Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 063
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 235
Абе , да ви питам момичета знае ли някоя на колко години е Диана?

# 2 236
Малка кучка е Пипито, като я слушам само ей сега по Д2... Twisted Evil ooooh!
Пък Аня и Ивайло нямат официален брак.
Цитат
“Жалко, че в шоуто не стигнах до валса. Можеше да се науча да го танцувам, да науча и Ивайло, и да се получи толкова красиво, че да си направим и сватба. Истинска, не на сцената, а в живота. Заслужавам го”, хвърли бомбата Аня. Запознати припомнят, че по ред причини гонещата 50-така актриса още не е узаконила в гражданското връзката с бащата на сина си Ангел.

# 2 237
Ето тук ми се вижда по- дебела

# 2 238
shto reve Diqna???Ав4е, репортерки? Пипи ли й го лепна?

# 2 239
Плачеше ли? Хванах последните 4-5 минути и ми се видя само нещо без настроение.

# 2 240
shto reve Diqna???Ав4е, репортерки? Пипи ли й го лепна?

Авчето я няма.
Моля някой друг да се включи и да каже какво става  Praynig
Не, не искам да я тормозят нея.Много я харесвам.Кой се осмели да я разплаче?

# 2 241
Малка кучка е Пипито, като я слушам само ей сега по Д2... Twisted Evil ooooh!
Пък Аня и Ивайло нямат официален брак.
Цитат
“Жалко, че в шоуто не стигнах до валса. Можеше да се науча да го танцувам, да науча и Ивайло, и да се получи толкова красиво, че да си направим и сватба. Истинска, не на сцената, а в живота. Заслужавам го”, хвърли бомбата Аня. Запознати припомнят, че по ред причини гонещата 50-така актриса още не е узаконила в гражданското връзката с бащата на сина си Ангел.

Не са имали сватба, но имат брак.

# 2 242
  • при най-добрия мъж...
Гледах,че на гости в къщата им бяха двете слепи момичета от филмчето за мисията и мисля,че за това се разстрои Дияна.На гости беше и по-малкия брат на Дачо,който също е сляп,въпрки,че е добъ музикант-барабанист.

# 2 243
В предна тема прочетох датата 24.11.1980 Shocked На мен ми изглежда като да е 1970... Thinking
Навсякъде из нета е посочена само датата и месецът и на раждане...  Mr. Green

# 2 244
Пипка участваше в Мело ТВ Мания. Да помня я със Сърчаджиева. А уж били се явили на конкурс- тинти ри минтири

# 2 245
Дия разчиства масата. Сама е. С тъмни очила е. Може и да е плакала.

# 2 246
В предна тема прочетох датата 24.11.1980 Shocked На мен ми изглежда като да е 1970... Thinking
Мерси   bouquet , на мен също не ми се вярва да е само на 28 въпреки че изглежда много добре

# 2 247
  • при най-добрия мъж...
http://www.sexigri.tv/index.php?main_action=article_show&m=11&id=17

Ето какво успях да открия за Дияна Любенова.Не е уточнена годината,в която се е родила,но щом е випуск 1998,то тогава трябва да е била 23-24.Така си мисля де.

# 2 248
  • София
Е, хайде сега, ожалихме я Пипиту.
Помня навремето имаше някакво предаване по канала, музикално, забравих му името - там се бяха събрали водещи Пипи, дъщерята на Софиянски, Александра Сърчаджиева, Ники, който сега играе в "Забранена любов", който също е от фамилия на актьори и режисьори, а майката е шеф на кожна клиника и обясняваха как се явили на кастинг и ги избрали Mr. Green
Случайно.
Не помня Пипиту да е страдала от факта, че е нечия щерка, само се е възползвала. Трагизмът й направо покъртва иначе, де Mr. Green

Вярно я ожалихме. Помня го това предаване. Тогава не знаех кой кой е и на кого е, но имаше доста преиграване в поведението им.
Аха, много случайно ще е станало! Как така случайно на един кастиг се явяват сума хора и биват избирани само отрочетата на известни от бранша или от властта! Другите кандидатих хич няма да са ставали, ша знайш.  Laughing Wink

# 2 249
Как така случайно на един кастиг се явяват сума хора и биват избирани само отрочетата на известни от бранша или от властта! Другите кандидатих хич няма да са ставали, ша знайш.  Laughing Wink

Талант  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт