Отговори
# 480
галя, ако говориш за батковците от моите снимки, единия ти го давам. щастливо разведен е , без деца Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 19:42 от Anaise

# 481
галя, ако говориш за батковците от моите снимки, единия ти го давам. щастливо разведен е , без деца Simple Smile
Кой, кой от двамата Simple Smile?

# 482
Здравейте момичета:)
Anaise ЧРД на твоето пораснало момче, да расте здрав, весел и жизнен Hug
Да, празниците започнаха и слава богу Mr. Green че с тази криза и проблеми, ако не бяха те щях да стана "отчаян писмист" Но сега с толкова поводи за усмивки и пиене Joy ще трябва след това да си почивам от празниците Mr. Green
Днес е много хубав ден:) 3 рождени дни, единия от които на прабата на Дани - става на цели 90 години Grinning ище и спретнем надявам се страхотно парти с всички деца, внуци и правнуци  bigdance2
В нашата градина си нямаме коледно парти, но пък вчера мина тържеството за Ханука:)) Дани се представи отлично, като кача снимките ще се изфукам и аз хаха:)
Сега за нашето парти,
19 ние е коледното парти в  "клас Крокотак", на 27 съм на погача на племеника ми:)
аз мога на 26.12, но съм 99% сигурна, че сме закъснели с организацията:) та ми се струва, че ако го оставим за януари ще е по-лесно и може би на по-добра цена newsm78 Най ми е удобно 9 или 10.01:) Едно слетобедно пари ще е чудесен завършек на празниците  bouquet

# 483
благодаря на всички за поздравите за РД на Орлин Simple Smile растат си децата и това е. и аз мисля че януари месец ще е най добре за детското парти Simple Smile 9 или 10 без претенции сме.

галя, ти кой си харесваш Wink и внимавай, другия твърди, че е щастливо омъжен Wink

# 484
Честит имен ден на Дани на Бети, да е жив и здрав.
Ако има други именници да се чувстват поздравени.

# 485
Анайс, честит рожден ден на Орлин на патерица, да ти е жив и здрав, , изписали сте доста и сватосвания даже има, може пък и на сватба да ходим Mr. Green

Бети, и на теб да ти е жив и здрав именника! Heart Eyes Hug

За срещата, и аз клоня към януари newsm78

# 486
Мими, а Дени празнува ли днес?

Аз съм разболяваща се, днес съм с течна хрема и красив зачервен нос.
А за младежите - този в бялото свободен ли е ?

# 487
  • София
Dобре остава за Януари Simple Smile
Да, Мими, Деничка днес има ли имен ден?
Гале наблегни на слънчевата енергия,за да си здрава по празниците!

# 488
Мерси, Мила,  пия си я и мисля само с хремата да се размина в лекичък вариант.

# 489
честито на всички именници ! все хубави неща да им се случват !

галче ама сега като се загледах в младежа в бялото установих че май съм се омъжила за него  Grinning така де то почти не се виждаме и забравям понякога  Joy та в този смисъл може да си мисли че е свободен, но ти все пак се преориентирай към някой от другите двама - за всеки случей  Grinning Grinning Grinning

# 490
хе хе Simple Smile ами с моя късмет ще отцеля и втория женен.
Сега видях че са 3-ма .

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 18:10 от galia_mi

# 491
галя, досега се майтапихме, но аз наистина ти пожелавам да срещнеш човек като някой от тях. за мен това са най добрите приятели които мога да имам. и мога само да съжалявам , че не се виждаме по често. но за сметка натова пък като се видим и времето минава като секунди. ще ти дам пример - този с черната дреха ми подари едно цвете в саксия, по скоро растение. но не какво да е растение, а такова , което неотделя въглероден двуокис вечер, а кислород. предложи да го сложа в стаята в която спя. в къщи други растения нямам защото вечер отделят въглерод и не е полезно. но ето той се  е поинтересувал и дори едно цвете като подарък може да бъде по специално, отколкото нещо подарено ей така, без мисъл.

да ви кажа в понеделник ще водя Ема на логопед. вече няма глас. страшни напъни при говорене и като ревне не е рев а направо нещо страшно - после не може да приказва. ще я водя пак и на УНГ да ни каже как са й гласните струни... дано е оцеляло нещо.

# 492
Мила, няма имен ден Деница:)

Друг ден е, през май месец, ама не помня датата, малко измислен имен ден е нейният Joy

# 493
Благодаря момичета:)  bouquet
Аз да си призная бях забравила, че днес Дани има имен ден Embarassed и таковата направо си го изпуснахме Rolling Eyes Но с толкова празници тия дни мисля че не е проблем:) Вчера бяхме на страхотно роднинско парти, роднини, приятели поне 70% от най-близката рода на мъжът ми Joy 3 дъщери, 4 внука и 6 правнука, а днес се роди 7-мия правнук Hug  и най-важното свещичките на тортата бяха 90:) Добре че вече продават цифри хехе, иначе бая голяма торта щеше да ни трябва:)
хубав снежен петъчен ден пожелавам на всички:)

# 494
хей бети вашата рода е огромна и много задружна Simple Smile в нашата всички са се изпокрили и всеки е сам за себе си. което е много жалко ама какво да се прави хубост насила нестава.
ние утре заминаваме за Говедарци за уикенда и ще караме шейни Simple Smile а който е без деца направо ски, ама ние ще сме от шейните Simple Smile
весел уикенд и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт