Отговори
# 600
Пола какво е това ангин хийл и какви гъргари правиш? Ема пие чай от липа и лайка и смуче Хомеожен и Исла Минт. Давам и Панадол като се качи Т до 38 градуса.

# 601
АМи аз знам, че на 6 обикновено падат първите зъбчета, но ние явно ще сме по - рано, какво да се прави, никой не избира....

Иначе и на Дени са здрави зъбките, няма нито един развален, това няма общо с клатенето newsm78

# 602
  • София
Anaise, аз оставам Яна по 3 дена с температура. Така организмът се бори с вирусите и изгражда имунитет. А за гърло почвам с ангин хийл и гаргари, даже с гнойна ангина минаваме без антибиотици. Peace

И аз така, само дето моя мъж всеки път ми се присмива, че лекувам като преди 100 години, но не се предавам.
Сега бебето като е в болница вече 9 ден дане би по-бързо да го излекуваха, повече няма да дам съгласието си за болница ама като дойде бърза помощ и ме натиснаха, че бил малък и вкъщи нямало да се оправи влезнахме с ларингит, получихме бронхиалит, а сега сме с разтройство вече не знам кога ще се прибрем вкъщи бясна съм.

# 603
  • София
Ангин хил, грип хил са хомеопатични препарати първия за лекуване на ангини, втория за грипни състояния. Аз например не ги карам да правят гаргари а им пръскам в гърлото с помпа например с чай от лайка  и правя компреси, масаж с тези затоплящите кремчета и други подобни.

# 604
вили да ти кажа. понякога антибиотика е повече от необходим. може да се получат усложнения и да те ударят в бъбреци, сърце, черва, къде ли не. от антибиотика рядко може нещо да ти стане. в общия случай лекува и те спасява. за 5 месечно бебе  правилно са те посъветвали - в болница. децата губят много бързо течности и ощепо бързо се влошават.
та започнах Аугментин за Ема. вече 3 ден е с Т.

# 605
  • София
Анайс не си ме разбрала бебето беше доста зле и ние ги молихме да му изпишат антибиотик, но не лекуват го само с инхалации и урбазон, то няма температура. Влошавало се вследствие на вирусна инфекция и затова не му е необходим антибиотик.
А за момичетата първо пробвам с хомеопатия поне седмица, защото от антибиотиците и двете получават разстройство поне за 20 дни.

# 606
вили дано бързо се оправите. Ема досега е пила 1 път антибиотик. сега втори. веднага и подейства и сега е кукуряк.
бебето ти в МА ли е в педиатрията? там така ги чакат докато минат 10 дни и после ти изписват антибиотик. почти винаги вирусната инфекция минава в бактериална. само ги мъчат децата и пак АБ пият. поне с племеника ми беше така, чакаха докато стане пневмония.

# 607
  • София
В Токуда сме, но днес ни изписват, утре ще викам педито вкъщи да чуя още едно мнение тук ни лекуваха с урбазон, вентолин и инхалации, независимо колко се влошавахме, дори и аз която съм анти АБ колко им се молих миналата седмица да му дадат, но останаха непоколебими. Не сме напълно здрави и сега ще има продължение на лечението но вкъщи, но вече както аз си знам. Молих и за изследване на секрет, само една ПКК ни пуснаха когато ни приеха и това е.

# 608
Стайл, честит ти син- да е жив и здрав и бързо възстановяванеслед раждането.
Много радост да ви носи.
Мартичка и тя получи някаква гнойна ангина и още сме на АБ - тези дни се надявам вече да се оправи.
Сливиците и изглеждат кошмарно, може би напролет ще й ги махнат.

# 609
Ема никога не е правила гнойни ангини. И за пръв път има Т с дни. Но да кажа че още след първия прием на АБ Т падна и оттогава не е вдигала. Но миналия месец едва говореше, водих я на УНГ и казаха хроничен фарингит. Което значи че някога в миналото се е налаголо някакво лечение а не сме го провели. И тъй като много често има пролем с гласа, решихме да пие АБ, защото явно има някаква неизлекуване инфекция на дихателните пътища. А и кашля преди това 3 седмици, но без други симптоми. явно се е насъбрало.
Моят бебок 1 път е пил АБ заради смесена инфекция наочите, ушите и носа, която си прихвана още от родилното. прояви се с пълна сила след 12 месеца. Та от Зината получи ужасна диария с кръв и слуз и даже висяхме 3-4 дена в инфекциозна болница, голям кошмар беше. Отсреща гледах как приемаха малки бебета и попитах нали всички ги изписвате живи и здрави. казаха ми че не всички, което е ужасно. явно майките или много чакат, или знам ли какво, децата не могат да се преборят с инфекциите, т.е. бебетата. та затова стоях там за всеки случай да  не стане нещо, иначе ни нямаше нищо инфекциозно.

# 610
  • София
Здравейте и от мен:)
Първо честит голям мъж на Стайл, бързо да се приберат вкъщи и да се отчете как е   bouquet  bouquet  bouquet
Аз тая седмица съм болничен вкъщи - заради мен, хе хе не ми се беше случвало, все за гледане на дете вземам. Ама се влача с настинка и грип от миналата седмица и вчера викам - трябва да се ходи на лекар... няма как. За сега не съм на антибиотик, но ако се влошавам и такова ще трябва да започвам Sad Влади си е на градина, за да не стои по цял ден при мен, да му кашлям насреща. Вчера го взех малко по-рано ( все пак имам възможност) той ми се разсърди, че тъкмо имал да рисува, а аз съм го прекъснала - днес по-късно да съм отидела  ooooh! а когато съм на работа и няма как да отида по-рано - защо все късно ме вземаш - идвай по-рано - няма угодия и това е hahaha
Честит рожден ден на всички пораснали февруарчета, ние нали минахме отдавна, че и забравихме вече - вече се пита - "Кога ще стана на 6?"
За антибиотици - не ми се говори Влади доста е пил, първо като бебе - дето се вика захраниха го с антибиотици, вместо с мляко... Първите години на ясла и градина - също, имаше един период дето почти всеки месец беше на антибиотик - беше ми писнало. Сега малко са намалели биоледуванията, но да видим до кога Praynig
Бети, бързо възстановяване на теб, как успя да пострадаш така?
Хайде лек ден от мен  Hug

# 611
да се отчета набързо. днес най сетне започна и нашата градина. забележете разбтах случайно от една мама, никой не ни е уведомил, нито на скапания сайт на детските градини пише нещо. Та минахме и се запознахме с госпожите и някои от децата. градината изглежда супер и се надявам и супер да ги гледат.нашата стая е точно срещу директорската Simple Smile дано има по голям контрол Wink Ема е много ентусиазирана, хареса й още повече че знае че ще съм близо до нея - тъй де блока ни е на 20 сек. път Wink градината е чисто нова, всичко е ново вътре. дано и хареса, че да си почне вече и да ходи с желание. мисля другата сряда да я пусна като и станат изследванията.
А сега да се оплача че Ема е добре, но бебока вдигна Т от вчера. явно е някакъв вирус и да видим дали и той няма да премине на АБ.

Бети кажи верно как пострада така?

Иваничка да се включваш по често ей Simple Smile

Стайл изписаха ли те вече, как сте с бебока. Като чета мерките може в яслата направо да го даваш  Joy

# 612
Днес ходих до този дом, за който писа Мими, след като отлагах около 2-3 седмици и бях позиционирала пликовете с детски дрешки да си стоят в офиса.
Че даже колегите ми бяха започнали да ми се подиграват да не ми е тесен гардироба в къщи и за това да съм ги донесла.
За моя голяма изненада не болеше посещението там. Срещнах се само с персонала и бяха страшно мили и добрички.

# 613
Благодаря за поздравленията, момичета,
Не, не са ни изписвали, защото не са ни и приемали. Ние това дете решихме да си го родим у дома и до сега се крихме Simple Smile. Разжането мина прекрасно, бяхме само с мъжа ми. В 11 часа в петък ми започнаха контракциите, в 2 без три минути проплака и бебчо, засука след около 5 минути, плацентата се роди след час, замразихме я и лятото ще я посадим под дръвче. Момичетата се събудиха към три и до шест сутринта паднаха танци и игри, не можахме да ги приспим, голяма радост беше. Нямам никакви разкъсвания, въпреки огромният размер на синчето. Не се наложи да ходим до Шейново, бях подсигурила спешен вариант и съм много много щастлива, че избегнах болничната обстановка, стресът и задържителните шевове там, да не говорим, че нямаше да ми дадат да родя нормално такова голямо бебе, а секциото много щеше да ми усложни живота с тез три деца Simple Smile.  Това е накратко, кърмим се, гледаме се, Руми ходи на градина, а Гери си проси мляко след бебето.
Вече имаме Акт за раждане, вчера му падна пъпчето на Тервел и го изведох за час и половина на разходка. Аз се чувствам повече от прекрасно, нямам никакво кръвотечение. Не е за вярване, че толкова бързо се възстанових Simple Smile
Чао за сега и честито на празнуващити и на тези рожденици, които съм пропуснала Simple Smile

Ако не се събудят децата, ще кача снимки, за сега има само едно клипче http://smilestyle.multiply.com/video/item/22

Успях да кача и снимки Simple Smile
http://smilestyle.multiply.com/photos/album/28/28#

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 08:17 от Style

# 614
Style,  страхотно изглеждате. Много сте готини всичките

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 09:08 от galia_mi

Общи условия

Активация на акаунт