Отговори
# 465
Бети, на патерица, да ти е жив и здрав именника. Много щастие и късмет Ви пожелавам Hug

# 466
  • Sofia
Анайс, разкошни балеринки! А Ема много прилича на теб!
Бети,да са ти здрави и късметлии именниците!
Ние от тази събота започваме с Коледните празненства,даже още от петък.
Аз с колегите от курса по английски ще се черпим на обяд, в събота- приятелки с деца, сме резервирали клуб, с фокусник и дядо Коледа;
другата седмица- купон от офиса и още 2-3 подобни мероприятия.
Вчера украсявахме вкъщи! Създаваме си коледен дух вече.
Ако може и малко сняг да понавали!

# 467
Момичета радвам се че са ви харесали снимките с балеринките - наистина са много сладки с тези полички Simple Smile

Бети честити ти именници - да са живи и здрави, много щастливи !

Днес и ние започнахме с Коледната украса в къщи, Ема направи елхата докато Орлин спи Wink, сложихме си Коледния венец заедно с един лос и една сърна Simple Smile Наистина чакаме само снега и поне веднъж да се кача на ски и тази зима.

Ние също започнахме празниците с РД на племенницата ми, вчера, и макар да не сме пренатоварени като мама Гена Simple Smile ни се очертават доста мероприятия особенно с рожденниците ни.

Срещу нас отварят нова детска градина и днес ги записахме в системата, да видим дали и кога ще ги приемат. На 10 метра ни е от входа и дано да стане за Коледен подарък  Grinning

# 468
Само аз ли не мога да направя подарък-изненада на детето си.
Сега мислех едни неща, които чакам като доставка(Мими, не са пижамките) да са й подарък от дядо Коледа и се оказа, че съм й казала без да се усетя.
Голяма уста и хич не го мисля този дядо Коледа.
И вие какъв подарък ще носите в детската градина?

# 469
Гале, няма лошо, че знае, и Дени знае някои от нещата, нали са нейни желания /е, ако трябва да съм честна някои са подшушнати Mr. Green от мама/:peace:

В нашата детска градина са питали децата, нашата е казала джаги, тя отдавна иска, затова ето това ще занесем там 5 игри в 1:

http://direct.tesco.com/product/images/?R=206-2485&tn=/5/AW0 … 2485TPS506944.jpg

# 470
ха ха аз съм другата майка , която не може да направи подарък-изненада от материална гледна точка на децата си Wink нали помните че Ема имаше открит урок в балета. е Орлин така ревна като го оставях с детегледачката, че се наложи да му измъкна коледния подарък и сега е без  Mr. Green обаче вчера им направих нещо повече от подарък - поканих в къщи двама мои приятели, които са невероятни и стана щур купон до 12 часа вечерта  Shocked донесоха им подаръци, играчки и най важното играха с децата цялата вечер без почивка  Grinning към 22.30 ни спря тока, та продължихме на свещи докато грохнат към полунощ  Joy така се забавлявах и аз и си починах, просто беше една невероятна вечер. дори и снимки успяхме да направим Simple Smile

http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/Ico_Petar#

# 471
здравейте всички Simple Smile

влизам да ви покажа снимки от РД на Орлин и виждам че никой не е писал Simple Smile Галя явно моите изненади не ти харесват, защото не си оставила коментар по темата Wink

http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/OrlinRD2g#

изкарахме един чудесен РД и ще се опитам да сваля и клипа с дискотеката да видите Орлин какъв е танцьор Simple Smile

# 472
Не друго, ами няма как да ги занеса в детсата градина  Thinking.
Иначе й избрах една сладурска поличка + кукла Уинкс. Мартичка много се радва на дрехи и особено на рокли и поли.
Даже на косъм успях да ги скрия без да ме хване и подаръкът вече е надлежно занесен в детската градина  Laughing.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:24 от galia_mi

# 473
като спомена за детска градина тази седмица прехвърляме Ема в друга градина - чисто нова , точно до нашия блок. тя е много въодушевена, старата не и харесваше нещо. само дето незнам Орлин как ще го вредим, изпуснали сме да го запишем по рано и класиранията минаха. в вашите градини имат ли пързалки на двора и ползват ли ги? в тази днес помолих да махнат старите високи и опасни пързалки и ми казаха че ще сложат нови пластмасови. ама пак щяло да има. аз се притеснявам да не се бутнат толкова деца. как е при вас?

# 474
  • София
Анайс честит втори рожден ден на Орлин!
В наща градина има пързалки от тези пластмасовите тип къщичка и децата се пързалят,но мисля,че не много усилено,минал им е ентусиазма Crazy

Ема зпочна ли да ходи на градина?

Момичета вчера се засекох с Бети и да ви питам еискате ли да напрвим Коледно търждество на дечицата,аз ако е някъде набизо мога да се заема с организацията Peace
(имам предвид района на Борово,Красно село.Люлин и Младост са ми далече)

# 475
градината на Ема е готова от декември и вече ходят, но нея мислех от януари да я пусна, а сега незнам с новата какво ще става - тя не е отворила още.
аз съм за Коледното тържество, но зависи датата дали ще сме в София.

# 476
Анайс, честито пораснало момче, да е жив и здрав.
Мартинка е в градина, която е филиал и се намира в блок. От както се е застудило въобще и не ги извеждат.
По-топлите сезони играят при входа или по градинки в квартала.

Мила, ако не тярбва да мисля нов подарък от дядо Коледа за празненството съм ЗА.

# 477
  • София
Без подаръци,ще се съберем да се видим,а децата да поиграят Peace

# 478
Вчера беше първото ни коледно парти на априлчета 2007, аз не публикувам снимки, че си имаме двама професионалисти и доста ентусиасти. Доста са снимките, но може да хвърлите един поглед на партито, ако имате желание - страхотно стана.
Моите момичета са с гирлянди на главите, ако случайно не ги познаете:
http://chovecheto.multiply.com/photos/album/39/39
http://dvakarelska.multiply.com/photos/album/42
http://inamarkova.multiply.com/photos/album/40
http://dezygg.multiply.com/photos/album/67

Гергана се скри от Дядо Коледа в една къщичка и през прозорчето си открадна подаръка на едно момче, после като Дядо Коледа лично й занесе подаръка в къщичката и, изрита ненужния чужд подарък.... голям смешко беше.

В детската градина на Руми всяка година Дядо Коледа идва с театър и раздава включени в билета от 5 лв подаръци. Така е решила директорката и може би е права. Миналата година имаха пликче с малко плюшено зайче, мече или каквото дойде, лакомства, мандаринка, портокал, ако не се лъжа.
Също и снимките са една обща на Дяда Коледа с всяка група, че се оплакаха от предходни години с професионален фотограф и поръчки на снимки от родителите отнело 3-4 часа само снимането.......което си е абсурдно.

Анайс, в нашата градина няма нито пързалки, нито люлки, а пясъчници и катерушки, но от старите......И да ти е здраво и щастливо порасналото момченце, дано само хубави емоции да ви носи Simple Smile

За коледно парти ние бихме могли да се включим на 20 и 26 декември, а януари на 2-ри, 3-ти и 10-ти. Не съм гласувала, тъй като ми е удобно на доста дати...... За всеки случай клубовете до нова година повечето са ангажирани или поне така беше около нас...

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:37 от Style

# 479
Anaise, а батковците дават ли с като подарък за големи?
Бих си взела единия  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт