Д-р Павел Станимиров, лицево-челюстен хирург

• 117 017
  • 233
  •   1
Отговори
# 225
  • България <3
До колкото чета трудно се стига до него, търся по-достъпен

# 226
Извадихте ли зъба?

# 227
До колкото чета трудно се стига до него, търся по-достъпен
Не се!
Звънни в Александровска болница и запази час! Дръжте лично той да ви прегледа. Прегледът е 80 лв.

# 228
  • България <3

Към мен ли е това? Не, даже не е и умъртвен. Ходих на колко зъболекаря и според тях не е от зъба, макар че оплакванията почната след кято ме заболя зъба. Абе омеша се всичко и аз не знам вече.

Ще звънна да питам в Александровска. Мерси

# 229
  • София
Препоръчвам доц. Николай Янев,също добър лчх. Проверете за камък в слюнчени жлези,това също би могло да е причина за оплакванията Ви
П.П д-р  Генади Генадиев също

# 230

Към мен ли е това? Не, даже не е и умъртвен. Ходих на колко зъболекаря и според тях не е от зъба, макар че оплакванията почната след кято ме заболя зъба. Абе омеша се всичко и аз не знам вече.
Аз преминах през нещо подобно:
https://bg-mam.ma/p/1292857/44929002

В в крайна сметка го извадих този зъб, защото започна да се чупи няколко пъти, а и от време на време ме болеше независимо че му бяха уж извадени нервите и запълнени каналите. Нещо имаше и в корените, някаква киста или нещо подобно. Макар че сега малко съжалявам че го извадих, може би трябваше да търся някой специалист за трето мнение и евентуално спасяване на зъба. Но така ми беше писнал от болки и проблеми с него....
Преди това, доверявайки се на моята зъболекарка, която се кълнеше, че проблемът не е от зъба, тръгнах по невролози и УНГ, накрая искаха да ми правят ЯМР на главата, със съмнения за възпален лицев нерв и/или нещо друго, изписаха ми някакво силно лекарство за епилепсия. Добре че попаднах на кадърен зъболекар, който ме снима, погледна увеличената снимка на компютър, и така и видя проблемният зъб.
Щом сте решили, отидете на лицево-челюстен хирург, но просто си имайте едно наум за този зъб.

# 231
Направете си панорамна снимка и отивате при Станимиров.

# 232
  • България <3

Аз преминах през нещо подобно:
https://bg-mam.ma/p/1292857/44929002

В в крайна сметка го извадих този зъб, защото започна да се чупи няколко пъти, а и от време на време ме болеше независимо че му бяха уж извадени нервите и запълнени каналите. Нещо имаше и в корените, някаква киста или нещо подобно. Макар че сега малко съжалявам че го извадих, може би трябваше да търся някой специалист за трето мнение и евентуално спасяване на зъба. Но така ми беше писнал от болки и проблеми с него....
Преди това, доверявайки се на моята зъболекарка, която се кълнеше, че проблемът не е от зъба, тръгнах по невролози и УНГ, накрая искаха да ми правят ЯМР на главата, със съмнения за възпален лицев нерв и/или нещо друго, изписаха ми някакво силно лекарство за епилепсия. Добре че попаднах на кадърен зъболекар, който ме снима, погледна увеличената снимка на компютър, и така и видя проблемният зъб.
Щом сте решили, отидете на лицево-челюстен хирург, но просто си имайте едно наум за този зъб.

Бихте ли ми казали , може и на лично, кой е младия зъболекар, който ви е оправил проблема? Както го описвате прилича на моето, макар че при мен няма дълбок кариес, но за сметка на това имаше малко чупнато парче отгоре.

# 233
За мое голямо съжаление се отказа да практикува, нямам представа защо.
Съвета ми е, ако ще правите снимка, отидете в зъболекарски кабинет, където снимат на място, и гледат снимката на компютър.

Общи условия

Активация на акаунт