Отговори
# 495
хей бети вашата рода е огромна и много задружна Simple Smile
Родата е на мъжът ми:) аз се присламчих към тях Simple Smile Моята уви, не че е малка, ама по-голямата част е извън БГ, брат ми и племеницата ги виждам 1 път в годината. Но добре че има скайп:) Не се оплаквам хаха:)

# 496
  • София

В нашата детска градина са питали децата, нашата е казала джаги, тя отдавна иска, затова ето това ще занесем там 5 игри в 1:

http://direct.tesco.com/product/images/?R=206-2485&tn=/5/AW0 … 2485TPS506944.jpg

Аз малко назад връщам, но Небесна - това от този сайт ли ще го поръчваш, че ми хареса, като подарък, но не видях до къде има доставка  newsm78
То за коледа е ясно, че няма да е но поне за РД - нали наближава нашия.
Аз не съм се разписвала скоро - само ви чета  Heart Eyes ама то нищо ново - ходим на работа - Влади на градина - когато е здрав и така  Rolling Eyes

# 497
Ivanichka, да, това е от този сайт, доставката е 5 паунда +1, 3 на кг. Поръчвам през едно момиче тук, от форума, ако те интересува, пиши ми лично, ще ти дам ника й Mr. Green

Сайта е малко проблемен, понякога отказвали доставки, но аз имах късмет...

# 498
небесна ще те затрудни ли ,ако погледнеш как се казва този детски център за сирачета до вас? или телефонен номер, защото събрах доста багаж, а искам първо да попитам преди да се изтупам там Simple Smile т.е.дали ще вземат нещата или имат някакви правила или каквото и да. че в този сняг само да бия път и да ме върнат...

# 499
Дом за деца ''Надежда"       
21 July 2009 
Директор: Невена Георгиева
Телефон: 874-91-21

Капацитет на дома: 40 места

Ред за настаняване:

Временно настаняване по административен ред със заповед на директор на Дирекция „Социално подпомагане” по настоящ адрес на детето – чл.27, ал.1 от Закона за закрила на детето и с Решение на съда – чл.27, ал.2 и чл.28, ал.1 от Закона за закрила на детето;
Полицска закрила – чл.37, ал.1 от Закона за закрила на детето;
Направление за ползване на социална услуга (дневна или седмична грижа) издадено от Дирекция „Социално подпомагане” – чл.20, ал.2 от Правилника за прилагане на Закона за закрила на детето

Предлагани социални услуги:
Постоянна грижа;
Седмична грижа;
Грижа за деца с увреждания.

# 500
# 501

Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти!!!

# 502
  • Sofia
За много години,момичета!
Здраве, късмет, любов и много хубави преживявания с любимите ви хора през новата година!
Къде сте всички?

# 503
Честита Нова 2010 година и от мен.

да сте живи и здрави, по - спокойни, по - уверени, по - красиви и по - усмихнати през Новата година!

# 504
  • София
Ето я моята днешна рожденничка

# 505
Мила, Честит празник на малката Лъчи newsm51

Да ти е жива и здрава, много радост да ви носи, много щастие и само хубави моменти bdbaloni baloni happy bd

Страхотна сладурка е станала  love001

Пиши когато имаш време какви подаръци получихте Mr. Green

# 506
  • Sofia
Честит Втори РД на Зара на Слънчоглед, с малко закъснение!
Да е много здраво и щастливо момиченце!
И все такава хубавица!

# 507
ЧРД на Лъчезара и от нас Simple Smile да расте голяма и щастлива Simple Smile

# 508
Честита Нова Година и от нас Simple Smile

А Лъчезара да е все така лъчезарна и много много да радвам мама, тати и бати Simple Smile

Ние вече сме в очакване, изпрах и изгладих всичко за бебето от 1-ви януари насам.
Сетих се, че бяхме говорили за събиране в клубче, за да поиграят децата, но гледам ,че няма движение по темата. Все пак, ако сещо се реши примерно за тази неделя, предполагам, че ще можем да се включим, не бързам чак толкова с раждането Simple Smile

# 509
Стайл колко познато Simple Smile аз 8 месеца имах яки контракции и като влязох в 9 месец ни една Simple Smile и аз не бързах ама хич Simple Smile ти как излизаш в това време с децата и бременна? аз вися по цял ден в къщи и вече не съм на себе си. много хлъзгаво и ни количка да бутам , ни да ги водя за ръка и двамата в този сняг. явно и тази зима ще съм в домашен арест, за догодина ще видим Wink

Общи условия

Активация на акаунт