Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 615
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 830
А уж отричаха да имат хонорари.
Кой е отричал  Thinking .
По-скоро не коментират този факт (освен Кошлуков и Ивайла), може да е и част от договора  Peace

# 1 831
голяма наглост е това ooooh!

# 1 832
Кой искаше да види краката на Ивайла? Mr. Green
http://www.lifesport.bg/uploads/images/ivaila%20bakalova.jpg

# 1 833
Не зная с какви очи просят пари от приятелите си, които даряват през техните сметки, когато са на номинация, уж за каузата, а самите те взимат хонорар. Много от хората, които дават пари, всъщност подкрепят самите звезди и егото им, а не някаква кауза. Каузата я подкрепиха хора като Божинов, да речем, който дари не за човек и то немалка сума.
То истината е, че Ники иска пари от приятелите им...не помня, кой първи даде този пример с дарена сума и от там се започна с тези дарения, които поне според мен Ники Кънчев поощрява предимно.
И Емо наистина ще и изиграе лоша шега, ако е там довечера.

# 1 834
Не зная с какви очи просят пари от приятелите си, които даряват през техните сметки, когато са на номинация, уж за каузата, а самите те взимат хонорар. Много от хората, които дават пари, всъщност подкрепят самите звезди и егото им, а не някаква кауза. Каузата я подкрепиха хора като Божинов, да речем, който дари не за човек и то немалка сума.

А Кошлуков да вземе да се отстрани от Ивайла, защото подозирам, че само проблеми ще й навлече за в бъдеще.
smile3501

# 1 835
  • София
Аз, разбира се Mr. Green
Обаче така не се виждат съвсем, а и много фотошоп има.
Не че се съмнявам в красотата им, все пак е Мис България, просто искам да видя има ли снимка, на която в живота или на ревю да е с къса пола, това е. Аз, колкото пъти съм я виждала, все е била с много дълги поли и рокли или панталон. Предимно поли обаче, затова ми стана любопитно.

# 1 836
Ако на някой му е интересно, ето линка за "Търси се" с Ивайла. http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=233&video_id=11372

Не е лошо, говори за Румен, за раздялата, за всичко.Братята й разказват интересни неща, че е била пълничка като малка, потисната, че Божи е изпъквала много повече. Че Ива е заеквала, и това още повече я притеснявало. Тя разказа че в годината когата се е разделила с Румен, е починал племенникът й, баба й и вторият й баща, който я е отгледал. Хубаво предаване са направили.
Авче,от тук можеш ли да извадиш снимката на Ивайла като малка/когато интервюират майка и показват снимки/,Рая направо и е "одрала кожата"

# 1 837
Ако на някой му е интересно, ето линка за "Търси се" с Ивайла. http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=233&video_id=11372

Не е лошо, говори за Румен, за раздялата, за всичко.Братята й разказват интересни неща, че е била пълничка като малка, потисната, че Божи е изпъквала много повече. Че Ива е заеквала, и това още повече я притеснявало. Тя разказа че в годината когата се е разделила с Румен, е починал племенникът й, баба й и вторият й баща, който я е отгледал. Хубаво предаване са направили.
Авче,от тук можеш ли да извадиш снимката на Ивайла като малка/когато интервюират майка и показват снимки/,Рая направо и е "одрала кожата"

Да, и аз като гледах предаването чак се изумих. Наистина страхотна прилика. Но не мога да направя снимка. Blush Дано някой който може да се включи. Пробвах аз, ама не ми става нещо.

# 1 838
  • София
Ако някоя от вас е гледала Господарите и рубриката им "Като две капки боза", в която сравниха Божидара с една зловеща кукла, би ли ми припомнил името на куклата, моля, щото ми е позната, ама името не помня, а приликата си я бива, без съмнение Mr. Green

# 1 839
Аз, разбира се Mr. Green
Обаче така не се виждат съвсем, а и много фотошоп има.
Не че се съмнявам в красотата им, все пак е Мис България, просто искам да видя има ли снимка, на която в живота или на ревю да е с къса пола, това е. Аз, колкото пъти съм я виждала, все е била с много дълги поли и рокли или панталон. Предимно поли обаче, затова ми стана любопитно.

Аз само веднъж съм я виждала с къса рокля. И в къщата по бански и т.н.
Откъм ревюта не съм запозната, тази снимка с фотошоп-а е от Максим, има и още една,ама смисъл няма, щото са с фотошоп.

# 1 840
И двете имат добри и лоши страни, като всеки човек. И в двете има неща, които ме дразнят - Аня преиграва и се държи инфантилно, Ивайла пък е прекалено груба и твърде амбициозна за моя вкус. Според мен и двете трябва да си ходят, защото развалиха приятелския дух и спокойствието в къщата. Но хората обичат скандалите, не можем да се радваме на положителното, винаги трябва да има караници и интриги.

# 1 841
  • София
Славче, аз не мисля, че нещо й има на краката, даже видях една снимка с къса рокля от периода, когато стна мис, изглеждат си съвсем добре, обаче наистина ми направи впечатление, че е само с дълги поли, рокли и панталони винаги, като съм я срещала - и в живота, и на снимки, явно й е стил, затова ми стана любопитно.

# 1 842
Славче, аз не мисля, че нещо й има на краката, даже видях една снимка с къса рокля от периода, когато стна мис, изглеждат си съвсем добре, обаче наистина ми направи впечатление, че е само с дълги поли, рокли и панталони винаги, като съм я срещала - и в живота, и на снимки, явно й е стил, затова ми стана любопитно.

Да, разбрах аз. Но явно си й е това стилът. Аз никога не съм се замисляла, но е факт, че като бръкна в Гугъл има точно 5 снимки на които да й се виждат- двете от Максим, една по бански на фитнес уред, и другите не се сещам. Mr. Green

# 1 843
Ето още една издирена снимчица http://models.fashion.bg/gallery/13/62

# 1 844
  • София
Според мен и двете трябва да си ходят, защото развалиха приятелския дух и спокойствието в къщата.

Какъв приятелски дух?!
В началото беше "сценката" с "разстроения" Кошлуков и Тошо.
После Тошо обяви Кристияна за луда.
Други я обявиха за педофил, щото си "падала" по "невръстния" Део.
Мис Антония Перник Форевър не понясяше дечицата в къщата, а и подозираше, че всички я мразят, затова си тръгна, щото нямала атмосфера да учи, след което се потопи в истинската благотворителност и в снимки за Комиците и т.п.
Тошо заяви на Луканов, че няма чувство за хумор, от което произтече кратка драма.
Аня нарече Ицо Устата, благодарение на което той, като неин защитник на лайфа скандално се дистанцира от нея като обидено момченце.

Не се сещам за друго, защото не съм от най-редовните зрители, но щом аз, която рядко гледа, съм забелязала тези "дружески" изяви, значи да говорим за някаква искрена хармония в къщата допреди скандалите на Аня и Ивайла, е много наивно.

Общи условия

Активация на акаунт