Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 063
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 145
...Та значи ако това е истина,че излизайки по собстевено желания , няма да си вземат хонорарите... 100% сигурна  ,че е така след Анината постановка-Двубой ... само заради парите...
                            Аня нямаше да си получи парите, при положение, че не си ги е изкарала. Сега се приема, че е изкарала пари вече  Twisted Evil.

# 2 146
я,Клонка
айде бе домъчня ми Heart Eyes

при Гала е Милко
Патрашкова ги обсъждаше до сега

според нея на АНя ще й е изключително трудно
след представянето си в ББ да продължи с актьорската си кариера Thinking

# 2 147
Някой, който  е гледал "Голямата уста" снощи да разкаже вкратце, ако ме обича, че като се събудих беше свършило. Blush

# 2 148
Имам едно много важно питане.
До сега във ВБ са събрани около 880 000лв,ако не се лъжа,както и де е.Но има осем каузи,за спортни площадки беше 300 000лв,за центрове за изкуства 400 000лв,за Мед.център за деца с церебрална парализа 250 000лв,за боклука 400 000 ..............................и така да не изброявам.Така,че от където и да го погледнеш необходимата сума няма да се събере,едва 60% може би от цялата сума ще се събере.
Та питането ми е следното:
Как тогава ще се разпределят парите?Приоритетно е глупаво,не може да кажеш тази кауза е по-важна от другата(е за някои може и да се каже Wink)Тогава по-малко площадки ли ще се построят,по-малко кувьози ще се закупят или няма да се правят контейнери за разделно сметосъбиране?
Ха сега!
Ах да!Кога най-накрая ще ни стане известна сумата дарена от депутатите онези прословути 10%,които бяха обещани,защото вече близо месец мина ,а превод на 10-те % заплати йок!

Преди около седмица по новините казаха че парите ще се разделят по равно между каузите  Shocked Shocked и всичко ще се контролира от някаква комисия  newsm78 newsm78 А бе мани ...

# 2 149
A по сметките предполагам има и дарения, които са по-малки и не ги обявяват в лайфовете. Но дали ги прибавят към общата сума на екрана, аз това се чудя....

# 2 150
Някой, който  е гледал "Голямата уста" снощи да разкаже вкратце, ако ме обича, че като се събудих беше свършило. Blush

Heart Eyes

И аз заспах, то след такова грандиозно шоу, като снощното, как да не заспи човек. Crazy

# 2 151
Почти нищо не помня от снощната уста. Не беше кой знае колко интересно. Милко беше, говори малко, след тоа имаше да каже нещо на другите вътре и общо взето нищо не стана. Вчера бил казал на Део, че от тази нощ леглото до него ще е празно и затова и преди малко Део изкоментира нещо в тази връзка, че му е липсвал. След това беше някакъв от Максим и коментираше нещата, каза, че не би влезнал вътре, как и Аня и Иа са изгубили от караниците им.

# 2 152
  • София
Вчера Милко промърмори нещо за напускането си и ,че престоят му се е бил проточил с 1 седмица.Честно голям сухар ми изглежда Милко,а и стоенето му със слънчеви очила на лайфа постоянно не  говори за много добри маниери

# 2 153
Но трябва да признаем на Милко,че издържа много без да види децата си.
Идват на всички мушмороците в къщата,играят,викат,радват се.........честно да ви кажа аз не бих издържала,да не си видя децата  имайки впредвид,че  са  само на няколко часа път от Сф.

# 2 154
  • София
По повод разпределянто на парите за каузите
http://www.yvox.net/pg/news/view/35147

За мен лично е тъпо, не бих дала еднаква сума за разделнот събиране на боклука и за болните деца, направо грозно ми звучи.

# 2 155

Благодаря, значи не съм изпуснала нещо интересно. Simple Smile

Heart Eyes

И аз заспах, то след такова грандиозно шоу, като снощното, как да не заспи човек. Crazy
Heart Eyes
О, аз задрямах и по време на лайфа. Дори и Митето не можа да спаси положението. Mr. Green

# 2 156
  • София
а Гала с гипсирана ръка ли е

# 2 157
Явно е имал други съображения за децата, въобще не вярвам, че е за километрите. Всички деца пътуват и още повече, че с мисълта да видят тати, ще тичат и пред колата. Не говоря за всяка седмица да ходят, ама поне веднъж можеше.
На мен Милко въобще не ми хареса. И Ицо си стои в ъгъла, но пък ръси и доста лафове.

# 2 158
  • София
Део и Лора бяха много сладки снощи , но защо ми се струва , че някой го е излъгал това момиче, че може да пее .  newsm78

# 2 159
а Гала с гипсирана ръка ли е

Да, имала счупена кост.

Общи условия

Активация на акаунт