Отговори
# 540
ние купихме едно розово блестящо цвете на сваровски. точно такова искала. ще получи и нови обувки за белета защото старите не сме ги сменяли 1 година и са вече малки. това ще е от нас + една саксийка с розови цветя Simple Smile.

галя нашия РД е в неделя и ако искаме в клуб трябваше преди 2-3 седмици да се  задействаме. в последния момент няма как да разчитаме а в къщи е много тясно.

стайл казвай пак какво става с теб и бебето Simple Smile кажи някаква рецепта как не изперкваш сама в къщи с двете. сега около нас е само лед и цяла седмица не сме излизали  Crazy излизам сама вечер за половин час като си дойде мъжа ми.

# 541
  • София
къде ходиш сама бе Анайс?!

Ние все си намираме къде да ходим с децата,но вярно е доста студеничко тези дни.

Иначе ние на Светльо ще купим от пластелините Плейдоо,някакво за правене на сладолед.Бях намилила някаква електронна игра,но по добре докато се радва на играчки с това да го зарадваме Simple Smile
Партито ще е вкъщи,после обещавам да ви покажа снимки,у нас място бол и гостите са прилично количество Simple Smile

Style всеки ден чакам новини от теб Peace

# 542
Аз едвам измислих 5 деца за гости  Embarassed, за това не запазих клубче.
Ще празнува в градината и после може би в събота в Патиланци ще се наиграе с приятелчета.
Ние нещо подобно направихме и миналата година.
Вчера и купих много сладко итеративно куче - издава различни звуци, спинка и подава главичка като го погалиш.
В събота ще избираме заедно бебето.

# 543
  • Sofia
Здравейте, девойки!

Стайл, имаш ли си бебок вече?

На Влади РД е в неделя тази година, и ние ще празнуваме първо вкъщи, ще ангажирам аниматор, вероятно.

Вечерта ще ходим на ресторант,защото рождрнникът така желае, а в понеделник ще празнува с децата в детската градина. За там смятам да поръчам клоуни.

А подарък- ами моят си е поръчал WII,така че ако баща му с клони да му донесе от Виена, това ще е.

# 544
Geri, какво е WII newsm78

# 545
  • София
И аз не знам какво е.  Grinning Grinning
Ние сме на вълна Уинкс все още. И рейнджъри, нищо, че е момиче. Иска такива подаръци - играчки или дрешки с героите. В краен случай -  може и да са само розови.  Joy
Анайс, как сваровски?  Shocked Къде ще го носи? Ние купихме на Никол миналата година най-обикновено синджирче с висулка сребърни и на третия ден вече го нямаше /в градината/.
Имай предвид това...както и че сваровски се чупят МНОГО лесно.  Peace

# 546
Няма новини, момичета, още сме две в едно. Не смея да планувам ни РД на Руми, ни нищо. Миналата година беше у дома и останахме много доволни, надрънкахме се с приятели, а децата се наиграха. Аз трудно събирам под 10 деца, но успяваме да се съберем, а най-големият плюс е, че минимум 4-5 часа е рождения ден. По-миналата година като беше в клуб, докато се съберем и той рождения ден свърши.... но пък там има повече забавления.

Анайс, на мен времете никога не ми стига, имам хиляди хобита, които са в застой. Никога не скучая. Премерно тези дни направих една люлка, като хамак, забита в тавана - е, такава игра падна, не мога да се докопам и аз да се полюлея. Децата са много щастливи. Но определено съм депресирана от седенето вкъщи, цяла седмица не сме излизали или само за кратко, което си е гадно, ама като се разсополивиха и не смея за дълго, а и сме си и трите вкъщи, спрях Руми от градина.

Хайде, до скоро, пък дано като ви пиша следващият път, да съм с бебе на ръце Simple Smile

# 547
Клеми, и Дени си пада по момчешки неща, имаме сума ти коли, рейнджър, трансформер и гормити. Но при нас е влияние от племенника:) Мисля, че е нормално и не я ограничавам, кой пък е казал, че са момчешки неща, а и "бакугани" събираме Mr. Green

И Дени си къса герданчетата, и аз купувам, но от тези детските, тип дървени и цветни. Имахме и няколко синджирчета с делфинчета и цветя, но заминаха Twisted Evil
Бебетата ни събират повече прах от момчешките играчки Joy

# 548
  • София
Е, как да я огранича, нали брат й си играе с момчешки и тя с него...Няма как. И ние сме с бакогани, но на гормитите не им обръщат внимание.  Grinning
Абе купуваме разни шарении, то е ясно, ама и те заминават. Точно за това ми е странно Сваровски...за една седмица радост...Имаме познат бижутер, един от най-големите производители в БГ, снабдява цялата страна. Като чуе за Сваровски и лошо му става. Много, много чупливи са.

# 549
В градината на Марти момченцата си носят бакугани. На нея й харесват покрай тях.

# 550
  • Sofia
http://uk.wii.com/
Eй това е Уи-то.

Една конзола за игри. Дори и аз не съм много наясно. Едно приятелче го има и Влади ни врънка,ама е скъпичко- къмто 250 евро. Но пък включва и физическа активност всяка една игра, което ми е важно защото Влади само виси пред лаптопа и не помръдва.

# 551
  • Sofia
Стайл, направо ти се възхищавам на ентусиазма!
Браво!

# 552
А, да, чела съм за тези игри, страшно ги харесват децата, но са безумно скъпи:(

# 553
  • София
 Влизам само да почерпя за рожденичката ни днес София става на цели 5 години.     party023
Малката е болна, а ние с бебчо засега удържаме фронта, дано да оздравее в събота е предвидено да имаме гости и да празнуваме, ама знае ли се.

# 554
Вили, да ви е жива и здрава голямата кака. Много здраве и щастие на цялото голямо семейство?
Как се справяте и каките как приеха малкия? Едва ли ще имаш време да разказваш, но ми е много любопитно какво ни чака всеки момент. Малката ми дъщеря е яко залепена за мен и все повтаря, че тя е бебето....

А за играчките и моите играят с всякакви, но нали ние събота и неделя сме с племенниците, а те са две момчета и едно момиче. Момчетата играят с кукли, момичетата с бакогани, камиони - кой, каквото си няма по много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт