СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 603
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Да ви е жив и здрав новия мъж!
 А на мен може да ми сложите розов щъркел, че днес доки каза ,че ще е момиче!  Таткото е на седмото небе от щастие, защото и двамата мечтаехме за момиче! И  всичко е наред! Нямаме търпение да дойдат майските празници и да зебгнем някъде! До сега не можехме, че доки не даваше, ама вече каза че може ама бавно и славно!

# 196
Честит племенник,pocahontas80!   bouquet

# 197
Здравейте пак!!!,Благодаря за прецизните отговори, Hug Аз днес бях на разходка - цял ден, горгите ми краченца, започнаха да се подуват, особенно когато е малко по- топло. smile3518. Ходих в един много готин магазин днес -нов е , доколкото разбрах скоро са го отворили Mather -нещо си се казваше newsm78- много яки неща има там. Разни комплектовани нещица за бебчо и са доста на сметка. Например 7 бодита с крачета 7 шапки и 7 тениски 61 лв. Струва ми се добре и количките бяха готини. Е няма такива цени като в гаражчето пред Шейново newsm53, ама все пак са готини. Намира се близо до хотел Рила отстрани на хотела по точно. Някои неща не си струват- малко са скъпички , но всеки според джоба си:).Иначе утре съм на консултация и ше докладвам като се прибера. А някои от вас копували ли са вече нещо за бебчо, мен ме е страх , много съм суеверна и направо не смея, особенно като знам през какво преминах с тази Амниоцентеза, направо ме е страх да планувам нещо newsm78. Ама иначе има мн сладки неща , направо искам да съм вече в 9 мес. и да си копувам Laughing

# 198
Честно да си призная ми се иска да си купя нещо за бебето, дет се вика и заради мен, но незнам все още какво е, сигурно мерака ще ми дойде като разбера пола.
Като цяло нямам намерение да купувам нищо, докато не родя, суеверна съм в това отношение  Embarassed, може би ще причината е че ще ползвам и много неща от баткото и за накрая ще остане само бодита и количката, която може и да ме изпишат и тогава да си я взема.

# 199
  • София
Покахонтас честит племенник
Фифонка добре дошла при женските майки Grinning
Дундито и аз нищо не купувам, защото мъжо е суеверен и ще чакаме до последно
Айде лека, а утре пак Grinning

# 200
Аз по обяд почнах да пиша, но се наложи да стана и сега вие цели 2 страници сте изписали от тогава Laughing.
Много станаха празнуващите и момичетата с хубави резултати, за да не изпусна някой честито на всички милички Hug.
Аз съм на преглед чак на 28 толкоз време как издържах без да видя бебока не знам. Поне тогава вече трябва да видят и дали ще ми е вярно чувството за госпожица.

За покупките нищо няма да взимам предварително. Доста неща си имам от Ади, та само количката май ще мненим и едно подвижно легло. Бебешки бодита си имам достатъчно а и като знам как ги израстват бързо, де да знам няма смисъл май. Евентуално ако сме девойка ще взимаме дамски неща.

За шофирането и аз имам книжка от 2 години, ама след курса съм се качвала само 2 пъти на кола и то на почти необитаеми пътища Laughing. Та така голям страх ми е и ако се навия някога да карам съм казала на мъжо че искам колата ми да е автоматик. По лесно се кара според мен.

Аз да ви кажа не съм качила хич килограми. В началото на бремеността дето от 58 станах 60. И от тогава нъцки. Днес се теглих пак и 60,5 показа направо почнах да се притеснявам. И корема ми хич не е толкоз голям... абе изобщо ако не е гаденето и всекидневното бльокане вечер... и от около седмица дето усещам бебчо няма да разберете че съм бременна.

Айде разписах се с мойте глупости. Бягам да правя салатката. Хубава вечер на всички...

# 201
Аз съм на преглед чак на 28 толкоз време как издържах без да видя бебока не знам. Поне тогава вече трябва да видят и дали ще ми е вярно чувството за госпожица.
Къде, в колко часа? Аз съм във фемина тогава, 15ч, да вземем да се засечем Simple Smile

# 202
Покахонтас честит племенник.
И аз на 23 съм на доки и ще докладвам за резултатите. Лека вечер на всички.

# 203
Здравейте! Честито въкресение Христово! Нека в домовете ви цари мир, спокойствие и сплотеност!

Все още не съм изчела всичко, но днес няма да успея. Но все пак реших да се запиша.

Поздрави за момичетата за добрите резултатир а на тези които смятат да правят ремонт - изчакайте първо децата да порисуват по стените пък после Joy

Ей това е истината. Вярвате ли ми, че няма 20 кв. см. от стените ни, които да не са изписани с химикал/молив/тебешир/пастел? Не? Ами елате да видите. Има и градация, според възрастта и височината  Joy Така че ремонти - след 4 години  минимум. Освен това сме на квартира, та не си давам много зор, щот не ни се приспада от наема  Whistling

Иначе сме добре, бяхме на хижа по празниците, Нена при баба си. Снимки има, ама не са за пред хора  Blush Ще видим какво ще отбера и евентуално тре ще ги пусна.
Лека вечер сега, ние си пускаме за Малката стъпка и лягаме  Hug

# 204
Както ви бях споменала, днес бях на пита на момченцето на една приятелка. Леле колко голям сладур. Разтопих се от кеф докато го гледам. Добре, че бях взела една колежка та да купим някои неща, защото аз все още нямам никаква представа нито от размери, нито от полезни неща. Та аз все си мисля, че бебетата са по- големички, а то милото въпреки, че е от едрите бебета( вече 5 кг) ми се стори доста малко. Кой знае моето какво мъниче ще е Simple Smile
Та реших да си направя разходка докато отида до тях.. и после на връщане също разходка от 5-те кюшета до Сердика. Аууууу.. не съм очаквала, че ще капна толкова. Прибрах се като изцеден лимон- уморена и изтощена.
Купих си и чадър, защото нямам навика да нося с мен и редовно ме хваща дъжд по пътя Simple Smile Та сега вкъщи имам под ръка поне 5-6 оборотни чадъра Simple Smile Та днес увеличих колекцията с още един Simple Smile

покахонтас, честит племенник- да ти е жив и здрав и много кротък Simple Smile   bouquet

бубара, честито, че си усетила бебките Simple Smile А и като разказваш- таткото е толкова внимателен Simple Smile
Като се замисля, наистина има логика в това да изчакам с реновирането на апартамента- поне да мине периода на рисуването. И после  smile3508 ще мрънкам на любимия да направим освежаване Simple Smile
Ето и днес за пореден път се убедих, че е наистина много готино съчетанието на латекс с тапет. Като бяхме на гости на моята дружка, те го бяха направили точно така. Почерпих доста идеи от тях Simple Smile
Освен това, разхождайки се по Ботев се натъкнах на един магазин за осветителни тела, където си харесах страхотни полилеи за хола, трапезарията и кухнята. Имаше и лампиони в такъв стил. Вързват ми се много с мебелите и стените, ама.... засега май ще се въздържа от излишни харчове...  Sad  По Ботев също имам любим магазин за сервизи и чаши- та и там си харесах едни страхотни неща.. и пак си останах с гледането... По добре изобщо да не ходя по магазините, та да не ме е яд...

Миринда, то у вас е направо дизайнерско изпълнение бе. Те хората пари дават, за да им се рисува по стените, а ти си имаш художник у вас Simple Smile

Клара, ами няма от какво да се притесняваш- поне на мен така ми каза акушерката като я питах дали е нормално за 19 седмици да се качи само 1.5- 2 кг. Всяка жена си е индивидуална... някои качват повече в началото, други - по към края, трети- и в началото, и в края, а четвърти-  не повече от 8 кг за цялата бременност. Важно е бебчо да се развива добре. Всичко останало няма значение.
Една колежка също нямаше вид на бременна до 6 месец. Даже почти не носи дрехи за бременни. Имаше малко коремче в 8-9 месец, но изобщо не беше такъв голям корема й, както сме свикнали да виждаме.

дундито, тази цена и на мен ми се струва далаверка. А магазина, за който говориш май е Mother Care. Има един в Мол-а. Трябва и аз да видя какво предлагат там. Особено като се паднат намаления, има много изгодни неща.

фифонка, честита мома Simple Smile   bouquet Да расте много красива и щастлива Simple Smile

# 205
Здравейте момичета, радвам се да ви заваря в добро настроение и да прочета хубави новини  Hug. Ние също бяхме на ФМ и всичко ни е наред  Praynig. Дори сърчицето, което най-добре се вижда в 22, док каза, че го е  "показало" учудващо добре  Grinning. Мисълта, с която все още се опитвам да свикна е, че и аз ще купувам рокли  Mr. Green. Това е засега  Hug

# 206
  bouquet Добро утро мили  бъдещи и настоящи мамчета, аз вчера бях при доки но от вълнение цяла вечер забравих да пиша и сега съм първа писта тук! Та  вчера видяхме бебчо всичко е наред върви си според седмиците и дори видяхме че е мъж Hug и по този повод и на мен може да сложите едно синьо щъркелче stork-boy
Е това е от мен за сега, пожелавам Ви лек и успешен ден!!!

# 207
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен newsm46
цяла нощ не съм спаа от главоболие,а и Алекс кашляше много Tired
Днес съм на лекар и дано видим пола на бебчо.Тази нощ пак сънувах,че ще е момче.После щ
е пиша как е минало. Peace
Лек ден на всички Hug

# 208
Добро утро и от мен девойки.

Бързам да се отчета раничко, че после може работата така да ме развърти, че да пропусна Simple Smile

детелини, Рая, много се радвам за вас момичета. Това, че бебчетата ви са добре са прекрасни новини.  Hug
детелини- честито момиченце.    bouquet
Рая- честито момченце.   bouquet

анита, искрено ти съчувствам за недоспиването. И аз снощи не можах да спя много добре и сънувах пак куп психопатски неща.
Дано довечера да можеш да се наспиш хубаво. И дано Алекс да оздравее по- скоро. Пожелавам ти и позитивни резултати от прегледа днес.  Hug

# 209
Добро утро и от мен за днес.
Аз днес ще ходя да си записвам час във Вардар в Бургас и в църквата защото живот и здраве на 06.06.2009 год. ще ставам госпожа като се върна ще пиша как е минало.

Общи условия

Активация на акаунт