Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 674
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Май само аз не съм разбрала каква е историята около Ивайла и Дарина Павлова, но, ако може, разкажете малко клюки.

И аз, моляяяяя  Praynig

# 1 201
От цялата тая работа ми стана ясно едно - ПРОДУЦЕНТИТЕ СЕ ИЗЛОЖИХА НАЙ-МНОГО. Евалата Ники Тупарев, Ники Николов и Сие, Евалата за ниските страсти, за забогатяването ви на всяка цена, за липсата на морал и етика.

А Аня и Ивайла бяха просто пионките в играта. Коя е пионката няма значение, винаги ще се намери някой да е в ролята на пионка. Но Злият Гений, който движи играта е един.

Peace Peace

# 1 202
Диана не си ли падаше по жени?  Thinking
Даже Ники я попита дали не е мъж вчера Whistling
Иначе наистина е много хубава жена. Crazy

# 1 203
Диана Любенова е много красива жена, разкошница. Laughing

А Ивайла искам да спре да намила вече. От тук нататък ако продължава да чопли тази история, ще си навлече само негативи.

# 1 204
Май само аз не съм разбрала каква е историята около Ивайла и Дарина Павлова, но, ако може, разкажете малко клюки.

И аз, моляяяяя  Praynig

Ами били са приятелки,но това не е пречело на Ивайла да има взимане-даване със съпруга на Дарина.

# 1 205
Истината е, че това, което продуцентите ни излъчват се е случило, така е, но знаете ли за 24 часа в Къщата още колко неща се случват, които ние изобщо не виждаме. Какви разговори се водят, какви неща правят съквартирантите, това не се излъчва - продуцентите ни пускат това, което да задоволи най-низките страсти на зрителите. Колко пъти видяхме през тези дни Софи или някой от другите какво си говорят, какво готвят и прочие. На нас ни излъчват монтажи от по 1 минута, събрани в половин час, а другите 23 часа какво става ням азначение. Може да се водят интересни разговори, да се нищят световни проблеми, но не - важното е скандалът, мръсотията и преди всичко сумата в джоба на Ники Тупарев и ики Николов. Така че това, че Аня сама си е сринала реномето да благодари на продуцентите. Всички пионки в Къщата просто попаднаха в капана на продуцентите. След последните издания на Вип Брадър може б итрудно щяха да привлекат някой вътре, затова измислиха някаква си кауза и убедиха тия хора, че този път ще  еразлично. Никога няма да бъде нещо различно. Още 100 сезона да направят и пак ще са същите. Толкова са придвидими.

Много добър коментар! Peace Hug

# 1 206
о Бианко Heart Eyes

абе,,да спират вече с този скандал
щото....аман вече

# 1 207
Истината е, че това, което продуцентите ни излъчват се е случило, така е, но знаете ли за 24 часа в Къщата още колко неща се случват, които ние изобщо не виждаме. Какви разговори се водят, какви неща правят съквартирантите, това не се излъчва - продуцентите ни пускат това, което да задоволи най-низките страсти на зрителите. Колко пъти видяхме през тези дни Софи или някой от другите какво си говорят, какво готвят и прочие. На нас ни излъчват монтажи от по 1 минута, събрани в половин час, а другите 23 часа какво става ням азначение. Може да се водят интересни разговори, да се нищят световни проблеми, но не - важното е скандалът, мръсотията и преди всичко сумата в джоба на Ники Тупарев и ики Николов. Така че това, че Аня сама си е сринала реномето да благодари на продуцентите. Всички пионки в Къщата просто попаднаха в капана на продуцентите. След последните издания на Вип Брадър може б итрудно щяха да привлекат някой вътре, затова измислиха някаква си кауза и убедиха тия хора, че този път ще  еразлично. Никога няма да бъде нещо различно. Още 100 сезона да направят и пак ще са същите. Толкова са придвидими.
Peace

Peace Peace Peace Peace

# 1 208
Heart Eyes Hug

Авчето и Тири да почват да правят репортажи, че ще им дам мисия да изкарат една седмица, затворени с Аня. Mr. Green

# 1 209
Аз от четене на предишната и тази тема не мога да се включа,направо сте се оляли #Crazy в писане Mr. Green
Искам да благодаря на Жаве и Авче /за снимката на Ивайла като малка от "Търси се"/  bouquet

# 1 210
Доколкото знам Диана Любенова живее с италианец. Не ми се вярва, да предпочита жени.

# 1 211
Аня и Иво няма да участват в ''На кафе''. Иво щял да дава пресконференция. Crazy

# 1 212
напраоооооооуууууууууу
неам думи простотиа

# 1 213
Доколкото знам Диана Любенова живее с италианец. Не ми се вярва, да предпочита жени.
Значи вече не е с американския продуцент Лес Уелдън

# 1 214
Heart Eyes Hug

Авчето и Тири да почват да правят репортажи, че ще им дам мисия да изкарат една седмица, затворени с Аня. Mr. Green

а не,,,,
да не си посмяла Naughty

Общи условия

Активация на акаунт