Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 583
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Обявихапреди малко в новините кои ще защитават Ивайла... Няма да е Руслана. Явно я е махнала.  ooooh!

Да, махна я. Майка й ще е там, бизнес патньорът й, Емо и Дияна Любенова.

а кой е бизнес партньора, а сега де

Крум Мануилов
http://avtora.com/news/nowini/promouturski_kompanii_w_tozi_bizne … a_neseriozni_hora

# 1 801
  • София
Аня още не е подхванала да си прави прическата. Така ли мисли да излезе довечера???

Любопитно ми е с какво ще излезе? Дали пак ще заложи на класиката - тигров клин с рокерско яке или ще реши да експериментира.....Залози ще приемаме ли?
Не смея да гадая.
Освен това, клинът май беше леопардов Mr. Green

# 1 802
  • София
Е, как, бе, тя отдавна се провали в промоутърския бизнес и приключи с него??? Thinking

# 1 803
Ивайла е решила да се смили малко над Аня явно, щом е махнала Руслана  Wink

# 1 804
Аня още не е подхванала да си прави прическата. Така ли мисли да излезе довечера???

Любопитно ми е с какво ще излезе? Дали пак ще заложи на класиката - тигров клин с рокерско яке или ще реши да експериментира.....Залози ще приемаме ли?
Залагам си извънземното,че ще в черна тюлена рокля.

с открити цици Mr. Green

# 1 805
Пипи пак е с кърпа на главата - сутрин, вечер, това момиче все е омотано.
Това е за контакт! Звездите му говорят по лесно така Laughing

Анка ще облече нещо секси, разбира се, но ще е парцеливо с разни висящи от него върви и парчотии. Нещо от рода на дрешките на Мортиша Адамс.

# 1 806
  • София
Е, как, бе, тя отдавна се провали в промоутърския бизнес и приключи с него??? Thinking

Ааа, идея нямам тогава.

# 1 807
Сега се занимава с недвижими имоти.

# 1 808
Партньора го обявиха, но му забравих първото име, фамилия Вазов.

# 1 809
Обявихапреди малко в новините кои ще защитават Ивайла... Няма да е Руслана. Явно я е махнала.  ooooh!

Да, махна я. Майка й ще е там, бизнес патньорът й, Емо и Дияна Любенова.

а кой е бизнес партньора, а сега де

Крум Мануилов
http://avtora.com/news/nowini/promouturski_kompanii_w_tozi_bizne … a_neseriozni_hora

Тя отдавна не се занимава с това. Бизнесът й е с недвижими имоти. Патрньорът й се казва Боби.

# 1 810
Анка ще облече нещо секси, разбира се, но ще е парцеливо с разни висящи от него върви и парчотии. Нещо от рода на дрешките на Мортиша Адамс.
Мортиша е стилна даже. Аня сякаш облича старите, съдрани абажури от тавана на баба ми.
За всеки случай ще нацупи подобаващо муцката, ще разголи гръд и ще отрепетира въртенето на очи.  Crazy

# 1 811
Никой не ми отговори какво е спортувала Ивайла, да си отговоря сама - волейбол и плуване.

Аня току що каза на Мария, че и тя можела да се обади на 5 приятели, да направят дарения, но не искала. Искала честна игра с смс-и. Също, че Дияна Любенова е лице на Нова телевизия и това...

# 1 812
Ивайла и Божи обсъждат какво да облече. Ива иска да е с пола до под коленете, бюстие, сако, колан и някакви лачени обувки. Дара пита- Тия на Джими Чу ли? Същите каза Ива.

Ивайла сега каза че Боби Вазов няма да идва, а Руслана ще е там.  Crazy Тия от новините се бъркат. Дара я попита дали Руслана е потвърдила.Ива вика-Да! Ама няма нужда и боби да идва, да става навалица на тая сцена.

# 1 813
Никой не ми отговори какво е спортувала Ивайла, да си отговоря сама - волейбол и плуване.

Аня току що каза на Мария, че и тя можела да се обади на 5 приятели, да направят дарения, но не искала. Искала честна игра с смс-и. Също, че Дияна Любенова е лице на Нова телевизия и това...
Е,да ама нали целта е не да се показват коя колко струва ,а да се събират пари.
Голямо его има тази жена.

# 1 814
Уффф, как ме е яд на това момиче...никаква хитрост не прилага..толкова е импулсивна. Що и трябваше да маха Руслана... ooooh!

Емо е уязвим, сега когато показаха, че той е направил интригата... Къде се бута и той да я защитава.  Tired
Няма място там на сцената днеска.

Сърдита съм пък! Crossing Arms
Искам си Руслана.
офф..Славче сега те прочетох...ако е така, много ме зарадва.. Heart Eyes

Клонка, драго ми е да те видя Hug

Общи условия

Активация на акаунт