Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 042
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 190
незнам
Пипи е
нещастна според мен
как се изказа----понеже баба ни е гледала ,мама незнае що е детски плач и се дразни Thinking
как точно се изказа
понеже те -децата й много са я чакали и като е идвала да ги вижда само са й се радвали,и не плачели
това е--много тъжно
такова изказване е много тъжно

# 2 191
Тоя пък Ивайло, дето всички го обявиха за уникален...
А Ивайло хич не реагира, но е ясно, че му беше гадно. ...
Затова е умен, КЛОНЕ. Изработи всички и си прибра кокошката. Като тръгнаха към Къщата, въобще не е имал намерение да я оставя вътре. Но трябваше да си намери повод да влезе и да изглежда по друг начин сценката. Аня била актриса...  ooooh! Боже, тя е гола вода, на нея и е толкова фалшива играта. Ивайло е истинският актьор! Кой го разбра каква игра играе? Почти никой! Laughing

# 2 192
na_ga , аз Денсинг старс само съм го виждала, не съм го гледала, та не съм наясно Mr. Green

Аз за тоя панаир разбрах оная вечер от майката на въпросното момиче, дето Аничка й нацелува ръката.И аз не съм го гледала.
Та тя даже в някаквъ разговор рече, че е на 60 години, после каза - на 50...абе, не я знаела на колко е, ама почна с 60 Mr. Green Грубичко, наистина.

На това много се смях и мисля, че не беше неволна грешка.

# 2 193
  • София
Гледах преди няколко дни някакво повторение на Диема като се заформи скандалът и оттам са ми впечатленията.
Ами, Пипи си е от тези деца с родители, но неотгледани от родителите си. Имаше един откъс, в който казваше за това, че миришела възглавницата на майка си и плачела и че е отгледана от баба си и дядо си и майка й не била свикнала с детски плач. Какво да се прави, такъв й бил късметът!

# 2 194
  • София
Тъжно е, Мънки, аз не го отричам, но тя направи всичко за да орезили майка си, в болното си старание да получи вниманието, което й е липсвало като дете.

Не е лесно да живееш в сянката на Аня Пенчева, но да не забравяме, че това е и един добър старт, който, ако избягаш от комплекса, можеш да ползваш, а не да задълбаваш в проблема, като се опитваш да размениш ролите майка-дъщеря само за да се докоснеш до божествената си родителка и се почувстваш значим в живота й. Това е патология.

# 2 195
Гледах преди няколко дни някакво повторение на Диема като се заформи скандалът и оттам са ми впечатленията.
Ами, Пипи си е от тези деца с родители, но неотгледани от родителите си. Имаше един откъс, в който казваше за това, че миришела възглавницата на майка си и плачела и че е отгледана от баба си и дядо си и майка й не била свикнала с детски плач. Какво да се прави, такъв й бил късметът!

ще се съглася с теб
и на мен това ми направи впечатление
Пипи е явно много чувствителна
и е имала нужда от майка си
много,ама много

# 2 196
Затова е умен, КЛОНЕ. Изработи всички и си прибра кокошката. Като тръгнаха към Къщата, въобще не е имал намерение да я оставя вътре. Но трябваше да си намери повод да влезе и да изглежда по друг начин сценката. Аня била актриса...  ooooh! Боже, тя е гола вода, на нея и е толкова фалшива играта. Ивайло е истинският актьор! Кой го разбра каква игра играе? Почти никой! Laughing
аз го разбрах бееее Mr. Green , няма от Италия да се вдигне за единия ми ти лайф

# 2 197
Аз съвсем изключих, че и голяма уста ще има, то много се проточи лайфа, после ми се губи к'во съм правила, но не съм гледала ТВ със сигурност Crazy

Аня след тая излагация не само кариерата си прецака, може и бракът й да се разклати яко.
А за Ивайла един такъв скандал не е страшен изобщо - тя се показа по-скоро жена със серт характер, но не и лабилна, сълзлива, неадекватна.

и аз така мисля за Ивайла
даже според мен спечели доста от симпатиите на мъжката част  от аудиторията,защото се държа не като глезла някаква и лигла

Не съм съгласна. Познатите ми мъже НЕ симпатизират на Ивайла нито я намират за привлекателна. Аз бях за нея от самото начало и сега ми е тъпо, защото я намирам за отблъскваща. Не мисля, че е със серт харакер, а че е безкрайно нахална и доста проста. На лайфа само нейния глас се чува и спорът тогава го спечели именно със силата на гласа си, а не с валидни аргументи. Не даде на Аня и дума да издума, а най- гнусно ми стана Ивайло като почна на нея да й прави четки и да плюе жена си. Дори да е било стратегия беше крайно гнусно. Относно разклатения брак- не бих искала такъв мъж до себе си. Той не знам дали я обича, но със сигурност Ивайло НЕ УВАЖАВА жена си!
На мен като жена ми е мъчно за отношението на Ивайло към съпругата му - явно с красотата си отива и уважението и любовта на мъжа до теб. Направи ми много силно впечатление как чуждите мъже се държат много по-уважително към Аня Пенчева отколкото Ивайло. Партньорът на Ивайла каза "Не се е родил мъжът, който би посегнал на Аня Пенчева дори по шеговития начин, който съпругът й споменава". Може да не цитирам точно.
Ивайло не е кавалер, не е и добър съпруг.

Ивайла ми стана неприятна с постоянното изтъкване на красотата си и как Аня й завижда за младостта и красотата, ами, че те с Аня изглеждат наборки кажи-речи. Ивайла има отпусната кожа на лицето и съм сигурна, че или лъже за възрастта си или и двете с Божидара имат някой лош навик. Гледам Ивайла на снимки като 19 годишна- наистина е била хубава, макар и грубовата.
Сега тотално не изглежда добре- явно годините и остаряването й са комплекс за нея, защото само за това говори и изтъква.

# 2 198
  • in the back seat of my car
аз Лора като визия не я харесвам, не ми харесва как пее (може и фалшиво да е), но много й харесвам гласа (така по-интересен е,малко грубоват, но и женствен), ох не знам дали ме разбрахте Crazy

# 2 199
Мацка ,може
мъже всякакви Laughing

а иначе вярно Ивайла много говори
на моменти незнае кога да спре

# 2 200
Сега тотално не изглежда добре- явно годините и остаряването й са комплекс за нея, защото само за това говори и изтъква.

Какво остаряване на 27 години? Ще ме умориш.

От моите познати мъже, никой не харесва визуално Ивайла. Поведението и не го коментират, защото не гледат ВБ.

# 2 201
Тъжно е, Мънки, аз не го отричам, но тя направи всичко за да орезили майка си, в болното си старание да получи вниманието, което й е липсвало като дете.

Не е лесно да живееш в сянката на Аня Пенчева, но да не забравяме, че това е и един добър старт, който, ако избягаш от комплекса, можеш да ползваш, а не да задълбаваш в проблема, като се опитваш да размениш ролите майка-дъщеря само за да се докоснеш до божествената си родителка и се почувстваш значим в живота й. Това е патология.

Виж и аз не харесвам Пипи- много е ревлива. Но от опит ще кажа, че размяната на роля майка- дъщеря става предимно заради майката. Аня Пенчева не е искала да бъде майка на Пипи и от малка я е отгледала така, че Пипи да й е майка. Съяото се случи и с мен и моята майка и то от много малка бях поставена в такава ситуация, че все да се грижа за нея все да се тревожа, а тя да ми бъде просто приятелка и да не ми дава никакъв съвет, да си живее с илюзията, че е безгрижна и готина.
Дори и сега на много хора казва, е съм по-малка , нарича ме с детски имена и тн. На плажа веднъж хората я питали дали съм уеничка и тя "Да ученичка е, догодина е абитуриентка".  Laughing Laughing бях на 24
Нали се сещаш, че е с цел да е тя по-млада. Този вид взаимоотношения между Пипи и Аня са ми до болка познати. Когато говорим по телефона винаги е за нейните проблеми, които аз отдавна не се опитвам да решавам. Имам по-малка сестра и с нея нещата не стоят така. Тя си е детето. Сигурна съм, че към Ачи отношението е съвсем различно.

# 2 202
  • София
Абсолютно!
Той дойде, за да я отведе. Затова и не й даде възможност да се изкаже. Изобщо нямаше да се скарат пак така жестоко. Ивайла наистина доста нагличко заяви, че тя и без това щяла да остане, а действително процентите варираха ту за едната, ту за другата. Спряха гласуването в момент, в който Ива водеше. 5 минути по-късно можеше да е Аня. Оначе Ивайло се хвана за първата възможност и яхна вълната, като издърпа Аня навън. А Пипи беше тотално неадекватна. Първо рече "излизай", после се разрева и я задърпа...абе, панаири...

МЪНКИ, аз също съм отгледана от баба и аз също влизах в стаята на майка и миришех възглавницата й. Помня аромата болезнено. Помня чувството, мога гори да "пипна" това усещане за празнота, когато тя пак си тръгваше. И майка ми е безумно силна, властна, обсебена от собствената си личност, обаче на 18 години вече имах далеч по-вълнуващи преживявания от това да се държа за полата на "мама" и да мисля за "тати". Все пак хората порастват. А и майка е съвсем различна със сина ми, направо се е побъркала по него, компенсира и тя, хич не я дразни нито плач, нито мрънкане, нито каквото и да било, както Пипи се опита да "оправдае" майка си. Тя всяко "оправдаване" насочваше към себе си - своето трудно детство, не го ли за белязахте, бе хора?
Като каже мама не разбира децата, щото не е гледала деца, какво мисли, че й гради перфектния образ ли??? Или се изкарва жертва и търси симпатия, търси начин да получи повече одобрение от майка си, която винаги е получавала аплодисментите.

# 2 203

Какво остаряване на 27 години? Ще ме умориш.

От моите познати мъже, никой не харесва визуално Ивайла. Поведението и не го коментират, защото не гледат ВБ.
Ок виж я как изглежда и ми кажи, че прилича на 27 годишна . Нямам нито една приятелка на 27, която да изглежда така.

# 2 204
Ок виж я как изглежда и ми кажи, че прилича на 27 годишна . Нямам нито една приятелка на 27, която да изглежда така.

Ще направя едно сравнение между моя и нейна снимка и ще се изкажа по въпроса. Flutter

На теб на колко ти изглежда?

Общи условия

Активация на акаунт