Отговори
# 525
Тя в момента е 11, което е 29 - 29, 5р но тъй като има маратонки, взех 12..., това е към 30 - 30,5.

Малко е проблем досставка, събирахме се с една колежка и една майка от форума, правих поръчка през фирма посредник, но всичко е ок, надявам се:)

# 526
  • София
Мими, очудвам се на ентусиазма ти.
 Laughing
Ние подаряваме по 1 подарък, избираме го според това какво е казала, че иска.
Ще празнуваме в клубче, евентуално, ако не ни мине котка път.
Никол е 30-31 номер.

# 527
Оф, май съм копирала погрешно едно нещо два пъти, и ето това Crazy

http://direct.tesco.com/q/R.204-8047.aspx

# 528
  • София
Свет е 28ми номер

# 529
Клеми, аз избирам подаръци от моята баба, тъй като тя е доста възрастна и не обикаля никъде, от другите баба и дядо и един чичо, които знаят, че предпочитам аз да си избера, ибначе Дени си избира някои от нещата....

# 530
  • София
Браво, на Никол обаче никой не се натиска да подарява, така че... Rolling Eyes

# 531
Да, чудесно е да има кой да подарява, хубаво е, че аз избирам всичко, но организацията хич не е лека, повярвай ми. Понеже вече почти нищо за Дени /пък вече и за нас/  не купувам от тук, ползвам посредници при поръчки, и само мъкна торби след работа в градския транспорт, ужас, ами ми е мания някаква, а все излизат нови и нови сайтови, които посредниците обслужват Crazy Снощи носих 17 чифта чорапи за цялото семейство, сега чакам сума ти други неща Crazy

# 532
  • София
Е, да, ама накрая детето се радва, а при нас на Коледа имаха и двамата по едно подаръче под елхата...нали се сещаш, че има разлика.

# 533
Клеми, наистина ли Sad Права си, ние просто имаме близки хора, от които получава, отделно двама братя, и с  3-4  приятелски семейства разменяме детски подаръци, но и ние също купуваме за всички тези хора, което си е доста...

Вариант е да взимате по няколко съвсем дребни неща, както виждаш и моите идеи не са скъпи. Дени се радва на един пискаш динозавър за 2 лева повече отколкото на лего например, за щастие децата нямат идея за стойността на нещата, поне на тази възраст....

Извинявай за въпросите, но нямаше ли сестра някъде извън БГ, вашите, никой ли не им подарява, направо не знам Sad

Дени миналата години ми каза: "Жалко, че къщата в Бяла Слатина е празна, и там няма да ми остави Дядо Коледа подарък"Sad Толкова тъжно ми стана, че от миналата година Дядо Коледа задължително оставя и там Embarassed

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 16:47 от Небесна

# 534
  • София
Сестра ми се върна, в България са вече. Не се видяхме по Коледа - съответно няма подаръци...и така. Нито от баба им, нито от дядо им.

# 535
Ами не знам какво да кажа, Клеми, явно си е до хора... Hug

# 536
  • София
Клеми сестра ти вече в БГ ли си остава?

# 537
здравейте !

ние избрахме клуб за Ема в младост. ще сме в слон-балон, много ни харесаха аниматорките  и е на поносими цени. тортата обаче излезе 91 лева. направо не повярвах като чух цената! за подарък още незнам - мисля да е някакво бижу насваровски или нещо златно или платинено блестящо задължително Simple Smile все пак става на 5 години и искам да и е за спомен от този РД. за подаръците сме нещо средно между вас - бабите подаряват но повечето подаръци от свекървата се изхвърлят защото са неприложими. така че после пак ние купуваме и нямаме никакво облекчение. никога не ни попита какво да купи. майка ми и тя ще вземе нещо дето не ни трябва. и пак всички разходи ще са върху нас. трябва д акупим нови обувки за балета, пола.което е към 70 лева. отделно вече купих дрехи за двамата пак за 70 лева имаше обезценка в един магазин до нас.

стайл айде изпренадахме се и аз чакам да кажеш хубави новини в най скоро време Simple Smile

# 538
Аз имам едни роднини, които подаряват - моите родители, но съм въвела вето относно Коледа - тогава носи подаръци само дядо Коледа и никой друг, така че и моите деца получиха по един подарък под елхата и един от Дядо Коледана в клубче, но там беше символична томбола на играчка до 10 лв за идеята просто Simple Smile
Не искам да се вманиячават на тема играчки и получаване, днешните деца са презадоволени, а и ние вече се чудим къде да прибираме всичко - трудничко се разделят с играчки, освен, ако на се напълно счупени...
Спомням си как като малка бях на 7-то небе от някоя кукла от Дядо Коледа, нещо почти неизживяно от съвременните деца, на които почти всичко им е безинтересно или им омръзва бързо. Откакто въведох ветото, наистина има ефект - дори и в момента двете си разнасят и спят с единствената си получана играчка и аз съм много щастлива от факта Simple Smile

За рождения си ден Руми ще получи от баба си и дядо си рокля, така сме се разбрали, при това аз, баба и Руми (вероятно и Гери, къде без нея) ще я изберем....... забравих, че и бебе в слинг сигурно ще ни придружи, та ще е голямо събитие това избиране на рокля Simple Smile

Анайс, ами утре ми е 280-я ден, т.е. предполагамия термин, но вече съм се приготвила, че ще пренасям Simple Smile

# 539
Някой да се замисля за общ рожден ден на порастващите младежи и девойки?
Марти си е казала какво иска за този РД - пъзел на Уинкс и бебе с размер на новородено, за да може да му облича бебешките си дрешки.
Не съм организирала все още нищо за РД.

Общи условия

Активация на акаунт