия е добре сега се учим да се грижим един за друг!
Определено за раждането мога да кажа че по скоро моето беше смешно и забавно благодарение на доктора и акушерката, без значение че имам 6 шева всичко мина добре.
Целувки на всички от нас !

# 73
Здравейте и от мен на този цветен празник...
Искам само да поздравя всички празнуващи и да им пожелая много здраве и от всичко най-хубаво,по много,както обичам да казвам...
това е за вас..

# 74
Belbeyka няколко дрънкалки за малчо

Общи условия

Активация на акаунт