Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 063
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
1,20 лв се удържа.
1лв е дарението,а 0,20лв е ДДС 50% от които отиват за мобилният оператор,а другите 50% са за държавата

# 2 161
и аз заспах Embarassed

# 2 162
  • София
а Гала с гипсирана ръка ли е
Не е гипс , защото мястото на счупване не го позволява. Но ще ходи така фиксирана поне месец.

# 2 163
Аз разбрах, че само 0,50 стотинки отиват за каузите. Останалите за държавата и за мобилните оператори. Нова са се отказали от пари от смс-ите, но пък тогава не ми се вярва мобилните оператори да си взимат половината пари.

Някъде с коментираше, че затова и доста хора даряват или превеждат по сметката дори и 10 лв, защото така си отиват целите пари за каузите.

# 2 164
Току-що прочетох в един друг форум, че една мадама е присъствала на парти заедно с популярна личност, която в същото време защитавала една от ВИП-персоните на лайф по Нова.
 Shocked Shocked Shocked

# 2 165
Току-що прочетох в един друг форум, че една мадама е присъствала на парти заедно с популярна личност, която в същото време защитавала една от ВИП-персоните на лайф по Нова.
 Shocked Shocked Shocked
И кво?

# 2 166
 Shocked Shocked Shocked
И кво?
Нищо.
Партито и лайфът са били по едно и също време. Мадамата не е присъствала на лайфа, а на партито. Известната личност е присъствала едновременно и на двете.

# 2 167
  • София
Аз съвсем изключих, че и голяма уста ще има, то много се проточи лайфа, после ми се губи к'во съм правила, но не съм гледала ТВ със сигурност Crazy

Аня след тая излагация не само кариерата си прецака, може и бракът й да се разклати яко.
А за Ивайла един такъв скандал не е страшен изобщо - тя се показа по-скоро жена със серт характер, но не и лабилна, сълзлива, неадекватна.

Искам да си кажа, дори и да сте го казвали вече, че Аня нямаше да е такава, ако не беше Пипиту с нея. Това момиче е крайно неадекватно, видимо комплексирано и дотолкова се държеше о полата на майка си, че чак плашеше. Всички коментарчета, изпуснати думички и т.п. тръгваха от Пипи, която според мен има по-голем проблем с Ивайла, отколкото Аня. И Пипи пусна майка си като таран да си отмъщава на Ивайла, че е красива и все пак успяла в някакъв смисъл, а е на годините на Пипи, която има "звездни" родители и стартът й е бил далеч по-лесен, а резултатите - съмнителни.
Учела нещо в Англия. Така и не схванах какво, щото ту я наричат актриса, ту тя заявява, че била учила/да разбирам ли, че е приключила/ журналистика...
Някаква манджа с грозде, от която само думите на Сашо, че е супер ценна в къщата, щото е добре образована, справяла се сама и била в чужбина са ми останали. До тоя момент не показа нито самостоятелност, нито някаква адаптивност. Той Сашо затова беше хукнал да  си я прибира.
Крайно истерична е за възрастта си. Агресията на Ивайла ми е по-симпатична, жената поне не крие, че е сприхава и директна, а Пипиту само крои стратегии.

# 2 168
  • София
 Shocked Shocked Shocked
И кво?
Нищо.
Партито и лайфът са били по едно и също време. Мадамата не е присъствала на лайфа, а на партито. Известната личност е присъствала едновременно и на двете.
Лайфовете са на запис, така ли да разбирам???
Не вярвам в това. Всеки може да си гвори, каквото ще. Тече гласуване по време на лайфа, няма начин.

# 2 169
Лайфовете са на запис, така ли да разбирам???
Не вярвам в това. Всеки може да си гвори, каквото ще. Тече гласуване по време на лайфа, няма начин.
Не твърдя че лайфовете са на запис, нито че са на живо, споделих какво прочетох.
И седмичните битки уж се излъчваха директно в началото  Rolling Eyes и участниците бяха облечени на лайфа със дрехите от игрите Peace

# 2 170
Аз съвсем изключих, че и голяма уста ще има, то много се проточи лайфа, после ми се губи к'во съм правила, но не съм гледала ТВ със сигурност Crazy

Аня след тая излагация не само кариерата си прецака, може и бракът й да се разклати яко.
А за Ивайла един такъв скандал не е страшен изобщо - тя се показа по-скоро жена със серт характер, но не и лабилна, сълзлива, неадекватна.

и аз така мисля за Ивайла
даже според мен спечели доста от симпатиите на мъжката част  от аудиторията,защото се държа не като глезла някаква и лигла

# 2 171
  • София
Съгласна съм с вас и все още не мога да си обясня почти равните им проценти .

# 2 172
  • София
МЪНКИ, аз си разсъждавам и над образа на Божидара. Всички й се радват и я аплодират, но съвсем ясно личи, че тя потиска нещо, че неодобрява своето място в двойката Ивайла-Божидара. Тя е заела някаква странна поза, която обаче е бягство от реалността, в която сестра й твърде много я засенчва. Дори агресивно я измества. Ивайла изгражда характерна на странница, защото иначе би била направо невзрачна до сестра си, което е доста жалко. Тя компенсира със странност, защото позицията на силната, налагаща се хубавица вече е заета от сестра й и за Божи просто няма шанс да бъде обикновена, тя си измисля и заживява в своя "особена" роля.
НЯма да забравя как се разстрои, че Ивайла използвала "нейни" думи и мисли и натякваше, че това е ТЯ, а не Ивайла, а Ивайла съвсем убедено й каза, че тя е нейна сестра и е нормално да й ползва мислите, щом ги харесва. Mr. Green
Какво значение имало кой ги бил казал, щом тя ги одобрява, значи си ги приспособява и си ги ползва.

# 2 173
  • София
Съгласна съм с вас и все още не мога да си обясня почти равните им проценти .

Ами, равни проценти, защото някои хора гласуваха за самата Аня, обаче други гласуваха за мъжа й Mr. Green
Голяма част от хората, които не ги харесват и двете и не биха гласували, припознаха себе си в Ивайло и неговия "неподправен" хумор и поведение.
Лично аз хич не се впечатлих от него, честно, ама ако почна да обяснявам, ще стане книга. Crazy

# 2 174
  • Tам през Атлантическия океан
Део и Лора бяха много сладки снощи , но защо ми се струва , че някой го е излъгал това момиче, че може да пее .  newsm78

и на мен така ми се струва  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт