Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 019
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 205
Клонка Heart Eyes
някои не са силни
аз само разсъждавам...............
.не я оправдавам,,лигла е
на тези години бях омъжена , с дете
а мъж ми пътуваше нон стоп

# 2 206
Тоя пък Ивайло, дето всички го обявиха за уникален...
А Ивайло хич не реагира, но е ясно, че му беше гадно. ...
Затова е умен, КЛОНЕ. Изработи всички и си прибра кокошката. Като тръгнаха към Къщата, въобще не е имал намерение да я оставя вътре. Но трябваше да си намери повод да влезе и да изглежда по друг начин сценката. Аня била актриса...  ooooh! Боже, тя е гола вода, на нея и е толкова фалшива играта. Ивайло е истинският актьор! Кой го разбра каква игра играе? Почти никой! Laughing
Абсолютно!
Той дойде, за да я отведе. Затова и не й даде възможност да се изкаже. Изобщо нямаше да се скарат пак така жестоко. Ивайла наистина доста нагличко заяви, че тя и без това щяла да остане, а действително процентите варираха ту за едната, ту за другата. Спряха гласуването в момент, в който Ива водеше. 5 минути по-късно можеше да е Аня. Оначе Ивайло се хвана за първата възможност и яхна вълната, като издърпа Аня навън. А Пипи беше тотално неадекватна. Първо рече "излизай", после се разрева и я задърпа...абе, панаири...

МЪНКИ, аз също съм отгледана от баба и аз също влизах в стаята на майка и миришех възглавницата й. Помня аромата болезнено. Помня чувството, мога гори да "пипна" това усещане за празнота, когато тя пак си тръгваше. И майка ми е безумно силна, властна, обсебена от собствената си личност, обаче на 18 години вече имах далеч по-вълнуващи преживявания от това да се държа за полата на "мама" и да мисля за "тати". Все пак хората порастват. А и майка е съвсем различна със сина ми, направо се е побъркала по него, компенсира и тя, хич не я дразни нито плач, нито мрънкане, нито каквото и да било, както Пипи се опита да "оправдае" майка си. Тя всяко "оправдаване" насочваше към себе си - своето трудно детство, не го ли за белязахте, бе хора?
Като каже мама не разбира децата, щото не е гледала деца, какво мисли, че й гради перфектния образ ли??? Или се изкарва жертва и търси симпатия, търси начин да получи повече одобрение от майка си, която винаги е получавала аплодисментите.
Така е- много е нездравословно. Но тя едновременно обича майка си, едновременно й е обидена и я мрази, загдето се е държала така с нея и е толкова различна със сина си - Ачо. Същевременно Пипи има нуждата да бъде добра и не може д адопусне да обвинява мама.Да си жертва е по-благородно, отколкото да мразиш..Да не говорим, че й се възхищава и тя за нея е кумир. Изобщо тотална пасивна агресия. Дори начинът, по който говори с другите- ами като дете е на пресекулки, с драма....
За мен Пипи е един увреден човек, но вината не е нейна.

# 2 207
Пипи въобще не е толкова слаба психически, колкото би се очаквало, след така оформената картина на самотното й, страдалческо детство. Пипи е доста борбена в игрите, има дух на лидер, хитра е, наследила е дар словото на баща си и артистичните умения на майка си. Не я мислете, може и да е объркана, но ще се осъвземе. Просто в момента тази роля й изнася.

# 2 208
Ок виж я как изглежда и ми кажи, че прилича на 27 годишна . Нямам нито една приятелка на 27, която да изглежда така.

Ще направя едно сравнение между моя и нейна снимка и ще се изкажа по въпроса. Flutter

На теб на колко ти изглежда?
Виж, за мен няма значение  как изглежда Ивайла, не искам да съм злобна. Човек не може да контролира тези неща. просто изказвам хипотеза защо тя все го изтъква това. На мен ми изглежда на 34-35 да кажем. Страшно се притеснявам и за плешивото петно на главата й- не мога да си обясня защо е и защо не вземе мерки, тя има разкошна коса. За мен Ивайла не е имала лесен живот и затова изглежда изхабена.
Харесвах много Ивайла до момента на лайфа. В лайфа няма монтажи, ясно видях много неща, които не ми допаднаха. Човек трябва да може да губи достойно, но най- важното е да може да печели достойно.

# 2 209
  • София
Мацка, абсолютно съм съгласна за Ивайло. Аз не го намерих нито за забавен, нито за готин, нито за остроумен. Някакъв балкански субект, който си позволи да каже, че жена му заслужава бой. И не й даде да говори, все едно е малоумна. Тя, че е неадекватна, се видя, ама той подсили това усещане. И правеше комплименти на други жени в нейно присъствие.
Изобщо не се съмнявам, че този мъж не цени жена си и никога не я е ценил. Имало е страст във времето, кмогато тя беше все още Великата Пенчева, заради което си е зарязал жената и детето, че и Аня мъжа и детето си, ама сега славата й вече не е това, а меракът на мъжете не е същият. Жалко.

Ивайла е фотогенична, има интересни черти, на 28 е.И на толкова си изглежда. Всеки има усещането, че другите остаряват, а той - не, повярвайте ми Mr. Green
За Ивайла фактът, че остарява тежи вероятно повече от този за Аня на нейната възраст, защото преди 20 години 30-годишните актриси бяха звезди в развитие, а сега 30-годишните манекенки са просто пенсионерки. Тъжно, но Ивайла
ще изживее период на ухажвана жена много по-кратък от този на Аня, която поне до 40 беше абсолютно на върха. Времената са такива.

# 2 210
Пипи въобще не е толкова слаба психически, колкото би се очаквало, след така оформената картина на самотното й, страдалческо детство. Пипи е доста борбена в игрите, има дух на лидер, хитра е, наследила е дар словото на баща си и артистичните умения на майка си. Не я мислете, може и да е объркана, но ще се осъвземе. Просто в момента тази роля й изнася.
Дано ти да си по-добрият психолог. Не виждам какво печели Петя с тази роля,също така според мен един здрав човек не може да е в роля толкова дълго.

# 2 211
Мацка, абсолютно съм съгласна за Ивайло. Аз не го намерих нито за забавен, нито за готин, нито за остроумен. Някакъв балкански субект, който си позволи да каже, че жена му заслужава бой. И не й даде да говори, все едно е малоумна. Тя, че е неадекватна, се видя, ама той подсили това усещане. И правеше комплименти на други жени в нейно присъствие.
Изобщо не се съмнявам, че този мъж не цени жена си и никога не я е ценил. Имало е страст във времето, кмогато тя беше все още Великата Пенчева, заради което си е зарязал жената и детето, че и Аня мъжа и детето си, ама сега славата й вече не е това, а меракът на мъжете не е същият. Жалко.

Ивайла е фотогенична, има интересни черти, на 28 е.И на толкова си изглежда. Всеки има усещането, че другите остаряват, а той - не, повярвайте ми Mr. Green
За Ивайла фактът, че остарява тежи вероятно повече от този за Аня на нейната възраст, защото преди 20 години 30-годишните актриси бяха звезди в развитие, а сега 30-годишните манекенки са просто пенсионерки. Тъжно, но Ивайла
ще изживее период на ухажвана жена много по-кратък от този на Аня, която поне до 40 беше абсолютно на върха. Времената са такива.

Клонка мога да ти покажа моя снимка. На 26 съм. Имам много познати доста по възрастни от Ивайла, които изглеждат по млади.
Как да е де, това е ирелевантно. Наистина това е шоу за характери, не кастинг за модели.  Peace

# 2 212
  • София

И аз това рекох, Жаве.
НА моменти, като почнеше да говори с умиление за майка си, нямаше как да не обясни за своите страдания.
Затова я подозирам, че всъщност на нея й тежи популярността на майка й и подсъзнателно тя си я проваляше, това е.

Мацка, ролята си е роля, комплексите са си комплекси, но те не се отричат взаимно.

# 2 213
Виж, за мен няма значение  как изглежда Ивайла, не искам да съм злобна. Човек не може да контролира тези неща. просто изказвам хипотеза защо тя все го изтъква това. На мен ми изглежда на 34-35 да кажем.

Не ме разбра, просто попитах в твоите очи на колко изглежда, а не да я коментираме злобно.
Просто има хора с по-детско излъчване, други, които не са с такова. Аз още от 18 години изглеждам по-голяма.

Ивайла е фотогенична, има интересни черти, на 28 е.И на толкова си изглежда.

Ще ме извиняваш, ама няма навършени още 28 години. Аз също съм на 27 години, до след 5 дни. Mr. Green

# 2 214
ауууууу,телец
любимата ми зодия Heart Eyes

# 2 215
  • София
Клонка мога да ти покажа моя снимка. На 26 съм. Имам много познати доста по възрастни от Ивайла, които изглеждат по млади.
Аз на 20 години не можех да преценя дали една жена е на 30 или 40 години, все ми изглеждаха възрастни Mr. Green
Затова пък, си гледах снимките и ми се струваше, че все съм си една и съща.
Една приятелка тръгна за чужбина и ми каза да й дам снимка. Аз й давам, а тя ми казва "Е, дай актуална, де, на тая се вижда, че си по-младичка" Joy
Беше снимка на 22, а аз бях на 24 вече. Не виждах никаква разлика, но приятелката ми беше на 35 и я забелязваше безпогрешно.

# 2 216
Според мен онази вечер Ивайло просто наказваше Аня. Наказваше я като злобен, коварен мъж. Отмъсти й един вид.

# 2 217
  • София
Ще ме извиняваш, ама няма навършени още 28 години. Аз също съм на 27 години, до след 5 дни. Mr. Green
О!
И аз след няколко дни ставам за пореден път на 28.
Значи сме наборки.
Обаче догодина ти ще си по-голяма Joy

# 2 218
Виж, за мен няма значение  как изглежда Ивайла, не искам да съм злобна. Човек не може да контролира тези неща. просто изказвам хипотеза защо тя все го изтъква това. На мен ми изглежда на 34-35 да кажем.

Не ме разбра, просто попитах в твоите очи на колко изглежда, а не да я коментираме злобно.
Просто има хора с по-детско излъчване, други, които не са с такова. Аз още от 18 години изглеждам по-голяма.

Не, аз казах, че не искам аз да съм злобна/да говоря грозни неща за визията на друга жена/, а не, че ти призоваваш към грозни дискусии. Демек, знам, че ти си добронамерена а и симпатизираш на Ивайла.
Оравдах  факта, че не искам да дам детайли- има силни назо-лабиални гънки и отпусната кожа на лицето, хлътнали очи .
Ето вече съм злобна.
Дано да не забравя да ти честитя рождения ден!
Права си за излъчването - има хора, които имат по-зряло и други с по детско излъчване.

# 2 219
  • София
Според мен онази вечер Ивайло просто наказваше Аня. Наказваше я като злобен, коварен мъж. Отмъсти й един вид.
Аз, като го гледах, направо се замислих тая жена с кой акъл си тръгна с него, той ще я подложи на психически тормоз, без съмнение. Ще си мечтае за Ивайла. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт