Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 042
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 250
Okolo '75 набор трябва да е Диана

# 2 251
Okolo '75 набор трябва да е Диана

И аз така го сметнах, ако приемем, че е започнала вишУто веднага след средното.
Иначе е родена на датата на мъжа ми.

# 2 252
Далеч не я съжелявам Пипито. Просто мисля, че цялата тази публичност и т.н. има и кофти отражение върху нейния живот.

А Дия я мислех, че минава 40-така. Сигурно съм останала с такова впечатление, заради ролята й в сериала.

# 2 253
Дияна плачеше и нареждаше, че някои хора не разбират от благотворителност и не са били благотворителни и ден в живота си. Пипи я утешаваше нещо.

# 2 254
Диана беше голяма приятелка с Ваня Щерева, тя беше героиня в първата и книга. Близки са по възраст, предвид описаните преживелици.

Пипи и каза да не плаче, че баща и (на Пипи бащата) нямал такава представа за нея, щяла да го разочарова. В това предаване плачели само Тошко, Пипи и Аня - баща и така бил казал.

# 2 255
Абе таз Ивайла се скъса да чисти, бърше и подрежда...ама защо не махне тези слънчеви очила, не разбирам!  Thinking

# 2 256
......Диана Любенова е родена във Видин в семейство на химици и е зодия Стрелец. След като завършва гимназия в родния си град, се дипломира със специалност начална педагогика с профил литература, английски и музика. През 1994 г. е приета актьорско майсторство в НАТФИЗ
...Любенова напуска родния град още на 18 год., когато била приета да учи в НАТФИЗ в София. "

Противоречиво инфо, аз я определям `70-73 набор  Rolling Eyes

# 2 257
Абе таз Ивайла се скъса да чисти, бърше и подрежда...ама защо не махне тези слънчеви очила, не разбирам!  Thinking

Това е Диана, не е Ивайла  Laughing

# 2 258
  • София
Нещо не ми се връзва. Как така на 18 са я приели във ВИТИЗ, пък преди това има специалност начална педагогика? По време на соца и малко след това не разрешаваха да се карат два вуза едновременно.

# 2 259

Това е Диана, не е Ивайла  Laughing
Ауууу! Верно! Приличат си някак....
Защото е плакала, затова е с очила значи.

# 2 260
  • София
......Диана Любенова е родена във Видин в семейство на химици и е зодия Стрелец. След като завършва гимназия в родния си град, се дипломира със специалност начална педагогика с профил литература, английски и музика. През 1994 г. е приета актьорско майсторство в НАТФИЗ
...Любенова напуска родния град още на 18 год., когато била приета да учи в НАТФИЗ в София. "

Противоречиво инфо, аз я определям `70-73 набор  Rolling Eyes
Как я приели на 18 години в НАТФИЗ, като преди това завършила начална педагогика? Доколкото зная това си беше висше образование и се учеше 4-5 години.
71-72 набор е жената.

# 2 261
  • София
Ако е била завършила английската в най-добрия случай щеше да има право да преподава английски в начална степен, но не и музика и литература.

# 2 262
Начална педагогика имаше и полувисше, което се учеше около 2-3 години - вероятно това е завършила първо.

# 2 263
Ицо рита топка по стените на двора. Камерите се тресат и се чува силно думкане.  Laughing

# 2 264
Дия и Тошко си говорят, че хомосексуализмът все още е мръсна дума в БГ.
Тошко: „Освен това два от любимите ми филми са с лесбийки".

Общи условия

Активация на акаунт